- 13 Mayıs 2015
- 203
- 137
- 53
- Konu Sahibi ikincibahar45
-
Ayyy bilmiyorum da polisten koruma isteyemez misiniz?
Maddi durumunuz da iyimiş,kendinize bir koruma tutamaz mısınız?
Korktum ben.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
INANMIYORUM! Resmen bunu mu dedi polis size???Teşekkür ederim. Koruma talebinde bulundum ancak gittiğim karakol amiri bu tür olaylar hep oluyor her kadına tek tek polis verirsek karakolda polis kalmaz bir şey olursa telefon edin biz geliriz diyor:)
Maddi durumum iyi evet ama şuan eski eşimin miras bıraktığı kredi borcunu ödüyorum ve iki çocuğun masraflarıyla beraber anca geçiniyoruz. Ek olarak koruma tutacak kadar iyi değil durumum, normal yani.
Ne yapılabilir ki bilemedim.Allah korusun çocuklarınızı kaçırmasın
Ben bu tiplere deli oluyorum. Ne kocalik yapmayi bilir ne cekip gitmeyi.. Huzur bozan tipler.. Allah islah etsin. Sizi de tez zamanda kurtarsin insallah.
O halde bir süre telefon kullanmasa oğlunuz,öyle olmaz mı?Çocuklarıyla ilgili bir baba olmadı hiç zaten şimdi de normal bir şey için aramaz onları sadece bana baskı yapsınlar, tekrar birleşmemizi sağlasınlar diye baskı kurmaya çalışıyor. Ayrıca çocukların sorumluluğunu almakta istemez, kaçırma ihtimali sıfır.
Kamu spotuna bayıldım yaaa
Hehehe saol. Her konuya tek tek yazmaktan yoruldum kamu spotu yaptim
Âmin, inşallah...Ben bu tiplere deli oluyorum. Ne kocalik yapmayi bilir ne cekip gitmeyi.. Huzur bozan tipler.. Allah islah etsin. Sizi de tez zamanda kurtarsin insallah.
bence bir savunma sanatı kursuna gidin. ben korkuyorum artık böyle tiplerden.nolur nolmaz
Aile büyükleri araya girse dinlemez mi ?
Eğer mesleğiniz, fiks bir meslekse, her yerde yaklaşık aynı maaşı alma ihtimaliniz varsa aniden ve habersiz şekilde şehir değiştirin, yaz tatili geliyor zaten, çocukların okul değiştirmesi sorun olmaz.
Veya bir aile büyüğünüzün yanına yerleşebilir ya da anne baba / abla abi gibi birilerini geçici süreyle yanınıza çağırabilirsiniz.
iyi fikir aslında, teşekkürler.bence bir savunma sanatı kursuna gidin. ben korkuyorum artık böyle tiplerden.nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?