Eski eşimle arama nasıl mesafe koyabilirim

Bu kadar samimi olup tekrar evlenmeyi düşünecek kadar iyiyse aranız neden boşandınız ???
Polise şikayet edeceğinizi söyleyin ve gerekirse yapın.
Hayatınıza yeni birini almak için erken gibi, kız arkadaşınız haklı, yanlış adımlar atabilirsiniz duygusal açlıktan dolayı.
Bak dedi buevliligi de koruyan kollayanim olsun dedin bak noldu.hayatina birini alma dedi.kapi çaldı.baktim o.telefonu sakladım

Şu an yok.iki ay önce bitti.hadi eve girmedi.koridorsa gece bagiricak.almak durumunda kaldim

Bakın böyle elaleme rezil olmayayım diye kendinize büyük kötülük ediyorsunuz.
İlerleyen zamanlarda başınıza iş alırsınız.
Kendi canınızı düşünün.
Kadın cinayetlerinden etkilenmeniz isabetli olmuş.
Öfke nöbeti olan adamdan boşanmışsınız ne güzel. Daha niye belayı çağırıyorsunuz? İnsan aynı yatağa girdiği adamla nasıl arkadaş kalabilir? O anca filmlerde olur.
Siz saçmalamışsınız. Herhalde ne olursa olsun sizinle ilgilenmesi hoşunuza gidiyor.
Bağırıp çağırsa nolacak apartmanda? Onun terbiyesizliği bu. Sizi oradan kim çıkarabilir?
Hem binanın kapısı kilitli olsun anahtar değiştirilsin, giremesin adam.
Tehlikeli boyutlara ulaşmadan uzaklaşın.
Saplantı yaparsa durum fena. Yeni ilişki isteyen birinin eski kocayla içli dışlı olması da çok garip cidden. Enteresansınız. Siz hafife alırken adam psikopatlığa evriliyor.

Şiddet hakaret ofkelendiginde

Böyle adamların hepsi aynı oluyor.
Hep bir saplantı hali oluyor.
Ben de tecrübe ettim maalesef.
Araya büyüklerinizi sokun ve uzaklaştırın.
Polis hiçbir işe yaramıyor haberlerde gördüğünüz üzere. Uzaklaştırma falan hikaye yani.

Bakın böyle elaleme rezil olmayayım diye kendinize büyük kötülük ediyorsunuz.
İlerleyen zamanlarda başınıza iş alırsınız.
Kendi canınızı düşünün.
Kadın cinayetlerinden etkilenmeniz isabetli olmuş.
Öfke nöbeti olan adamdan boşanmışsınız ne güzel. Daha niye belayı çağırıyorsunuz? İnsan aynı yatağa girdiği adamla nasıl arkadaş kalabilir? O anca filmlerde olur.
Siz saçmalamışsınız. Herhalde ne olursa olsun sizinle ilgilenmesi hoşunuza gidiyor.
Bağırıp çağırsa nolacak apartmanda? Onun terbiyesizliği bu. Sizi oradan kim çıkarabilir?
Hem binanın kapısı kilitli olsun anahtar değiştirilsin, giremesin adam.
Tehlikeli boyutlara ulaşmadan uzaklaşın.
Saplantı yaparsa durum fena. Yeni ilişki isteyen birinin eski kocayla içli dışlı olması da çok garip cidden. Enteresansınız. Siz hafife alırken adam psikopatlığa evriliyor.
Psikologa gittim.benim onla görüşme sebebim sevgi açlığı imis.yebi ilişkim yok ve eski daha güvenilir geliyormuş.ve onda bilincaltimda mutlaka etkilendigim.bisiler varmış.onsuz yapamama korkum varmış.bunlari dinledikten sonra soğudum.iliskiyi kestim

Böyle adamların hepsi aynı oluyor.
Hep bir saplantı hali oluyor.
Ben de tecrübe ettim maalesef.
Araya büyüklerinizi sokun ve uzaklaştırın.
Polis hiçbir işe yaramıyor haberlerde gördüğünüz üzere. Uzaklaştırma falan hikaye yani.
Sadece rezalet cikariyo.daha ileriye gidemez.ama baskı yaparken bu yöntemi secemesi nefret ettirdi ya

Psikologa gittim.benim onla görüşme sebebim sevgi açlığı imis.yebi ilişkim yok ve eski daha güvenilir geliyormuş.ve onda bilincaltimda mutlaka etkilendigim.bisiler varmış.onsuz yapamama korkum varmış.bunlari dinledikten sonra soğudum.iliskiyi kestim

Evet anlıyorum çünkü ben de sinirlenince gözü dönen sevgilime çok aşıktım. Aklını kullanamıyor insan böyle deli gibi sevince.
Hem nefret ediyordum, huzursuz oluyordum hem de çok seviyordum. Fakat dayanılmaz hale gelmişti artık.
sonrasında zar zor kurtuldum. Belki de daha kurtulamamışımdır bilemiyorum. Böylelerinin ne yapacağı bilinmez. O yüzden tehlikeli diyorum ve kesinlikle aile büyükleri haberdar edilmeli, gözü korkutulmalı bu kişinin. Uzak durmadıkça yapışıyorlar aksi halde. Ve huzur vermiyorlar.

