Eski eşin telefon rehberi

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
Selam kızlar

Sorum sizlere şu olacak, eski eşimle boşanma (nihayet) arefesindeyiz, misal yerindeyse ona son golü attıktan sonra güzel bi uğurlama yapmak istiyorum

Kendisi bu evlilik boyunca bi es olamadıgi gibi hiçbir anlamda da babalık yapmadı oğlum doğduğundan beri.Gecen cuma oğlumun solunumu durdu ve ambulansta hayata döndü Rabbim bana geri verdi... ve bu adam o gün keyfi yerinde alemlere akiyordu haber versem bile gelmezdi, öz oğluna itten it dogar diyen kimse bu şahıs

Neyse sözün özüne gelirsem bir şekilde nasıl olduğunu anlamadigim şekilde onun rehberi elime geçti, şu anki kullandığım telefon jnjn eski telefonu bi yerine yedeklememi ne yapmış onu buldum

Bende oğlum ve bana bu yaptıklarını bana attığı mesajları mahkeme sürecindeki olan beyannameleri( yani haksızlıklarını annesinin hakimin bile artık saçmalıgina dayanamadigi beyanlarini) vb. gibi küfür ve hakaret olmaksızın bu kişilere gondermek istiyorum

Sağda solda bana iftira atıp yok deli yok kadın değildi diye söylenip duruyo bu srf.s.z bide baba değil yaomadigi babaligida herkes bilsin neymiş çocuğu bile gostermiyormusum ona ailesine çağırdığım halde gelmediğini demiyor da

Ben bosadiktan sonra hemen evlenecekmis güya ama bu yaptıklarını da miletin bölmesine istiyorum
Kendisi mali müşavir saygın bi mesleği var en azından bu yapacağım bile ona is anlamında prestij kaybına ve iş bağlantılarına katkısı güzel olacak

Böyle birşey yaparsam hukuki anlamda bişey yapabilir mi bana ne yapayım bna dava açabilir mi sonuçta ben hakaret iftira olmayan şeyleri soylemeyecegim
etrafidakilere .Benden sonra gelen ne olduğunu bilsinde öyle gelsin o zaman diye kizcagiza bi nevi ne mal.olduğunu bildirmek istiyorum
Birde psikolojik baskı hissetsinki bana ve oğluma neler yaşattıysa miletin tepesine coksun, çünkü var etrafında öyle es dost is arkadaşı da ben kendisinjn kalittesine uymamak icn sustukca aldirmadikca iyi öttu artık susmasi gerek

Sizce ne yapayım hukuki anlamda zarara uğrayan ben olur muyum?

Tabi ki yap.
Terbiyesizleşmiş,cezasını çekmeli.
Avukatın varsa hemen bildir ona,hangi konularda sizin aleyhinize olmaz o bilir.

Sakın yapmayın.
Haklıyken haksız duruma düşersiz ve onun da size dava açma hakkı doğar.

ben sizin yerinizde olsam sessiz kalırdım
daha evvel boşandım , 4 yıllık evliliğimi bi,tirdim
benim de hakkımda konusulanlar hep kulagıma geldi ancak hıcbır tepkı vermedım
sessizlik asalettir bence

evladınız da var sizin , bence ugrasmayın

hukuki olarak boşanma davanızda kullanılabilecek bir bilgi mi var?
avukata danışmadan birşey yapma bence.
en güzeli en az zararla kurtulmak değilmidir?

dertsiz başına ders alırsın bence.. bi yerde çok kötüde olsa çocuğunun babası onun prestijinin sarsılması çocuğunun prestijinin sarsılması demek bence..

haaa o mu? falanca şerefsizin oğlu mu? daha iyi olurdu bilemedim...

birde bu açıdan düşün lütfen.. nafakanı yüksek tut... hayatına bak.. o zaten deliye döner

Ekran goruntusu al mahkemeye sun hic durma iyide bi avukatcbul o seni yonlendirir

Aynen sizin gibi düşünüyorum aslında ama bu yaptıklarıninda bi bedeli olmalı prestij anlamında epey bi zarar görecek en azindan

Aynen sizin gibi düşünüyorum aslında ama bu yaptıklarıninda bi bedeli olmalı prestij anlamında epey bi zarar görecek en azindan
Bırakın Allahtan bulsun.
Bence kendinizi bozmayın ,kurtuldugunuza şükredin.
Zarar görecekse zaten görür, görmeyecekse de siz ne yaparsanız yapın görmeyebilir.
Karar sizin yine de.

Asla yapma. Haklıyken haksız duruma düşme. Mahkemelerde sürünürsün ben sana diyim.

Zaten senden ayrılınca başkasıyla evlendiğini görmeyecekler mi. Kimse sence vay şerefsiz diyecek mi? Hayır. Toplum zaten bu erkeklere çanak tutuyor. Alkış tutuyor. Kimi kime rezil edeceksin biri biri diğerinden rezil.

Asla yapma şu an sinirlisin intikam arıyorsun ama kimse bunları takmaz. Eski eşin repustasyon kaybetmez. Senin deli olduğunu haklı bulurlar, bak adam deli demişti doğruymuş derler. Asla diyeyim bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…