- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
-
Iste evet bunu merak ediyorum, engelleyince çok önemsiyormuş gibi filan mi oluyorRahatsız edilmediği halde engellemek kuyruk acısı varmış gibi bir izlenim uyandırıyor.
Evet.Iste evet bunu merak ediyorum, engelleyince çok önemsiyormuş gibi filan mi oluyor
O bakma oluyor Zaten:)Engellemedim. Hiç bakmıyorum. Merak edip bakacak olsam boşanmazdım. Ne gerek var eskilerle vakit kaybetmeye. Ha belki çok hatırlatacak bisey olur bi bakar insan 5-10 yılda bir :))
Tam da böyle. İletişim yoksa engele gerek yok.Rahatsız edilmediği halde engellemek kuyruk acısı varmış gibi bir izlenim uyandırıyor.
En çok beğendiğim yorum teşekkür ederimÇocuklar olduğunda isteseniz de engelleyemezsiniz sanırım iletişim kurmanız gerekeceği için.
Onun dışında engelleyip engellememek boşanma sebebine göre değişir bence. Medeni bir çerçevede gerçekleşmiş ayrılıkta engellemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Gönül ister ki yürütülemeyen tüm ilişkiler medeniyet çerçevesinde hayatın bir gerçeği olarak bitsin ve böyle atraksiyonlara gerek kalmasın.
Çocuk yok evet ,ama şöyle bi durum var kendisinin annemi ,babamı, kardeşlerimi Whatspdan engelleyip sanki ne suçları varsa ,beni engellemesi de çok garip, neyse sanırım çok kafa patlatmaya gerek yok, rahatsız ettiği, arayıp sorduğu da yok zaten, sap sap takılıyorÇocuğunuz yok sanırım
Engellemek çocukça geliyor bana
Ama hayatımda izi kalmasın diyorsanız o başka
Boşver yaÇocuk yok evet ,ama şöyle bi durum var kendisinin annemi ,babamı, kardeşlerimi Whatspdan engelleyip sanki ne suçları varsa ,beni engellemesi de çok garip, neyse sanırım çok kafa patlatmaya gerek yok, rahatsız ettiği, arayıp sorduğu da yok zaten, sap sap takılıyor
Cocugum var iletişim kuruyoruz ama sadeece mesajla beni aldattığı için bir sonraki yan yana gelişimiz öteki dünyada olurÇocuğunuz yok sanırım
Engellemek çocukça geliyor bana
Ama hayatımda izi kalmasın diyorsanız o başka
Allah bildiği gibi yapsınCocugum var iletişim kuruyoruz ama sadeece mesajla beni aldattığı için bir sonraki yan yana gelişimiz öteki dünyada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?