Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Destek alabilecek durumun var mı
Aylık olabilecekse evet. Ama nereye başvuracağım.?bir ara aile sosyal aramıştı bizi eşin ve çocuklarınla gelin eşinizi değerlendireceğiz .demişlerdi.arkadaşlarımız sıkıntılı bir durum görürse tayinini bile aldırırız burdan demişlerdi ücretsiz psikologlarımızla görüşün siz ve çocuklar demişlerdi ama gitmemiştik

Aylık olabilecekse evet. Ama nereye başvuracağım.?bir ara aile sosyal aramıştı bizi eşin ve çocuklarınla gelin eşinizi değerlendireceğiz .demişlerdi.arkadaşlarımız sıkıntılı bir durum görürse tayinini bile aldırırız burdan demişlerdi ücretsiz psikologlarımızla görüşün siz ve çocuklar demişlerdi ama gitmemiştik
Neden gitmediniz? Öyle tayin olanlar var mesela ben de gördüm.

Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
Kusura bakmayın o zaman hakediyorsunuz aileniz arkanda mesleğin var ama kuma gibi yaşiyorsun o evde bide eziyet görüyorsun hiç acimadım sana

tayin vs olaylarına olan katkısını bilmediğim için yanlış yönlendirme yapmayayım tekrar sizi arayan kuruml iletişime geçebilir misiniz?

tayin vs olaylarına olan katkısını bilmediğim için yanlış yönlendirme yapmayayım tekrar sizi arayan kuruml iletişime geçebilir misiniz?
Geçen çocuğumla beraber gidecektik.o sırada eve çilingirle girip paramı almak aklıma geldi.öyle de yaptım .evden sonra ilk iş kuruma gitmek.çocuğum o olayı anlatırken gözleri büyüyor .sakin bir çocukken şimdilerde asabi ya ağlıyor ya bağırıyor.kızım bir şey anlamadı.aiustosta 2 yaşında olacak

Vay be. Devlet bile daha çok düşünmüş sizi ama o evlat o hale gelene kadar siz düşünmemişsiniz. Ne desek boş

Geçen çocuğumla beraber gidecektik.o sırada eve çilingirle girip paramı almak aklıma geldi.öyle de yaptım .evden sonra ilk iş kuruma gitmek.çocuğum o olayı anlatırken gözleri büyüyor .sakin bir çocukken şimdilerde asabi ya ağlıyor ya bağırıyor.kızım bir şey anlamadı.aiustosta 2 yaşında olacak
Günah bak o çocuklara çocuklarını düşün kendini düşünmüyosan

Bence biraz daha anlayışlı olabilirlerdi.sonuçta ben el insanı değilim.ölümcül bir hata da yapmadım.sadece duygularıma yenildim .cahillik yaptım .onlar büyüklük yapıp kucak açabilirlerdi ama öyle olmuyormuş işte.eğer düştüysen yalnızsın
çok garip bir kişiliksiniz sizi üzmek için söylemiyorum. görüşleriniz çok garip. sizin yapmadığınız insaniyeti onlar niye yapsın. el oğlu için teyzenize sırt dönmüşsünüz ben suratınıza tükürürdüm

çok garip bir kişiliksiniz sizi üzmek için söylemiyorum. görüşleriniz çok garip. sizin yapmadığınız insaniyeti onlar niye yapsın. el oğlu için teyzenize sırt dönmüşsünüz ben suratınıza tükürürdüm
O kadar da değil.abartmayın isterseniz .hata insanlar için.tek hatasında yakınlarımızı sileceksek nerede kaldı akrabalık bağı kaldı ki teyze anne yarısı diye bilinir .böyle tek hatada yakınlarımızı silersek o o o

O kadar da değil.abartmayın isterseniz .hata insanlar için.tek hatasında yakınlarımızı sileceksek nerede kaldı akrabalık bağı kaldı ki teyze anne yarısı diye bilinir .böyle tek hatada yakınlarımızı silersek o o o

Tek hata mı? Yapma lütfen.

İşinize gelince ne güzel mantık kuruyorsunuz. Biraz hatalarınızı kabul etmeyi deneseniz?

Tek hata dediği adamı hapse düşürecek kadar burada bir üye demişti kimdi hatırlamıyorum sadece hakaretten o kadar yatılmaz başka bir şey vardır diye
Adamın daha önce başka suçları olabilir, HAGB almıştır daha evvel, infazı yakmıştır.

Tek hata da düğüne çağırmayı unutmak sanki, insanlara neler yaşatmışsınız daha hala arkamda dursunlar diyorsunuz. İnsan bir döner de kendine bakar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X