Eski eşimle arama nasıl mesafe koyabilirim

Arkadaş kalalım.demsistim ama mesafeli davraninca cildirdi resmen
Siz 5 ay da bosanmissiniz ve eski esiyle tekrar evlenemk için plan yapmissiniz kisaca adama umut vermis ve fikriniz degismis engellemissiniz bosandiysaniz nie hala kontak kuruyorsunuz hele bi kendinizi toplayin sevgiliniz mutlaka olur birakin eski esiniz bir duruma alissin5 belki hala seviyor siz surekli tersleyip ayrildinizi hatirlatinki alissin bosanmaya umut verip sirtinizi donmeyin oda bir insan evladi 5 ayda ne arayisina girdiniz bi bismillah

Öfkeli bir insan yaklaşımınız daha mantıklı olmalı.
Engellemek yerine neden istemediginizi anlatmanın yolunu bulun.
Yad en iyisi uzmanla görüşüp fikir alın.
Bazı erkekler medeni degil degiller
Ya öfkeli yada katiller.

Eve alacağınız adamı neden boşadınızki? Sanki evlisiniz aldatıyorsunuzda telefon saklıyorsunuz. Kapınıza dayanırsa arayın polisi. Hayatınıza karışmasına müsaade etmeyin

Yani kusura bakmayın ama burda sizde de hata var. Boşanmanın verdiği Duygusal açlığınızı eşinizle gidermişsiniz. Sonra canınız sıkılınca da adamı engellemişsiniz. Adamda sizi severek ayrıldı ise “ a karım pişman oldu , benimle barışacak heralde “ hissine kapılmış. Bu tabi ki evin içinde dolana varama kadar birisi var mı diye kontrol etme hakkını ona vermez ama , sizde adamdan boşandıktan sonra uzak durmalıydınız.

yanii tekrar görüşecek gibi adama ümit vermişsin sonra arkadaş kalalım ,

çocugunuz varmı belki ona bu kadar tekpki vermişstir ,

zaten hepsi manyak gibi dolanıyor ortalıkta ,lütfen dikkat edin

Arkadaşlar eski eşimle iliskimiz iyiydi.hatta tekrar evlenelim vs diyordu, görüşüyorduk vs.sonrasinda ben bunun yanlış olduğunu anladım ve bir mesafe koydum.gorusmej.istemedim.engelledim ve akşam saat 10 da kapıma geldi.iceri girdi, neden engelledin, engeli çöz vs diyor.
O sırada whatupta kız arkadaşımla görüşüyorduk.yazismalarda hayatıma birini istediğimi yazmıştım.o da erken diyordu.hemen telefonu sakladim.
Bende gariplikler olduğunu, sevgilim olup olmadigini sordu eski eşim.bir anlamda da haklı.gereginden fazla görüştük.
Çok korktum.evde erkek aradı balkon dolap .her yeri aradı ve sonra gitti.
Ben eski eşimle arama nasıl mesafe koyabilirim.onun aklında hep benle evlenmek var da.
Hayatıma birini almak istiyorum.martta bosandik ve bosanali beş ay oldu.sevmek sevilmek istiyorum
Öte yandan sadece engelledigim için kapına gelen bu adam mustakbel sevgilimle beni görürse ne olur bilmiuorum.muhtemelen velayet isticek vs vs
Sende yüz ver görüş sürekli irtibat halinde ol sonra yeni birini iste birde bi dur arkadaşım daha 5 ay olmuş ne acelen var seversin sevilirsin de...
eski eşinllede görüşüp durma artık engellemek insanları tahrik eder ama sen normal bir şekilde mesafeni koysan bunların hiçbirini yaşamazsın zaten.

Arkadaşlar eski eşimle iliskimiz iyiydi.hatta tekrar evlenelim vs diyordu, görüşüyorduk vs.sonrasinda ben bunun yanlış olduğunu anladım ve bir mesafe koydum.gorusmej.istemedim.engelledim ve akşam saat 10 da kapıma geldi.iceri girdi, neden engelledin, engeli çöz vs diyor.
O sırada whatupta kız arkadaşımla görüşüyorduk.yazismalarda hayatıma birini istediğimi yazmıştım.o da erken diyordu.hemen telefonu sakladim.
Bende gariplikler olduğunu, sevgilim olup olmadigini sordu eski eşim.bir anlamda da haklı.gereginden fazla görüştük.
Ben eski eşimle arama nasıl mesafe koyabilirim.onun aklında hep benle evlenmek var da.
Hayatıma birini almak istiyorum.martta bosandik ve bosanali beş ay oldu.sevmek sevilmek istiyorum
Öte yandan sadece engelledigim için kapına gelen bu adam mustakbel sevgilimle beni görürse ne olur bilmiuorum.muhtemelen velayet isticek vs vs
Sınır çizmeyi öğrenin, mesajla ya da yüzyüzd net bir dille konuşun durumunuzu anlatın,yeni bir ilişki için bence kendinizi biraz hatta bir yıl nadasa bırakın, sevecek ya da anlaşacak birini bulamayınca eski eşinize yönelip boşluk doldurmaya çalışmayın,onun da kafası karısmasın böylelikle.

Boşanalı henüz 5 ay olmuş. Yanlış anlamadıysam çocuğunuz da var. Bu durumda karşı tarafın ayrılığa alışıp sizin yeni ilişkilerinizi kabullenmesi için henüz erken bence. Evinize girip çıkması kesinlikle yanlış ama birbirinize boşanma sürecini kabullenmek için zaman tanımalısınız. Ayrıca ilerde hayatınıza birinin girebileceğini açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Çünkü beyefendi hala evli olduğunuzu, bir erkekle görüşürseniz yakalanmamak için onu dolaba saklayacağınızı sanıyor. Çok ilginç. Boşanmışsınız bitmiş gitmiş niye dolaba saklayasınız ki?

Yeni birisi için çok erken. Yaparsan haberlerde okuruz seni hanımefendi. Ayrica eşinize tam olarak ayrı olduğunuz sinyalini vermek şöyle dursun, whatsapptan konuşup tekrar evlenme ümidi vermişsiniz.

Haberlere çıkarsınız, en azindan 1-2 sene beklemeniz lazım.

Boşandığınıza emin misiniz? Martta boşandım ve daha eski eşimle tek kelime konuşmadım.

Back
X