• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşinizi engellediniz mi?

Allah bildiği gibi yapsın
Ama yine de evladınız için iyi anne baba olun
Ben evladım için elimden geleni yapıyorum onu bilemem evliyken evden kaçmak için uyduruktan iş çıkartırdı çocuk bakmayayım diye elinden geleni yapardı şimdi de beni evladimdan ayırma diye edebiyat yapıyor bana il dışına tayin istetmiyor

Kızlar iyi akşamlar, belki bir sorun değil ama yorumlarınızı merak ediyorum, eski eşinizi sosyal hesaplardan ,Whatspdan filan engellediniz mi? Yoksa hiç umrumda değil, yok gibi davranıyorum mu diyorsunuz? ,ya da arada bakabiliyor musunuz profiline?
Yok gibi davranmak ve sonunda gerçekten yok olması.

Ben evladım için elimden geleni yapıyorum onu bilemem evliyken evden kaçmak için uyduruktan iş çıkartırdı çocuk bakmayayım diye elinden geleni yapardı şimdi de beni evladimdan ayırma diye edebiyat yapıyor bana il dışına tayin istetmiyor
Nasıl ya.? Bir de oturup onu mu dinliyorsunuz? O kim ki?

İşiniz zor
Allah yardımcınız olsun

Off nerde o günleeeer 🤦🏻‍♀️ Keşke bi boşanabilsem eski eşim olsa da engelle sil yak ne varsa yapabilsem Hatta sırf telefondan değil hafızamdan da sildirsem ne iyi olur yarabbim telefon ne ki soyadından kurtulamıyorum offf off
İnşallah tez zamanda kurtulursunuz 😕

Engellemedim. Facebook Instagram sildim. Twitter dan da onu takibi bıraktım ama o beni bırakmamış. Geçenlerde yanlışlıkla instagramım açık hesap olmuş. Hemen 1 saat geçmeden gelip hikayeme bakmış. Telefondan da numarasını sildim. O beni silmemiş henüz. Böyle saçma bir ilişkiye döndü bizim. Engellemek saçmalık geliyor. Ama bizimki de saçma oldu sanki :D

Beni çok rahatsız ettiği zaman engelliyorum,İnstagram dan engelli hiç kalkmaz o engel ama çocuklar var işte bir şey olunca telden açıyorum mecburen engeli keşke herzaman insan olsa da hiç engellemek zorunda kalmasam bence durduk yere engel çocukluk

Off nerde o günleeeer 🤦🏻‍♀️ Keşke bi boşanabilsem eski eşim olsa da engelle sil yak ne varsa yapabilsem Hatta sırf telefondan değil hafızamdan da sildirsem ne iyi olur yarabbim telefon ne ki soyadından kurtulamıyorum offf off
Canım bizim de karar çıktı ama soyismi hala kurtulamadım 1 yıldır süreç devam ediyordu, soyisim için Biraz daha zaman var heralde tez vakitte kurtulmak dileğiyle artık ne diyim.

Kızlar iyi akşamlar, belki bir sorun değil ama yorumlarınızı merak ediyorum, eski eşinizi sosyal hesaplardan ,Whatspdan filan engellediniz mi? Yoksa hiç umrumda değil, yok gibi davranıyorum mu diyorsunuz? ,ya da arada bakabiliyor musunuz profiline?
Ben direk engeli bastım .Sülalesıne kendıne.Birde hat degıstırdık.Tum numaraları sildim.Öle aklıma gelmıo

Canım bizim de karar çıktı ama soyismi hala kurtulamadım 1 yıldır süreç devam ediyordu, soyisim için Biraz daha zaman var heralde tez vakitte kurtulmak dileğiyle artık ne diyim.
Inanamiyorum, soyadini geri almakta mi boylesine uzun suruyor? 1 yildir cekismeli bosanma davamin ilk celsesinin gununu bekliyorum. Gelemedi 1 turlu. Mahvoldum.

Engellemedim. Aramaz,rahatsiz da etmez. Durduk yere engellememin de anlami yok

Back
X