- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
Bunu istediğiniz için o mutlu olacak siz ise o mutsuz olsun diye köşede izleyip kendinizi yiyip bitireceksiniz..sadece mutlu olamasın istiyorum
Çok teşekkür ederim amin inşallahBeren seni hatırlıyorum aynı zamanda evlenmiştik
Çok sevindim mutlu olmana analı babalı büyüt inşallah bebeğini
Çok teşekkür ederim inşallahçok mutlu olun inşallah
Hayatımdan çıkan bir insanın ne zaman evleneceği beni ilgilendirmez. Ben kendi mutluluğuma bakarım ben ne zaman evlenicem diye düşünürüm yaniMerhaba yaklaşık 2 yıl oldu boşandım. bu süreçte arada yokladı ama herkes yoluna baktı. merak ediyorum bir gün evlenecek mi ne hissederim değişik duygular vesselam
Kanıtlarsanız bunun için ayrı dava açabiliyorsunuz diye biliyorum. Sadakat yükümlülüğünden dolayıDaha dava aşamasında sevgili yaptı bide boşansak direk evlenecek :)
Niye eltiyle napiyolardi2018 de evlenmiştik 10 ay da ayrildik eski elti yüzünden (ilişkilerinden süphelenmistim günahları boyunlarına)
4 sene sonra ben bu temmuzda evlendim 2 aylık hamileyim çok şükür
O halen bekar zaten evlenemez eski elti onu evlendirtmez
Seviyorsanız barismayi deneyin.Yoksa insan eski kocasını merak etmez.Merhaba yaklaşık 2 yıl oldu boşandım. bu süreçte arada yokladı ama herkes yoluna baktı. merak ediyorum bir gün evlenecek mi ne hissederim değişik duygular vesselam
Evlendiğini duysan garip hissedebilirsin belki, sonuçta evlilik gibi büyük bi geçmişiniz var ama boşanma olmuş, 2 yıl geçmiş, hâlâ bunu düşünüyorsan fenaMerhaba yaklaşık 2 yıl oldu boşandım. bu süreçte arada yokladı ama herkes yoluna baktı. merak ediyorum bir gün evlenecek mi ne hissederim değişik duygular vesselam
"Buradaki yorumlara bakma" ne ya, "hepsi sahte sözler" derken?Burdakilere bakma hepsi seni motive edecek sahte sözler. Şu bir gerçek eski eşin evlenirse emin ol az da olsa tuhaf hissedersin, farklı duygulara girersin kısa süreliğine tabi ortada çocuğunuz ya da uzun bir evliliğiniz yoksa. Fakat ortada çocuk varsa uzun sürer o psikiloji o evlendi ben evlenemedim çocuğuna bakıyorum vs
yorumum hepsi olarak algılandığı için özür dilerim. Düzeltme yapayım bir kısmına olarak değiştireyim."Buradaki yorumlara bakma" ne ya, "hepsi sahte sözler" derken?
Durduk yere millete sataşmadan yorum yapamıyor musunuz mesela?
Herkes haddini bilse keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?