- 3 Kasım 2021
- 922
- 764
- 53
Aman benden ırak cehenneme direk.Bu bahaneyle belki ikinci baharı yaşarsınız neden olmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman benden ırak cehenneme direk.Bu bahaneyle belki ikinci baharı yaşarsınız neden olmasın![]()
AhahahahahahahahahshshshshSelam herkese,
Eski eş ile büyük kızım buluşmuşlar torunlarımı özledim diye.Kızıma şöyle bişey söylemiş,kızım anne'ne bi teklifim var benimle tekrar evlensin ben ölünce emekli maaşım ona kalsın yazık devlete gitmesin:)))kızım demiş baba iyimisin annem böyle bişeyi kabul etmez hem ya sen 20 yıl sonra öldün,yada annem senden önce vefat etti saçmalama demiş.Zaten kardeşim alıcak öyle bi durumda,yok kızım o az alır demiş.Teeee alllaaamm yaa.Hepsi tekrar eve girebilmek için ben onun ciğerini biliyorum.Az gülmedim yaa
Hbjbhıhfhf ya ölmezseee:))) şaka bir yana gerek yok onun üç kuruşu.Bence iyi fikir ama sadece kağıt üstünde olursa![]()
Kendine bakıcı arıyor adam.Selam herkese,
Eski eş ile büyük kızım buluşmuşlar torunlarımı özledim diye.Kızıma şöyle bişey söylemiş,kızım anne'ne bi teklifim var benimle tekrar evlensin ben ölünce emekli maaşım ona kalsın yazık devlete gitmesin:)))kızım demiş baba iyimisin annem böyle bişeyi kabul etmez hem ya sen 20 yıl sonra öldün,yada annem senden önce vefat etti saçmalama demiş.Zaten kardeşim alıcak öyle bi durumda,yok kızım o az alır demiş.Teeee alllaaamm yaa.Hepsi tekrar eve girebilmek için ben onun ciğerini biliyorum.Az gülmedim yaa
Zaten çocuklar olmasaydı ben deli gibi kocamı istiyorummmm diye nara atıyordum çocuklar beni kurtardı:)))Ahahahahahahahahahshshshsh
Haahhahahahhaahahshsh
Hohohohohohohohohohohoh
Dur biraz daha güleyim.
Dlfllfflflfllffllfglgllglg
İnşallah çocukların zekası size çekmiştir.
Tabi tabi öyleKendine bakıcı arıyor adam.![]()
Zaten çocuklar olmasaydı ben deli gibi kocamı istiyorummmm diye nara atıyordum çocuklar beni kurtardı:)))
Yok 55 işteYaşı 85 üzeri ise değerlendirebilir bir teklif bence ahshashahh
Ah bu erkekler, bırakın avcunu yalasınSelam herkese,
Ex koca yaşlılık psikolojisine girmiş. Kendine baktırma derdine düşmüşSelam herkese,
Yok 55 işte
Mesela esimle benim olsa öyle durum zaten benim önce ölmem matematikman daha olası kendisinden büyük olduğum içinHbjbhıhfhf ya ölmezseee:))) şaka bir yana gerek yok onun üç kuruşu.
allah korusunMesela esimle benim olsa öyle durum zaten benim önce ölmem matematikman daha olası kendisinden büyük olduğum için![]()