eski eşin görüşme isteği..

pumpkin2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
44
65
3
35
Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım ama sizinle paylaşıp başka kadınlara da fikir olsun istedim.Çünkü günümüzde boşanmalar malesef ki ciddi oranda artmış durumda..Bu durum benim başıma da 5 yıl önce geldi ve 5 yıl sonra eski eşim eski günlerin hatrına benimle bir kahve içmek istedi ve ben reddettim.

Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve 2 yaşında bir kızım var.Oda 1 senelik evli..

Biz 2012 yılında boşandık..O süreç çok sancılı geçti benim için..Ben barışmak istedim o istemedi..Günlerce ağladım telefonlarımı açmadı..O hayatını yaşamaya,ben hayatımı zehir etmeye devam ettim bi 8 ay boyunca..
Sonrasında eşim çıktı karşıma niyetim ciddi dedi evlenmek istedi benimle..Boşandıktan 1 yıl sonra evlendim..
Eşime aşık değildim ama severek evlendim ve mantıklı geldi onu seçmek..Ben evlendikten 1 ay sonra eski eşim "mutluluklar dilerim" diye mesaj gönderdi hiç cevap yazmadım..

Çocuğum olsun çok istiyordum ve evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ve şükürler olsun sağlıklı bir kız evladım var..

Gelelim bu günümüze..Eşimle bazen anlaşamadığımız noktalar oluyor..Çok kinci bir insan bu bazen ondan soğumama sebep oluyor ama sallan yuvarlan bir şekilde devam ediyoruz..Yine böyle çalkantıda olduğumuz bir gün eski eşim yazdı whatsapp tan hal hatır sordu ve direk bi kahve içmek istediğini söyledi..Çok düşündüm..

5 yıl sonra gün olmuş devran dönmüştü..Bu sefer ipler benim elimdeydi ve görüşme talebini reddettim..
Senin eşine de benim eşime de haksızlık olur bu..Olmaz bana yakışmaz dedim..Oda tamam fikrine saygı duyuyorum dedi..

Siz olsaydınız masum bir kahve içmek için buluşur muydunuz? Yada başına böyle bişey gelen var mı ? Buluşsaydım sonrası ne olacaktı? Değişen hiç bir şey olmayacaktı fakat ben yerle bir olmuş olacaktım..5 yıl az bir zaman değil ve ben ona çok aşıktım..

Sizinle paylaşıp biraz olsun içimi dökmek istedim.Okuyan,cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

eski eşinize karşı içinizde hala bişeyler olmadığına emin misiniz?
ki öyle bile olsa buraya konu açmazdınız bence aklınıza bile gelmezdi
bu arada ayrılalı kaç yıl olmuş telefonunuzu bilmiyordu herhalde
kimden almış da yazdı whatsupp dan artı bu ne cesaret!

Öncelikle "acaba" olarak da başlasa eski eşinizi hala ihtimal olarak görmeyi kesin. Çünkü farkında olmasanız da tam olarak o yolu kapatmış gibi görünmüyorsunuz. Bir daha kahve teklifinde ya da başka bir sebeple görüşmek isterse yok eşime haksızlık yok seninkine yazık demekten önce "ne münasebet" diye başlayan cümleler kullanmanızı ve hissettirmenizi öneriyorum. Çünkü düzgün bir şekilde ayrılmamışsınız. Silin atın şu adamı, buraya konu açacak kadar kafa karışıklığına lüzum yok tabii ki görüşmeyeceksiniz

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım ama sizinle paylaşıp başka kadınlara da fikir olsun istedim.Çünkü günümüzde boşanmalar malesef ki ciddi oranda artmış durumda..Bu durum benim başıma da 5 yıl önce geldi ve 5 yıl sonra eski eşim eski günlerin hatrına benimle bir kahve içmek istedi ve ben reddettim.

