- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.075
- 48
- 34
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
şu evlilik işlerinde maaa aile sorunları olmasa her şey güzel olacakÖnce sen evlen kanka kv kp görümce derken acaip hislere yer kalmaz
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.Merhaba yaklaşık 2 yıl oldu boşandım. bu süreçte arada yokladı ama herkes yoluna baktı. merak ediyorum bir gün evlenecek mi ne hissederim değişik duygular vesselam
Hızlı yaşıyor genç ölür inş.Hemen ! ışık hızıyla evlendi jet hızıyla boşandı
beklediğim hamleHemen ! ışık hızıyla evlendi jet hızıyla boşandı
sadece mutlu olamasın istiyorumAnlaşılan sizde de tam bitmemiş bir şeyler.
Amin katibimHızlı yaşıyor genç ölür inş.
Olacak hem de çok mutlu olacak sizin gözünüzde. Mutsuz olsa bile söz onu mutlu sanacaksınızsadece mutlu olamasın istiyorum
2 yılda ne bitmez kin öyle? Canınıza yazık.sadece mutlu olamasın istiyorum
2018 de evlenmiştik 10 ay da ayrildik eski elti yüzünden (ilişkilerinden süphelenmistim günahları boyunlarına)Merhaba yaklaşık 2 yıl oldu boşandım. bu süreçte arada yokladı ama herkes yoluna baktı. merak ediyorum bir gün evlenecek mi ne hissederim değişik duygular vesselam
2 yılda ne bitmez kin öyle? Canınıza yazık.
neler yaşanıyor2018 de evlenmiştik 10 ay da ayrildik eski elti yüzünden (ilişkilerinden süphelenmistim günahları boyunlarına)
4 sene sonra ben bu temmuzda evlendim 2 aylık hamileyim çok şükür
O halen bekar zaten evlenemez eski elti onu evlendirtmez
çok mutlu olun inşallah2018 de evlenmiştik 10 ay da ayrildik eski elti yüzünden (ilişkilerinden süphelenmistim günahları boyunlarına)
Beren seni hatırlıyorum aynı zamanda evlenmiştik2018 de evlenmiştik 10 ay da ayrildik eski elti yüzünden (ilişkilerinden süphelenmistim günahları boyunlarına)
Kuma almış kayınçoyu kadına bak ahahah.2018 de evlenmiştik 10 ay da ayrildik eski elti yüzünden (ilişkilerinden süphelenmistim günahları boyunlarına)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?