Eski eşiyle tekrar evlenip Mutlu olan var mı?

Dayım ve yengem iki kez evlenip iki kez boşandılar .İkisi de tekrar evlendiklerine çok pişman olduklarını söylediler.Bir oğulları var .Şimdi görüşmüyorlar. Ben olsam evlenirmiyim hayır ama her ilişki her evlilik farklıdır. Belki de sizin için ikinci bir şans olur .Hayırlısı neyse o olsun sizin için.

Hatanın büyük bir dilimi sizdeyse zaten ister istemez öncekinden daha iyi bir tecrübe yaşarsınız. Sevgili olarak devam ederken evlilikte yaşanan neyi yaşamıyorsunuz da mesela tekrar olmayı düşündürebildi size? Olamaz diye bir şey yok tabii ki. Ben de 3-4 aylık ayrılıktan sonra daha güzel bir ilişki yaşar olmuştum.

Bir arkadasım gebelık donemınde esının kendisını aldatması nedenı ıle ayrılmıştı... Sonrasında eşi pısman oldu yenıden evlendıler. Şuan 1 seneye yakın oldu gayet iyiler maşallah 🙏

Tekrar sevgili olduğunuzda aynı heyecan var mıydı😊Bu evliliği kim bulmuş ya bir ömür mıç mıç aynı evde,keske hep sevgili kalsak😌

Tamamen saçma ve çocukça sebeplerden eşimle boşandık. Ancak şu an çok pişmanız. Özellikle ben hatalıydım ancak kendimi düzelttim. Boşanalı 6 ay oldu ve biz 3 aydır sevgili olarak devam ediyoruz. Benim merak ettiğim aynı eşle bir kez daha evlenip Mutlu olan var mı varsa yazıp beni cesaretlendirirseniz sevinirim. Ne olursa olsun insan aynı aşamalardan bidaha geçmekten korkuyo. Sizce insanlar akıllanıp hatalarını farkedip bir kez daha evlenebilir mi?

Eş eş ailesi bunlarla bir kere o uyumu yakalayamadiysan degissende degissede asla olmuyor
Çünkü aslında kimse değişmiyor yine anlasamiyorsun devamli başa sariyorsun tavsiye etmiyorum

Dipnot. Arkadaşım geri evlendi eşiyle bir dargın bir barışık gidiyorlar geçen hafta ay evi terk edecekti bugün aradi çocuk düşünüyorlar 😲

Back
X