• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimle bağımız devam ediyor tekrar bi ilişkimiz olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır tabi ki benim önceliğim oğlum. Velayeti de bende. Ama eşimden başkasını da düşünemiyorum bir hayatı nasıl paylaşırım yeni biri beni korkutuyor kotu tecrubem de oldu. Eşim güvenli liman gibi.

Demek başkası için boşadığın kocan olmadan başka bir hayat düşünemiyorsunuz. Duygularınız çok sadık! Biz inanıyoruz!

Kızlar ben 2012 de evlendıgım esımle 3 kez evlenıp 3kez boşandım. Son ayrılığımız baya olaylıydı, evi terkettim. Sonrasında bana 1 sene boyunca dava açmadı ve ben ona çok geri dönmek istedim, her seferınde istemiyorum dedi ama davayı da açmadı. Ekim ayında evden ayrıldım Ağustos ayında hayatıma bana uygun olmayan benden kucuk ve bekar biri gırdı. Ciddiymiş gibi davrandı duygusal boslugumdan yararlandı. Ben de eşime boşanmak istiyorum dava açalım dedım diğeriyle ciddi devam eder sanıyodum gozume perde ınmıstı basiretım baglanmıştı.Davayı açtık , diğer sevgili akabınde benden ayrıldı. Zaten bitmesi gerekiyordu. O saatten sonra dava açmayalım desem de esım kabul etmezdı.Boşanma gerçekleşti 1 ay oldu ben bi story paylaştım ocakbaşında karşımda da bariz biri var fotografta. Esım hesap sordu evdemısın dedı saat 11i geçiyordu. Evdeyım dıye yalan soyledım kamerayı aç dedı açmadım ve sınırlendı. Sen artık umrumda degılsın benım zaten hayatımda bırı var dedı. Ben beynımden vurulmuşa döndüm. Sonra yazın bu kişiyle evlebdi, oglum ara sıra onlarda kalıyor çok kavga ettiklerini söyledi. Çocuk yalan soylemez. Eşim hala storylerıme bakmaya devam eder, mesajlasırız para konularında veya cocugu alma verme konularında. İletişimimiz ve arkadaşlığımız sürüyor medeni şekilde. Bana sayısız kere borç verdi, oglumu almam ıcın korsan taksı yolladı yorulmayalım dıye. Ramazanda kayınvaldemde kaldık oglanla 2 gun davet etmıstı gorumcem falan. Esım de gelıp gıdıyordu annesıne. 2 hafta once eskı kayınvaldemdydım beni kahveye cagırdı esım de ordaydı. Taksiyi beklerken kapının onune ındık sen neden kaşlarını yaptırmıyorsun çok çırkın duruyor dedi. Ben de yeni işe girdim , para kalmıyor ki yaptırayım dedım. Tamam yaptır ben oduycem dedı. Oglum her babaya gıdısınde esım kayınvaldede kalıyor ve anladıgım kadarıyla esi gelmiyor, şehirden epey uzak evlerınde kalıyor. Çünkü eve girip çıkıyorum gelinden eser yok. Bu arada en son ekım ayında bır fotograf paylastm besıktasta bır meyhane yazıyordu arkamda. Esım 2 evlılık arasında gorustugum bırı vardı besıktasta oturuyordu, esım de bundan sonra besıktasa gitmemi yasaklamıstı evlenınce. Neyse baktım hemen mesaj atmıs ooo besıktastasın sen orda kalırsın bu gece eve de gelmezsın yazmıs. Yanı bunlar hala kıskandıgının sahıplendıgının belırtılerı mı ben mı yanlıs anlıyorum?
Medeni sekilde evli kalamamissiniz bari medeni sekilde arkadas kalin..

Hayır tabi ki benim önceliğim oğlum. Velayeti de bende. Ama eşimden başkasını da düşünemiyorum bir hayatı nasıl paylaşırım yeni biri beni korkutuyor kotu tecrubem de oldu. Eşim güvenli liman gibi.
Eşimmi ? O sizin eşiniz değil bu arada başka bir hanımefendinin eşi haberiniz olsun.

3 kere denedık kopamadık. bunun rahatlıgına guvenerek bıraz da yazıyorum. evden ayrılmama ragmen dava acmıyordu esım ama aynı evde olmayı da ıstemıyordu. Benım zaten o kısıden baska hayatımda kımse olmadı, ama eşim evlenmeyi seçti. Belki de aramızda bir bağ kalmasın diye gözüme sokmak için bukadar kısa sürede evlendi bilmiyorum.
Sonuç olarak adam evlenmiş, farkında mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X