Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
aynı eve döndüğünüze göre ex eş falan değil değil mi? gayet de hala eşiniz . (boşandınız mı hatırlamıyorum) ayrıca ne demek bu yüzden benimle olduğunu düşünüyorum? hani siz onunla olmaya can atıyorsunuz,ayrılamıyorsunuz,adam sırf öğretmensiniz diye sizi bırakmıyor? yapmayın Allah aşkına siz gül gibi öğretmen halinizle bu iğrenç adamla birlikte olmayı kendinize nasıl yediriyorsunuz asıl??
İnanın telefonuna baktığımda bir iz bile bulamıyorum .konusunu açınca dırdır etme of yeter öyle bir şey yok diyor pislik
yahu mızrak çuvala sığmıyor artık,ne izinden bahsediyorsunuz?? kadına mesaj bile atmışsınız evime gelme diye, ben gerçekten sizin adınıza mahçup oldum,gururum incindi,kendimi çok kötü hissettim
adam eve kadın getiriyor,sevişiyor,bunu saklama ihtiyacı bile gözetmiyor, leş karakterinin suçunu size atıyor, akrabalarınıza küfrediyor, 1.5 sene hapis yatıyor,çıkıyor,eve hemen dönmezsen yine kadın getiririm diyor,yine sizi aldatıyor.... ayyy devamını getiremedim ben daraldım gerçekten!
babanız arkanızda durmuyor mu? her şeyi bilmesine rağmen? Allah ıslah etsin, neyse, koskoca öğretmensiniz,gül gibi mesleğiniz var, ve hala yok güçsüzüm,yok yapamam,evden ayrılamam mı diyorsunuz?? eve başka kadın gelmesine razı olacak kadar mı çaresizsiniz??
belki linçleneceğim ama dayanamıyorum, evlendiğinizden beri leş karakteri ortada olan bir adamdan neden çocuk yaparsınız ki?? kazara oldu falan demeyin,korunmadığınıza eminim! böyle bir evde dünyaya gelen çocuğun suçu günahı ne??
aman diyeyim sakın 2.ye hamile kalmayın yine KAZARA falan. hoş,sizi aldattığını zerre gizlemeyen,evde kadının eşyalarını saklayan bir adamla aynı yatağa girer misiniz ,mideniz alır mı bilmiyorum,inşallah almaz.
şu anda bulunduğumuz mevkilere/mesleklere bizi getiren,her şeyi onlara borçlu olduğumuz öğretmenlerimiz... kendi adıma konuşayım ,canım öğretmenlerim,hakkınızı ödeyemem... ancak siz hiç o insanlara yakışır şekilde davranmıyorsunuz, daha kendinizi dik tutamazken, nasıl olur da öğrencilerinize doğru yol gösterip onlara örnek olabilirsiniz ki? söylediği gibi davranmayan insanların nasihatleri rüzgarda savrulan yapraklar gibidir,uçar gider. (burada bir mesleği itham etmiyorum,söylediğim her insan için geçerli. ancak ben öyle güzel öğretmenlere denk geldim ki Allahıma bin şükür,sadece ders öğreten insanlardan ibaret olmadılar benim için, karakterleriyle,duruşlarıyla,eğitimime, karakterimin şekillenmesine yardımcı oldular. öğretmenlere olan saygımı kat be kat artırdılar. yani bir çocuğun iç dünyasına da dokundular. bunu demek istiyorum)
ha evet,hayatta bazı durumlar vardır, içerisinde bulunduğun şartlara tahammül etmek zorundasındır, başka yolu yoktur. ona kesinlikle lafım yok. ancak sizin böyle bir mecburiyetiniz yok. kendi elinizle kendinizi bu adama mahkum ediyorsunuz. kurtulmak istemiyorsunuz. NET.
**** yok artık siz evli değilmişsiniz zaten,sonradan okudum yorumlardan!! Aman yarabbim,ne hayatı yaşadığınızın,kendinize nasıl bir hayatı layık gördüğünüzün farkında mısınız???***