- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
- #41
Ben de aldatilmistim,Allah nasıl biliyorsa öle yapsinCocugum var iletişim kuruyoruz ama sadeece mesajla beni aldattığı için bir sonraki yan yana gelişimiz öteki dünyada olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aldatilmistim,Allah nasıl biliyorsa öle yapsinCocugum var iletişim kuruyoruz ama sadeece mesajla beni aldattığı için bir sonraki yan yana gelişimiz öteki dünyada olur
Bende sildim hepsiniBen direk engeli bastım .Sülalesıne kendıne.Birde hat degıstırdık.Tum numaraları sildim.Öle aklıma gelmıo
valla beni rahatsız ediyordu sürekli barışmak istiyordu bende engelledim bir süre baya engelli kaldı yeni engeli kaldırdım yokmuş gibi davranıyorum engelli olunca numarası gozukuyor engellilerde onun için umrumda değil bende kaldırdımKızlar iyi akşamlar, belki bir sorun değil ama yorumlarınızı merak ediyorum, eski eşinizi sosyal hesaplardan ,Whatspdan filan engellediniz mi? Yoksa hiç umrumda değil, yok gibi davranıyorum mu diyorsunuz? ,ya da arada bakabiliyor musunuz profiline?
Valla benimki ne rahatsız etti, ne barışmak istedi, aslında nasıl durursa dursun sorun yok, onun da çok umrunda değilvalla beni rahatsız ediyordu sürekli barışmak istiyordu bende engelledim bir süre baya engelli kaldı yeni engeli kaldırdım yokmuş gibi davranıyorum engelli olunca numarası gozukuyor engellilerde onun için umrumda değil bende kaldırdım
Neden o kadar uzun süredir ilk duruşma gününü vermediler ki ? Hangi şehirde acaba ? Ben henüz dilekçemi veremedim . İkna etmeye çalışıyorum boşanmaya uzatmasın diye . 1 sene olmadığı için mecbur çekişmeli açıcam bende Ama pandemi vs den çok korkuyorum . Uzarsa diye .Inanamiyorum, soyadini geri almakta mi boylesine uzun suruyor? 1 yildir cekismeli bosanma davamin ilk celsesinin gununu bekliyorum. Gelemedi 1 turlu. Mahvoldum.
Davam, Istanbul'da acildi. Ben de niye bu kadar uzun suredir bekletildigimi bilmiyorum. Avukatim, dilekcemi Pandemi'den once vermisti. Biz cekismeli actik ama zaten 1 sene dolmak uzere oldugundan insaAllah antlasmaliya gecip nihayete erdirebiliriz.Neden o kadar uzun süredir ilk duruşma gününü vermediler ki ? Hangi şehirde acaba ? Ben henüz dilekçemi veremedim . İkna etmeye çalışıyorum boşanmaya uzatmasın diye . 1 sene olmadığı için mecbur çekişmeli açıcam bende Ama pandemi vs den çok korkuyorum . Uzarsa diye .
Aaa neden ki. Cekismeli oldugu icinmi1 an once bekarligima ve soyadima kavussam memnun olacagim. 1 yil gecti hala ilk durusma olamadi.
1 sene gecmeden antlasmali acilmiyor maalesef yoksa gonul ister mi boylesine uzamasini..Aaa neden ki. Cekismeli oldugu icinmi
Bizimki anlasmaliydi imzayi atar atmaz 2 gun sonra mahkeme oldu bitti gitti sukur. Cekismeli acipda kafa yorana kadar
Evet unutmusum dogru1 sene gecmeden antlasmali acilmiyor maalesef yoksa gonul ister mi boylesine uzamasini..
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ama iyi davrandığımda da umutlanıyor sanki bu sefer sen benim karımsın sana sorumluluğum var vs diyip duruyor bu kadar kısa sürede boşanıp seni dul bırakmak istemiyorum bilmem ne uzatıyor . Kötü davransam da bişi değişmiyor gerçi düzelecek zamana ihtiyacımız var diyor. Uzun süredir ailemin yanındayım ben aramadıkça beni aramasını da yasakladım bakalım belki kendisi soğur böylece diyorum. Keşke 1 seneden önce de anlaşmalı boşanabilse insanlar . Bu 1 seneden önce çekişmeli saçmalığını da cidden anlamıyrorum yani.Davam, Istanbul'da acildi. Ben de niye bu kadar uzun suredir bekletildigimi bilmiyorum. Avukatim, dilekcemi Pandemi'den once vermisti. Biz cekismeli actik ama zaten 1 sene dolmak uzere oldugundan insaAllah antlasmaliya gecip nihayete erdirebiliriz.
Guzellikle halletmek lazim. Yoksa boyle uzayip gidiyor. Iyi davranip anlasin derim nacizane..
