Eski eşimin bana olan borcu

Klasik bir manipülatif, iğrenç eş vakası. Kadını da erkeği de çekilmez. Burada sizin için önemli olan akıl sağlığınız. Siz farkında olmadan aslında hırs yapmışsınız. Sizin en büyük kaybınız maddi- manevi değil, bildiğiniz zaman kaybı. En kısa sürede hayatınıza kaldığınız yerden devam edin, bu ve bunun gibi insanlar için düşünmekle bile harcadığınız zamana yazık. Şimdi bunlar olmasa hiç, evde az eşya ile hayatınız daha iyi olmaz mı? İnanın her zaman eşya alınır, ev taşınılır, önemsiz bunlar. Keyifle kalın.

Merhabalar iki sene önce boşandım evden eşyaları almadan çıktım toplam da 15 binini benim ödediğim eşyalar bir süredir bu konu bende takıntıya döndü anladım ki eşyaları almam lazım ve eski eşe ulaşıp eşyaları sat dedim oda barışmayı şart koştu öfke o kadar çok ki yalandan barıştım ama korkuyorum başıma bela olmasından ama hakkımı da almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz bu oyuna devam ediyimmi

mutlu omak için bir cesaret gösterip ayrılma kararı almışsınız. Bunun için sizi tebrik ederim. Şimdi maddi şeyler için bu kararınızı çiğnemeyi göze mi alıyorsunuz? Bence çok yanlış yapıyorsunuz. Bırakın eşyayla adam olunuyorsa olsun, siz kendi hayatınıza ve mutluluğunuza odaklanın bence.

dizi senaryosu gibi bi hayat yasiyorsunuz galiba

ki böyle bi dizi olsa izlemeyi birak tv acmazdim hrehalde

inanin bu 15000 in kac katini ödedim.
evet insan kendine yediremiyor ama allaha havale ediyorum...

Bence kafaniz böyle daha çok karışacak. Eşiniz yapan söylediğinizi anlayınca nasıl tepki verir. Bunu en iyi siz tahmin edersiniz.

Adamı hayatınızdan sorunsuz çıkarmışsınız, niye yeniden başınıza sarıyorsunuz. Para için değer mi? Çalışıyorsanız 2 yılda o eşyaları yeniden alabilirdiniz zaten.
Bazen kafa rahatlığı giden paradan daha kıymetli oluyor.

Back
X