Evet anlıyorum çünkü ben de sinirlenince gözü dönen sevgilime çok aşıktım. Aklını kullanamıyor insan böyle deli gibi sevince.
Hem nefret ediyordum, huzursuz oluyordum hem de çok seviyordum. Fakat dayanılmaz hale gelmişti artık.
sonrasında zar zor kurtuldum. Belki de daha kurtulamamışımdır bilemiyorum. Böylelerinin ne yapacağı bilinmez. O yüzden tehlikeli diyorum ve kesinlikle aile büyükleri haberdar edilmeli, gözü korkutulmalı bu kişinin. Uzak durmadıkça yapışıyorlar aksi halde. Ve huzur vermiyorlar.
Sorun bende.ben yüz verdim.ama pişmanım.simdi uzaklaşmak istiyorum.cunku ben onu gerçekte sevmiyorum ve bu sağlıklı bir ilişki degil

Sorun bende.ben yüz verdim.ama pişmanım.simdi uzaklaşmak istiyorum.cunku ben onu gerçekte sevmiyorum ve bu sağlıklı bir ilişki degil

Evet kesinlikle öyle. Bu tarz adamlarla sağlıklı ilişki imkansız zaten. Ve psikolojiyi de fena bozuyorlar. Travmatik bence. Uzaklaşmak şart. Yaşayan bilir.

Arkadaşlar eski eşimle iliskimiz iyiydi.hatta tekrar evlenelim vs diyordu, görüşüyorduk vs.sonrasinda ben bunun yanlış olduğunu anladım ve bir mesafe koydum.gorusmej.istemedim.engelledim ve akşam saat 10 da kapıma geldi.iceri girdi, neden engelledin, engeli çöz vs diyor.
O sırada whatupta kız arkadaşımla görüşüyorduk.yazismalarda hayatıma birini istediğimi yazmıştım.o da erken diyordu.hemen telefonu sakladim.
Bende gariplikler olduğunu, sevgilim olup olmadigini sordu eski eşim.bir anlamda da haklı.gereginden fazla görüştük.
Çok korktum.evde erkek aradı balkon dolap .her yeri aradı ve sonra gitti.
Ben eski eşimle arama nasıl mesafe koyabilirim.onun aklında hep benle evlenmek var da.
Hayatıma birini almak istiyorum.martta bosandik ve bosanali beş ay oldu.sevmek sevilmek istiyorum
Öte yandan sadece engelledigim için kapına gelen bu adam mustakbel sevgilimle beni görürse ne olur bilmiuorum.muhtemelen velayet isticek vs vs
Ccuk varmi

Arkadaş kalalım.demsistim ama mesafeli davraninca cildirdi resmen
ne arkadas kalması yahu bıtmıs gıtmıs arkadas kalabılecek duzeyde olsaydınız kurtarırdınız zaten evlılıgı degıl mı
ınsan bosandıgı adamla nıye gorusur kı ... aılenızden destek ısteyın gerekırse tasının telı de degıstırın adamın sıze saplantı yapmasına sebep olacak davranıslara gırmıssınız dıkkat edın lutfen

Siz mesafe koymak istememiş adamla oyun oynamak istemişsiniz. İlgili olsun arada da reddedeyim bı şaşırdım filan... Mesafe isteyen bal gibi de koyar. Siz flortlesiyorsunuz adam da karşılık veriyor. Ama bu oyun başkaları da dahil olursa tehlikeli olabilir. Bence son verin. Çocukluk yapmayın.

ne arkadas kalması yahu bıtmıs gıtmıs arkadas kalabılecek duzeyde olsaydınız kurtarırdınız zaten evlılıgı degıl mı
ınsan bosandıgı adamla nıye gorusur kı ... aılenızden destek ısteyın gerekırse tasının telı de degıstırın adamın sıze saplantı yapmasına sebep olacak davranıslara gırmıssınız dıkkat edın lutfen
Hata idi.o da beni sevmiyo ama ele.gune karsi

Siz mesafe koymak istememiş adamla oyun oynamak istemişsiniz. İlgili olsun arada da reddedeyim bı şaşırdım filan... Mesafe isteyen bal gibi de koyar. Siz flortlesiyorsunuz adam da karşılık veriyor. Ama bu oyun başkaları da dahil olursa tehlikeli olabilir. Bence son verin. Çocukluk yapmayın.
Flortlestik doğru.

Back
X