Eski eşin evlenmesi?

Aceleyegerekyok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
113
100
103
Arkadaşlar merhaba, 18 yaşında evlilik yaptım ve şiddet sebebiyle boşandım.4 yıl geçti üzerinden.. Ama bu durum beni çok üzmüştü ...her şeyin ilkini yaşadığım kişiydi sonuçta evliliğimde hakaret , dayak, başkasıyla evlenmeyi planlayan, sözde bir eşle ile evliydim maalesef ki.. Şuan duydum başkası ile evlenecekmiş, Allahtan tek isteğim böyle kişilerin cezasını bulması , birde evlenirken bir kadın erkeğin neden boşandığını göz önünde bulundurmaz mesela ben korkarım eşini dövmüş bir adamla evlenmeye sizin düşünceleriniz?

hangi erkek boşanma gerekçesini doğru söylüyor ki? Eski karımın psikolojisi bozuktu diyor çoğu erkek.

Bile bile evlenen kadınlar da var mı evet var. Onlar da diğer kadından farklı ve özel olduğunu, ona aynı şeyleri yaşatmayacağını düşünüyorlar.

şiddet uygulayan birinden sapasağlim kurtulduğun için şükret. Boşver onun yeni evliliğini falan sen

Son düzenleme:
Ben de şiddet sebebiyle boşanan biriyle ilişki düşünmezdim
Ama eski eşinizin kız arkadaşı düşünmüş
Çok yapacak bi şey yok gibi yani
Kabullenmekten başka
Ayrıca çok küçük yaşlarda evlenmişsiniz
İki tarafın da er ya da geç tekrar evlilik yapacağı aşikarmış yani

Birçok kişinin içi sızlayabiliyor böyle durumlarda dediğiniz gibi yaşanmışlık olduğu için. Belki evleneceği kadına yalan söylemiştir boşanma sebebiyle ilgili. Ya da bazen kadınlar maalesef "Beni gerçekten seviyor yapmaz onu seviyormuş" gibi yanlış düşüncelere kapılabiliyorlar. Şükürler olsun siz kurtulmuşsunuz. Umarım evleneceği kadın sizin yaşadıklarınızı yaşamaz.

Kurulduğunuza dua edin ve uzak durun . Herkes kendi pisliğinde boğulsun.

Yasadıklarınız icin üzgünüm ama neden bu kadar takıntılı geldiniz? Hayır belki evlendigi kisiye yumusacık kılıbık eli kalkmayan biri olacak nerden biliyorsunuz? Yasanmıs ve bitmis, önüne bakıyor sizde önünüze bakın? Belki evlenecegi kadın size yasattıklarını bilmiyor? Belki biliyor sevdi gözüne perde indi evleniyor. Size koca bir travma olmus korkarsınız şiddete meyili erkekten tabi. Ama herkes sizin gibi düsünmek zorunda değil.

O yüzden önünüze bakın ruhunuzu, bedeninizi, zihninizi arındırın. Hayatın tadını cıkarın.

O eşimi dövdüm demez ki. Kız sorumluydu, hastaydı der. Sürekli şunları yaptı der kendini acindirir. Ben de dul erkekle evlenmeye şüpheyle bakıyorum. Sonuçta hangi kadın yuvasını bozmak ister ki? Ayrıca bosverin huylu huyundan vazgeçmez. Yazık olan yeni kıza olacak

18 yaşında kızla evlenip 4 yıl sonra boşanan erkeğin kendi yaşı da küçüktür. Bana göre bu kadar küçük yaşta bir kızla evlenen erkeğin profili de bellidir. Bunlar küçücük kızları kaçırır, kandırır, evlenir, döver, şiddet uygular, en sonunda geçinemez boşanır. Hepsi olmasa da %90’ı böyle. Bu profilde bir adam ne kadar akıllanmış olabilir ki? Karşısındaki beğenip onunla evlenebildiğine göre söylediklerine kanmış gibi görünüyor. Yerinizde olsam eş dost tanıdık aracılığıyla karşı taraftaki kadının kulağına kar suyu kaçırırım. Şiddet konusunu da sonuna kadar duyururum. Yazık bir kadın daha şiddete uğrayacak evliliğinde.

Benim düşüncem bu konuda düşünüp, merakllanıp kafa yormanızın son derece yanlış olduğu. Şiddet ve kötü davranışları nedeniyle boşandığınızı hatırlayın yeter.

Diğer kadınla belki çok kafa ve kültür dengiler, geçinip gidecekler.Ya da belki kadın aşırı dişli ve baskın adam gıkını bile çıkarmayacak. Ya da kol kırılır yen içinde kalır, erkektir yapar diyecek bir kişilikte, dışarıdan çok iyi görünecekler filan.. Önemli olan sizi ilgilendirmemesi.

Zaten düşünün ki kadın katilleri bile içerden çıkınca gidip evlenecek birini bulabiliyorlar. Yani artık o kişinin hayatı, geleceği, eşi, ilişkisi sizin ilgi alanınıza girmemeli
Sizi oyalayacak, kendinize getirip mutlu edecek uğraşlara yönelin. Kendi hayatınızı güzelleştirmeye odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…