Eski eşin eşyasını kullanan koca

Kesinlikle eski eşine karşı birşey hissettiğini düşünmüyorum. Yaptığı tam anlamıyla saygısızlık. Bu konuyla ilgili önceden yaptıkları da var ve bu son olayla birlikte baya irrite oldum.

Peki bu durumda tepkiniz ne olurdu? Yani önceden de yaptığı düşüncesizlikler var. Dikkat ederim diyor ama yine aynı. Gururum çok incindi..
Bazı arkadaşlar şaka yapmış ama ben gerçekten yanlışlıkla balkondan üçüncü kattan filan düşürürdüm ...
Eski eşe ait eşya kullandırmazdım asla

Eski karısından telefon alıyor çünkü bana çok aşık. Çünkü aile bütçemizi düşünüyor. Çünkü beni seviyor.

Biraz bedavacılık da var evet ama ne olursa olsun ben bu yaptığını hazmedemiyorum. Alamayacak durumda değil, iyi kazanıyor. Herhangi bir bahanesi yok.

Tepkimi fazlasıyla koydum zaten canım ama malesef eşim kendinde en ufak bir sorun görmüyor bu da beni 2 kat fazla yıpratıyor. Hele ki ben hamileyken bu yaptığı çok canımı sıktı.

Aldattığını sadece bu olaya bakarak düşünmüyorum.

Hayır aslında yakında davayı açmayı düşünüyorum.

Evet ben de buna bozuluyorum zaten. Yaramı tekrar deşip üstünede tuz basıyor şu anda. Üstelik hatasını kabul etmiyor bile.

Böyle rahat davranamaz malesef. O kadar mağazadan eski eşine mi düşmüş telefonu vermek.

Back
X