Eski eşiniz ne kadar sürede evlendi

sadece mutlu olamasın istiyorum
Bunu istediğiniz için o mutlu olacak siz ise o mutsuz olsun diye köşede izleyip kendinizi yiyip bitireceksiniz..
En iyi intikam kişinin kendi hayatına bakmasıdır. Geçmiş bitmiş tecrübe o da bir insan siz de. Bırakın.

15 sene evli kaldık. Boşandıktan 4 ay sonra evlendi. Zaten hayatında varmış o insan.
Sonrasında ben onları yan yana gördüm fuarda. Kadın epey aşık duruyordu ama eski eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çıkar için evlenmiş gibi. İsviçreli bir kadınla evlendi, orda yaşıyor. Çocuk yapmadılar sanırım, ya da olmuyor bilmiyorum.
Ben 4 yıl sonra evlendim. 2 çocuğum var.

Merhaba yaklaşık 2 yıl oldu boşandım. bu süreçte arada yokladı ama herkes yoluna baktı. merak ediyorum bir gün evlenecek mi ne hissederim değişik duygular vesselam
Hayatımdan çıkan bir insanın ne zaman evleneceği beni ilgilendirmez. Ben kendi mutluluğuma bakarım ben ne zaman evlenicem diye düşünürüm yani

Niye eltiyle napiyolardi

O evlenmedi. Ben mahkemeden 11 ay sonra evlendim şimdiki eşimle. 5 yıldır evliyiz. Evliliğimizin ilk yılında eskisi mail attı dönmek için (güya evlendiğimi bilmiyormuşmuş. stalklıyordu halbuki) ben de avukatıma bildirip direk uyarıda bulundurdum. Bir daha da. Cesaret edemedi.

Burdakilere bakma hepsi seni motive edecek sahte sözler. Şu bir gerçek eski eşin evlenirse emin ol az da olsa tuhaf hissedersin, farklı duygulara girersin kısa süreliğine tabi ortada çocuğunuz ya da uzun bir evliliğiniz yoksa. Fakat ortada çocuk varsa uzun sürer o psikiloji o evlendi ben evlenemedim çocuğuna bakıyorum vs

Merhaba yaklaşık 2 yıl oldu boşandım. bu süreçte arada yokladı ama herkes yoluna baktı. merak ediyorum bir gün evlenecek mi ne hissederim değişik duygular vesselam
Evlendiğini duysan garip hissedebilirsin belki, sonuçta evlilik gibi büyük bi geçmişiniz var ama boşanma olmuş, 2 yıl geçmiş, hâlâ bunu düşünüyorsan fena

"Buradaki yorumlara bakma" ne ya, "hepsi sahte sözler" derken?
Durduk yere millete sataşmadan yorum yapamıyor musunuz mesela?
Herkes haddini bilse keşke.

1,5 yıl oldu henüz bişey yok. Olsada umrumda olmaz. Sadece bana yaşattıklarını evlendiği kadında ona yaşatsın istiyorum. Benim gibisini zaten bulamaz buna çok eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…