- 5 Nisan 2015
- 113
- 100
- 103
- Konu Sahibi Aceleyegerekyok
-
Birçok kişinin içi sızlayabiliyor böyle durumlarda dediğiniz gibi yaşanmışlık olduğu için. Belki evleneceği kadına yalan söylemiştir boşanma sebebiyle ilgili. Ya da bazen kadınlar maalesef "Beni gerçekten seviyor yapmaz onu seviyormuş" gibi yanlış düşüncelere kapılabiliyorlar. Şükürler olsun siz kurtulmuşsunuz. Umarım evleneceği kadın sizin yaşadıklarınızı yaşamaz.Arkadaşlar merhaba, 18 yaşında evlilik yaptım ve şiddet sebebiyle boşandım.4 yıl geçti üzerinden.. Ama bu durum beni çok üzmüştü ...her şeyin ilkini yaşadığım kişiydi sonuçta evliliğimde hakaret , dayak, başkasıyla evlenmeyi planlayan, sözde bir eşle ile evliydim maalesef ki.. Şuan duydum başkası ile evlenecekmiş, Allahtan tek isteğim böyle kişilerin cezasını bulması , birde evlenirken bir kadın erkeğin neden boşandığını göz önünde bulundurmaz mesela ben korkarım eşini dövmüş bir adamla evlenmeye sizin düşünceleriniz?
Kurulduğunuza dua edin ve uzak durun . Herkes kendi pisliğinde boğulsun.Arkadaşlar merhaba, 18 yaşında evlilik yaptım ve şiddet sebebiyle boşandım.4 yıl geçti üzerinden.. Ama bu durum beni çok üzmüştü ...her şeyin ilkini yaşadığım kişiydi sonuçta evliliğimde hakaret , dayak, başkasıyla evlenmeyi planlayan, sözde bir eşle ile evliydim maalesef ki.. Şuan duydum başkası ile evlenecekmiş, Allahtan tek isteğim böyle kişilerin cezasını bulması , birde evlenirken bir kadın erkeğin neden boşandığını göz önünde bulundurmaz mesela ben korkarım eşini dövmüş bir adamla evlenmeye sizin düşünceleriniz?
Yasadıklarınız icin üzgünüm ama neden bu kadar takıntılı geldiniz? Hayır belki evlendigi kisiye yumusacık kılıbık eli kalkmayan biri olacak nerden biliyorsunuz? Yasanmıs ve bitmis, önüne bakıyor sizde önünüze bakın? Belki evlenecegi kadın size yasattıklarını bilmiyor? Belki biliyor sevdi gözüne perde indi evleniyor. Size koca bir travma olmus korkarsınız şiddete meyili erkekten tabi. Ama herkes sizin gibi düsünmek zorunda değil.Arkadaşlar merhaba, 18 yaşında evlilik yaptım ve şiddet sebebiyle boşandım.4 yıl geçti üzerinden.. Ama bu durum beni çok üzmüştü ...her şeyin ilkini yaşadığım kişiydi sonuçta evliliğimde hakaret , dayak, başkasıyla evlenmeyi planlayan, sözde bir eşle ile evliydim maalesef ki.. Şuan duydum başkası ile evlenecekmiş, Allahtan tek isteğim böyle kişilerin cezasını bulması , birde evlenirken bir kadın erkeğin neden boşandığını göz önünde bulundurmaz mesela ben korkarım eşini dövmüş bir adamla evlenmeye sizin düşünceleriniz?
İnşallahKurulduğunuza dua edin ve uzak durun . Herkes kendi pisliğinde boğulsun.
Umarım en kısa sürede boşanıp , mutlu olursunuz.Ayy derdinize bakın ya keşke benimde şu boşanma aşamalarım hemen bitse de kim ne halt ediyorsa etse hatta boşandığı gün bile evlenebilir istediğiyle no problem yani benden uzak olsunda
Teşekkür ediyorum inşallah dört gözle bekliyorum vallaUmarım en kısa sürede boşanıp , mutlu olursunuz.
O eşimi dövdüm demez ki. Kız sorumluydu, hastaydı der. Sürekli şunları yaptı der kendini acindirir. Ben de dul erkekle evlenmeye şüpheyle bakıyorum. Sonuçta hangi kadın yuvasını bozmak ister ki? Ayrıca bosverin huylu huyundan vazgeçmez. Yazık olan yeni kıza olacakArkadaşlar merhaba, 18 yaşında evlilik yaptım ve şiddet sebebiyle boşandım.4 yıl geçti üzerinden.. Ama bu durum beni çok üzmüştü ...her şeyin ilkini yaşadığım kişiydi sonuçta evliliğimde hakaret , dayak, başkasıyla evlenmeyi planlayan, sözde bir eşle ile evliydim maalesef ki.. Şuan duydum başkası ile evlenecekmiş, Allahtan tek isteğim böyle kişilerin cezasını bulması , birde evlenirken bir kadın erkeğin neden boşandığını göz önünde bulundurmaz mesela ben korkarım eşini dövmüş bir adamla evlenmeye sizin düşünceleriniz?
Benim düşüncem bu konuda düşünüp, merakllanıp kafa yormanızın son derece yanlış olduğu. Şiddet ve kötü davranışları nedeniyle boşandığınızı hatırlayın yeter.Arkadaşlar merhaba, 18 yaşında evlilik yaptım ve şiddet sebebiyle boşandım.4 yıl geçti üzerinden.. Ama bu durum beni çok üzmüştü ...her şeyin ilkini yaşadığım kişiydi sonuçta evliliğimde hakaret , dayak, başkasıyla evlenmeyi planlayan, sözde bir eşle ile evliydim maalesef ki.. Şuan duydum başkası ile evlenecekmiş, Allahtan tek isteğim böyle kişilerin cezasını bulması , birde evlenirken bir kadın erkeğin neden boşandığını göz önünde bulundurmaz mesela ben korkarım eşini dövmüş bir adamla evlenmeye sizin düşünceleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?