- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
Umarım sizde hesap vermiyorsunuzdur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyken mandaldı. Şimdi koca bir hiç :)Ne haddineymiş beyefendinin, terslemiyor musunuz ya da neden heryerden engellemiyorsunuz ki, o artık dış kapının mandalı yani![]()
Mahkeme kesinlessin ben yaoacagimi biliyorum ona zaten.ama bu boyle surerse naparim diye sinirlendim :/Ne haddineymiş beyefendinin, terslemiyor musunuz ya da neden heryerden engellemiyorsunuz ki, o artık dış kapının mandalı yani![]()
Su an suyuna gidiyorum biraz mahkemenin kesinlesmesine kadar.Kanka mı olmak istiyor nedir
Engelleyin takip edemesin
Yuz vermiyorum genelde terslerimNiye yüz veriyorsunuz ki? Tersleyin.
Sosyal medyadan aniden degilde yavas yavas cikarmayi dusunuyorum.ozellikle mahkeme karari kesinlestikten snra.hirs yapip daha cok cirkeflesirse diye cekiniyorum.instagramda takipleşmenize gerek yok bu saatten sonra.her yerden engellerseniz size ulaşamaz.buna izin veren sizsiniz.
Tesekkur ederim iki kizim var.Çocuğunuz yoksa engelleyin gitsin. Hayırlı olsun bu arada.
Boyle devam ederse engelleyecegim.Engelleyin.
Evet canim iki kizim var sukur :) tesekkurler.Açıklama kısmında canım kızlarım yazıyor, demek ki çocukları var. Dolayısıyla müdahale etmeyi hak görüyor kendinde. Bunlardan kurtulmanın tek yolu sağlam duruştur.
Bende coguna cevap yazmiyorum.ama coxuklardan girip konuya bana bagliyor :/Ben bosanmadim ama eğer öyle bir şey olsaydı engellerdim eğer çocuk varsa iletişimi kesemem ama bu sözlerine cevap bile vermezdim
Kesinlikle oyle canim.kendime bi gelsem.yeni ev tasiyorum simdi.isyerimi yeni actim.bosanma vs derken karmakarisigimHaddini hudutunu bilmeyen bir adet ayar vermelik erkek. Bu ayarı siz vereceksiniz.
Boyle devam ederse engelleyecegim tesekkurler.Her yerden engelleyin.
16 yil evli kaldim.onun yaptiklarini hazmedemesemde annesi ablasi teyzesi vs vs tek kalemde silinmiyor maalesef.hala beni tutarlar hala bana hak verirler..Çocuğunun olması birşey değiştirmez ki. Whatspptan sosyal medyadan engelleyin onu da haber uçuracak yedi ceddini de.
Çocuklarla ilgili bir konu olunca insan gibi telefon açar zaten
Tesekkurler.rahatsizlik devam ederse yapicam.cocuklar icin seviyeli anlayisli olmaya calisiyorum ama olmayacak sanirim :/Instagramda niye takipleşiyorsunuz anlamadım.
Herkesin dediği gibi her yerden engelleyin. Çocuklarla ilgili görüşmelerde ya arasın ya sms atsın.
Kizlarim var canim.hemde ne hadsiz !Çocuklarınız varsa kale almayın ya da tersleyin eğer yoksa engelleyin hadsize bak
Eger asiriya kacarsa sikayetimi yaoarim saolun..Hakkinda şikayetçi olup uzaklaştırma cezasi cikarttirirsaniz sizinle her iletisim kurdugunda ceza yer ve mecburen vazgecer.
Tabi ki hosuma gitmiyor ! Daha da seviyesizlik yaoarsa basarim engeli..Engellemeyi denesen ? Çocuklarınız olsa bile bu ona bu haddi vermez çocuklarıyla iletisim kurmak isteyen arar sosyal medyadan WhatsApp tan kinayeli kinayeli yazmaz sanane dicen engelleyeceksin tabi bu durum hoşuna gitmiyorsa
En iyi cevap sessiz kalmak
Tabi ki diyorum karsi taraf anliyomu ki :/Neden sana ne demiyorsunuz
Ayni aeyleri yasiyorum canim.bana soruyor benden cvp alamayinca buyuk kizimi ariyor ondan ogreniyor..Aynı durumları yaşadım sosyal medya haricinde. Whatsappta son görülmemi ısrarla açmamı istedi açmadım. Çocuk olduğu için sms atıyor ama bazen ordan da engelliyorum çünkü cirkefe bağlıyor kimi zaman. Cocukla konuştuğunda evde kim var nerdesiniz ne yediniz her şeyi soruyordu çocuğa. En son seni ilgilendirmez bir daha sorma diye rest cektim bıraktı gibi. Siz de her yerden engelleyin ve sakın aldırmayın. Madem hayatınızdan çıkardınız sosyal medyadan da çıkarın. Çünkü sadece sinirleriniz yıpranır. Hiçbir seye cevap vermeyin zamanla azalacaktır.
Tabi ki vermiyorum cocuklarin durumu disinda..Umarım sizde hesap vermiyorsunuzdur...
Tesekkurler..Önce arkadaşımmış gibi sürekli mesaj yazmana gerek yok, ne zaman ne yapmam gerektiğini bilirim yazar, ondan sonra da bu tarz hiçbir mesajına cevap vermezdim.
