Eski eşimle bağımız devam ediyor tekrar bi ilişkimiz olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yapmayın bunu kendinize ya 3 kere aynı adamla evlenilir mi? dünyada yapılacak bir sürü hata var git Bi de onları dene niye aynı hatayı 3 kere yapıyorsun. belli ki eski eşinden kopamamışsın hala onu eşin gibi görüyorsun ama adam evlenmiş. gerçi o evlilik de sağlam değil ama senin yüzünden yıkılmasın bari. bence bir süre erkek işlerini kapat. sağlıklı adımlar atamıyorsun. illa biri olmak zorunda değil. çocuğunla yaşa güzel güzel bekleme kimseyi. nasipte varsa iyi Bi insan çıkar.karşına zaten sen istemesen de.

ilişki bağımlılığı sanırım. ne onunla ne de onsuz. anlaşamıyorduk evet ama kopamıyorduk da. şu an kopuyor olmamız beni üzüyor ben yine döner diye düşündüm hep ama evlendi.

inşallah dediğiniz gibi olur nasibimde ne varsa onu görücem tabi. benim onların ılıskısıne zarar verme gibi bir niyetim yok ama eski esimden bir adım geliyor sürekli arkadaşlık kisvesi adı altında. kafamı karıştırıyor. sürekli biri var mı dıye soruyor. neden sorar madem evli

ilişki bağımlılığı sanırım. ne onunla ne de onsuz. anlaşamıyorduk evet ama kopamıyorduk da. şu an kopuyor olmamız beni üzüyor ben yine döner diye düşündüm hep ama evlendi.
Sizi üzmek istemiyorum ama araya başka insanlar karışmış. Barışsanız bile eskisi gibi olamayacaksınız. Ask sevgi bunlar bir yere kadar. Üç kere aynı kişiden boşanmak, sizin ilişkinizi özetliyor.

Yani biraz acımasız gelecek ama ben şu anki eşe hiç acimadim.
Aynı kişiyle 3 defa evlenip boşanan bı adamla dikiş tutturabilecegini sanmak tam bir saçmalık. Kadınlar neden böyle kendini bilmez adamları hayatına sokmaya calisiyor anlayamıyorum. Bu kadar tutarsız dengesiz bı adamla ya da kadınla hayat kurulmaya çalışılır mi ya?

yahu nasıl bir bağdan bahsediyorsunuz ! Eski eşinizle ilişkiniz iyi yürüseydi zaten ayrılmazdınız. Ayrıca siz olmayacak bir ilişkiye tutunuyorsunuz. Eşinizin yaptığı evlilikler sizi gerçekten rahatsız etmiyor mu?

İlişkiniz ergenlerin ilişkisine dönmüş resmen. Eski eşiniz ne olursa olsun şuan evli bu yüzden ne umutlanın ne de görüşün. Metres olma yolunda ilerliyorsunuz zira!
Çocuğunuza da yazık değil mi ya. Eve ajan gibi gönderip evdeki durumları mı soruyorsunuz?
Diğer kadın siz sürekli onların hayatının ortasındayken nasıl rahat etsin ki? Belli ki siz rahatça babaanne evine girip çıkıyorsunuz diye kayınvalidesine mesafe koymuş.
İnsanların evliliklerinden uzak durun. Sizden olsaydı denenmiş 3 kerede olurdu.

Hayır tabi ki benim önceliğim oğlum. Velayeti de bende. Ama eşimden başkasını da düşünemiyorum bir hayatı nasıl paylaşırım yeni biri beni korkutuyor kotu tecrubem de oldu. Eşim güvenli liman gibi.
Eşim diyorsunuz hala ama Eski eşiniz. O artık başkasının eşi. Size inat mı evlendi, sevmiyor mu hiç önemli degil. Sizin için tamamen kapanması gereken bir dosya olmalı. Bunu kabullenseniz iyi olur. İki Ergenin inatlastigi bir sevgililik gibi yaşanmış surekli ayrıl-Barış . Sonrada adam evlenmiş.

Eski eşiniz ilkel guduleriyle ne yapmaya çalışıyor, ne yaşıyor kendisini bağlar. Sizin net sınırlar çekmeniz gerekiyor artık. Çünkü artık başka bir kadın var.

Bu arada yeniden ilişkimiz olur mu diye sormussunuz ya, sizin inanç durunuz nedir bilmiyorum ama yeniden evlenmeniz için dini hükmü iyice ogrenmelisiniz. Belli sartlarin gerçekleşmesi gerekebilir. Sorarsınız bir müftüye. öyle kolay değil bu işler. Sandığınız ve yaşadığınız kadar basit değil.

Ablacım dizi senaryosu mu bu

bi çok sebebi olabilir ama bu sevgi değil. belki sen evlenince çocuğun düzeni bozulur velayeti almak zorunda kalırım otursun oturduğu yerde çocuğunun başında diye düşünüyor. belki eski alışkanlıklar, hani erkeklerde var ya o kafa Bi kere benim olan hep benimdir saçmalığı. hatta bazıları bu sebeple boşanmak isteyen karısını öldürüyor. çok sevdiği için mi öldürüyor, hayır. Yani bunu sevgiye bağlama. çok sevseydi bırak 3 kereyi bir kere bile boşanmazdı. evliliği düzeltmeye çalışırdı. bi de sevgi olsa ne olur mesela? 3 kere yapamamışsınız ayrılmışsınız. demek ki sevmek yeterli değil. belki önüne çok düzgün Bi insan çıkacak ama sen kendi önünü kapatıyorsun sürekli.

Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Ben cevabımı aldım sustum oturuyorum oglumla güzel güzel. Mune konuyu kapatabilir miyiz?

Umutlanmayacagım arkadaslar yorumlarınız aklımı başıma getirdi bir umut vardı çünkü içimde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…