Sahsen duzelmeyecegine inandigim icin noktalamistim ben, cunku 1 ay iyi anlasiyormus gibi cabalasa da sonrasinda mutlaka yine eski uyumsuz haline donuyordu. Insanlarin, ne kadar sevgi ve emek versekte degisemeyecegini, herhangi bir olumsuzluk, slklntl karsisinda yine ailelerinden gorerek sekillendirdikleri davranislara geri donduklerini anladim. Bunun tek istisnasi, yogun davranis terapisi almis sahislar olabilir sanirim.Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ama iyi davrandığımda da umutlanıyor sanki bu sefer sen benim karımsın sana sorumluluğum var vs diyip duruyor bu kadar kısa sürede boşanıp seni dul bırakmak istemiyorum bilmem ne uzatıyor . Kötü davransam da bişi değişmiyor gerçi düzelecek zamana ihtiyacımız var diyor. Uzun süredir ailemin yanındayım ben aramadıkça beni aramasını da yasakladım bakalım belki kendisi soğur böylece diyorum. Keşke 1 seneden önce de anlaşmalı boşanabilse insanlar . Bu 1 seneden önce çekişmeli saçmalığını da cidden anlamıyrorum yani.
Evet ben daha balayında karakolluk oldum. Bu evlilikten hayır gelir mi ? Gelmez çok net insanları süründürmenin bir alemi yokki . Tazminat nafaka istemediğimden kısa sürer diye umut ediyorum. Bir de ben henüz balayında karakolluk olunca hiç nüfus cüzdanımı falan değişmedim yanımda evlilik cüzdanını taşıyorum. Boşanırken de kendi kimliğimle evlilik cüzdanıyla başvurcam sorun olmaz herhalde. Balayında boşanmayı düşünen insan neden kimlik değişsin .Sahsen duzelmeyecegine inandigim icin noktalamistim ben, cunku 1 ay iyi anlasiyormus gibi cabalasa da sonrasinda mutlaka yine eski uyumsuz haline donuyordu. Insanlarin, ne kadar sevgi ve emek versekte degisemeyecegini, herhangi bir olumsuzluk, slklntl karsisinda yine ailelerinden gorerek sekillendirdikleri davranislara geri donduklerini anladim. Bunun tek istisnasi, yogun davranis terapisi almis sahislar olabilir sanirim.
Ayni sekilde ailemin yanindayim. Hemen her gun kah engelliyorum kah acip cevap veriyorum, bu bosanma uzatmalarindan dolayi durum karmasasi yasiyorum.
Sanirim o 1 sene mevzusu, kismen birbirini iyi taniyamayip alisamamis ciftler icin var. Yoksa bizim gibi siddet ve kotu muamele odakli 1 evlilik adina yipratici oluyor.
Sizin icin hayirlisi olsun..
2 çocuğumuz olduğu için whatsapp tan görüşüyoruz sadece.ama diğer sosyal hesaplarımı takipten çıkardım kendisini ,bende onu takipten çıktım.ben onun hayatını takip edip napayım ,hee bir de 45 yaşında adam sürekli ergen ergen laf sokuş tarzında şeyler paylaşıyor herkes soruyor bana kime laf sokuyor diye. Komik şeyler yaa ne gerek var ,yani birazda bu yüzden çıktım takipten diyebilirimKızlar iyi akşamlar, belki bir sorun değil ama yorumlarınızı merak ediyorum, eski eşinizi sosyal hesaplardan ,Whatspdan filan engellediniz mi? Yoksa hiç umrumda değil, yok gibi davranıyorum mu diyorsunuz? ,ya da arada bakabiliyor musunuz profiline?
Cok gecmis olsun..Yine sizin balayina kadar surebilmis, bizim dugunde basladi karakolluk olusumuz ne yazik ki..Elbette ki duzgun bir erkek, asla sevdiginin uzulmesine dayanamaz. Hatta vicdan sahibi akli selim 1 insan evladi, genc 1 kizi asla rencide etmez birakin karakolluk olmayi..Bunlar kimsenin yasamamasi gereken hadiseler..Darp oldugu icin tazminat ve nafaka istedim ben..Evet ben daha balayında karakolluk oldum. Bu evlilikten hayır gelir mi ? Gelmez çok net insanları süründürmenin bir alemi yokki . Tazminat nafaka istemediğimden kısa sürer diye umut ediyorum. Bir de ben henüz balayında karakolluk olunca hiç nüfus cüzdanımı falan değişmedim yanımda evlilik cüzdanını taşıyorum. Boşanırken de kendi kimliğimle evlilik cüzdanıyla başvurcam sorun olmaz herhalde. Balayında boşanmayı düşünen insan neden kimlik değişsin .
siz de inşallah bir an evvel kurtulursunuz sıkıntısızca.
Benim darp olmadı şükür ama çok ağır sözler işittim. Aileme tehditler vs . Hakaretler . İçip içip ağza alınmaması gereken sözler etti .Cok gecmis olsun..Yine sizin balayina kadar surebilmis, bizim dugunde basladi karakolluk olusumuz ne yazik ki..Elbette ki duzgun bir erkek, asla sevdiginin uzulmesine dayanamaz. Hatta vicdan sahibi akli selim 1 insan evladi, genc 1 kizi asla rencide etmez birakin karakolluk olmayi..Bunlar kimsenin yasamamasi gereken hadiseler..Darp oldugu icin tazminat ve nafaka istedim ben..
Guzel dileginiz icin insaAllah Amin Tesekkurler..Allah, size de bunlardan kurtulup mutlu olacaginiz gunlere kavusmanizi nasip etsin.
Bu arada Avukatima vekalet verirken bende soyadimin degismedigi kimligimi verdim ama noterde islem yapilamiyor TC numarasi ile tutmadigi icin, o yuzden degisikligi mecburen yaptirip soyadi duzeltmesi yapilmisti.