:)Evliyken mandaldı. Şimdi koca bir hiç :)
Bas engeli gitsin. ne için hala sizde ekli ki? Çocuğunuz varsa görüş günleri gelsin kapıdan alaın gitsin yine siz muhattap olmak zorunda değilsiniz.Selam kızlar ;
Gecen hafta salı günü boşandık.fakat eski eş hala napiyosun ,nerdesin,kimle konusuyosun vs vs sorguya cekiyor.bu durum ne kadar surecek.sinirlerim yiprandi daha da yipranmaya devam ediyor.mesela dun gece whatsaptaydim hemen yazdi bu saatte kimle konusuyorsun.instagrama giriyorum "oooo ceross hanım masallah bu saate instagramdasin" falan..bosanmis hanımlardan tavsiye bekliyorum.simdiden tesekkur ederim..
Alkol mekan eve gelmiyordu canım.Özel değilse boşanmanızın sebebi neydi
Ben cocujlar icin iyi kalalim istiyorum bunun icin belki :/Boşanmaya karar verdigim gun her yerden engelledim ki cocugum vardi.hala da engellidir ole kaldi zaten yillar gecti o durumlar bitti gitti sadece arada sirada arar kizima veririm acar konusur kapatirlar.niye size yazabilmesine izin veriyorsunuz ki
Bir daha hesap sorarsa engelleyecegim.Sadece telefonla iletişim kurabilsin, yani arama ile. Her yerden engelleyin
Daha oncede yazdim ailesi cocuklarim icin birden iletisimi kesmek istemiyorum.Bas engeli gitsin. ne için hala sizde ekli ki? Çocuğunuz varsa görüş günleri gelsin kapıdan alaın gitsin yine siz muhattap olmak zorunda değilsiniz.
Iki kizim var canim.çocuk yok ise engelle cunku konusucak durumunuz yok canım
Evet canim mesaj tehlikeli :))Biz bosandik bir daha beni bu sekilde rahatsiz etme yoksa mahkemede bedelini odersin g.vat
arayip derim ben olsam. Dikkat ARAYIN, HAKARET YAZMAYIN
Kesinlikle katiliyorum 9 yıldırda ayni seyi yapiyorum.ariyor veriyorum kizima konusup kapatiyorlar.he zaten ilk 3 4 yildan sonra aramalari azaldi cok sukur.Eowynn_arwn "Ben çocuklar için iyi kalalım istiyorum" demişsiniz bi mesajınızda.
Şimdi gelin şöyle yamacıma diyeceklerim var :)
Eşimden ayrılalı 2 yılı geçti, benim de çocuklarım var.
İlk zamanlar önce çocuklarla ilgili bişeyler yazıp sonra konuyu döndürüp dolaştırıp bana/bize getiriyordu.
Bu durum hesap sormalara evrilince dedim sen hayırdır?
Bıkmadan, direkt değil ama hep "sanane" minvalinde cevaplar verdim.
Soramamaya başladığında hırçınlaşıp hırslanıp sataşmalara başladı.
Çok ikilemde kaldım, lan engellesem çoluk çocuk var nasıl haberleşicez, sürekli engelle kaldır suyunu da çıkarmak istemiyorum.. Düzelir eder derken.. ı ıhh! olmadı.
2 senenin sonunda heryerden engelleyerek buldum çareyi ki bu aksiyon bana çok komik gelirdi, çocuk gibi ne o engellemek falan derdim :)
Şimdi sadece aramalara açık, aradığında da 5 yaşındaki çocuğumun eline veriyorum telefonu.
Ordan da ulaşamayacağını biliyor yani.
Daha çook başındasınız sürecin, şimdi nasıl durursanız ileride o da öyle bir pozisyon alır yüz vermeyin rica edicem.
Kolaylıklar dilerim.
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim :)Eowynn_arwn "Ben çocuklar için iyi kalalım istiyorum" demişsiniz bi mesajınızda.
Şimdi gelin şöyle yamacıma diyeceklerim var :)
Eşimden ayrılalı 2 yılı geçti, benim de çocuklarım var.
İlk zamanlar önce çocuklarla ilgili bişeyler yazıp sonra konuyu döndürüp dolaştırıp bana/bize getiriyordu.
Bu durum hesap sormalara evrilince dedim sen hayırdır?
Bıkmadan, direkt değil ama hep "sanane" minvalinde cevaplar verdim.
Soramamaya başladığında hırçınlaşıp hırslanıp sataşmalara başladı.
Çok ikilemde kaldım, lan engellesem çoluk çocuk var nasıl haberleşicez, sürekli engelle kaldır suyunu da çıkarmak istemiyorum.. Düzelir eder derken.. ı ıhh! olmadı.
2 senenin sonunda heryerden engelleyerek buldum çareyi ki bu aksiyon bana çok komik gelirdi, çocuk gibi ne o engellemek falan derdim :)
Şimdi sadece aramalara açık, aradığında da 5 yaşındaki çocuğumun eline veriyorum telefonu.
Ordan da ulaşamayacağını biliyor yani.
Daha çook başındasınız sürecin, şimdi nasıl durursanız ileride o da öyle bir pozisyon alır yüz vermeyin rica edicem.
Kolaylıklar dilerim.