Biz 2012 yılında boşandık..O süreç çok sancılı geçti benim için..Ben barışmak istedim o istemedi..Günlerce ağladım telefonlarımı açmadı..O hayatını yaşamaya,ben hayatımı zehir etmeye devam ettim bi 8 ay boyunca..
Sonrasında eşim çıktı karşıma niyetim ciddi dedi evlenmek istedi benimle..Boşandıktan 1 yıl sonra evlendim..
Eşime aşık değildim ama severek evlendim ve mantıklı geldi onu seçmek..Ben evlendikten 1 ay sonra eski eşim "mutluluklar dilerim" diye mesaj gönderdi hiç cevap yazmadım..

Çocuğum olsun çok istiyordum ve evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ve şükürler olsun sağlıklı bir kız evladım var..

Gelelim bu günümüze..Eşimle bazen anlaşamadığımız noktalar oluyor..Çok kinci bir insan bu bazen ondan soğumama sebep oluyor ama sallan yuvarlan bir şekilde devam ediyoruz..Yine böyle çalkantıda olduğumuz bir gün eski eşim yazdı whatsapp tan hal hatır sordu ve direk bi kahve içmek istediğini söyledi..Çok düşündüm..

5 yıl sonra gün olmuş devran dönmüştü..Bu sefer ipler benim elimdeydi ve görüşme talebini reddettim..
Senin eşine de benim eşime de haksızlık olur bu..Olmaz bana yakışmaz dedim..Oda tamam fikrine saygı duyuyorum dedi..

Siz olsaydınız masum bir kahve içmek için buluşur muydunuz? Yada başına böyle bişey gelen var mı ? Buluşsaydım sonrası ne olacaktı? Değişen hiç bir şey olmayacaktı fakat ben yerle bir olmuş olacaktım..5 yıl az bir zaman değil ve ben ona çok aşıktım..

Sizinle paylaşıp biraz olsun içimi dökmek istedim.Okuyan,cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Eski eşiniz sadece, kendinize yeni bir hayat kurmanızı hazmedememiş. Kahve içme teklifi hiçte masumane değil. Amaç mutluluğunuzu baltalamak. Siz ağlarken, ona ihtiyacınız varken nerdeydi? Şimdi sizi güçlü ve hayata yeniden tutunur görünce bunu hazmedemedi, olay bu. Eskiden benim için ağlayan kadını nasıl tekrar benim için ağlatırım derdinde. Teklifini reddetmekle çok iyi yapmışsınız. Ona asla yüz vermeyin.

eski eşinize karşı içinizde hala bişeyler olmadığına emin misiniz?
ki öyle bile olsa buraya konu açmazdınız bence aklınıza bile gelmezdi
bu arada ayrılalı kaç yıl olmuş telefonunuzu bilmiyordu herhalde
kimden almış da yazdı whatsupp dan artı bu ne cesaret!

Ona karşı inanın içimde hala büyük bi öfke var..
Çünkü beni gerçekten inanılmaz üzdü..
2 buçuk yıl evli kaldık biz ve ona aşık olarak evlendim çocukluk aşkımdı..
Numaramı ortak arkadaşımızdan almış ve iş saati işte olduğumu bildiği için yazdı.

Ona karşı inanın içimde hala büyük bi öfke var..
Çünkü beni gerçekten inanılmaz üzdü..
2 buçuk yıl evli kaldık biz ve ona aşık olarak evlendim çocukluk aşkımdı..
Numaramı ortak arkadaşımızdan almış ve iş saati işte olduğumu bildiği için yazdı.
hadsiz!
ya eşiniz oldu ya bişey için yanınızda olsaydın
o ortak arakdaşı bir güzel paylayın
ve asla ex ile görüşmeyin

git git iç kahveyi.
herkez eski sevgilisiyle eski eşiyle çay içsin kahve pişirsin masumane ama .
masumane deyince aldatmak olmuyor çünkü.
kabul etmek istiyosun ama vicdanın el vermiyor.
numaranı nerden biliyor yada nasıl ulaşmış sana.
bütün yolları tıkarsan kafan karışmaz.
sen sana ulaşmasına izin veriyorsun. izin verdiğin sürecede o kahveler içilir caylar demlenir sana söyliyim.

Merhaba arkadaşlar,

şimdiki eşin müsade edecek mi masum kahveye?
ya da haberi olsa ne diyecek masum kahveye?

Back
X