Eski eşiyle tekrar evlenip Mutlu olan var mı?

Evet v

evet var ve bu konuda başka ne yapabilirim bunun dışında

Canim bulunduğun yerin müftülüğü ne git bir danis durumunu. İnşallah bir çıkış yolu bulursunuz. Ama benim bildiğim öyle kurmaca bir evlilik bile kabul edilmiyor . Ciddi manada bir evlilik yapıp boşanmak gerekiyor

kaynım ve eltım bosanmıslardı yenıden evlendıler
kaynım ıstemıstı bosanmayı eltımle gecınemıyorlardı
sımdı yıne pısman
huylu huyundan vazgecmez

hatalarda tek taraflı degıldır sız duzeltmıs olabılırsınız kendınızı pekı esınız kendını duzelttımı

Isyerınden bır arkadasım bosandı cocugu vardı ıkı sene sonra tekrar aynı esıyle evlendı ama bosandıktan sonra tekrar evlenmek ıcın bellı bır sure varmıs nıkah ıcın yanı

Eger yanlış biliyorsam sevinirim bu duruma.
Evet yanlis biliyosunuz ve insanlari agir fikhi meselelerde yonlendirme vebaline girmeden once iyi arastirma yapmazsaniz daha cok gunaha girersiniz. Belki burada sizin yuzunuzden bir yuva kurtulamayacakti? Ya da kadin bos yere gidip bi yabanci erkekle nikah yapip cima edecekti? Belki kocasi ondan tiksinecekti hayat boyu belki hic istemeyecekti?

Bizde kendini dindar goren herkes fetva kurulu masallah

Evet yanlis biliyosunuz ve insanlari agir fikhi meselelerde yonlendirme vebaline girmeden once iyi arastirma yapmazsaniz daha cok gunaha girersiniz. Belki burada sizin yuzunuzden bir yuva kurtulamayacakti? Ya da kadin bos yere gidip bi yabanci erkekle nikah yapip cima edecekti? Belki kocasi ondan tiksinecekti hayat boyu belki hic istemeyecekti?

Evet yanlış biliyormusum. Eğer esi üç defa boş ol demediyse başka biriyle evlenmesine gerek yokmuş.

Ben bu bilgi kesin demedim zaten bir müftülüğe gidin sorun dedim. Ben bildiğimiz söyledim ama araştırın da dedim . Peki senin sivri dilin ne olacak. Devam et çok sevap isliyorsun, hiç hakka girmiyorsun.

Ay ne alaka :)
Bir tane yoruma istinaden kadın gidip başkasıyla evlilik yapmaz heralde dimi? Önce bi araştırır hocaya gider.
Ne kadar abartmışsınız yorumu ve saçmalamışsınız..

Ay ne alaka :)
Bir tane yoruma istinaden kadın gidip başkasıyla evlilik yapmaz heralde dimi? Önce bi araştırır hocaya gider.
Ne kadar abartmışsınız yorumu ve saçmalamışsınız..
Ben olabilecek her ihtimali yazdim. Cok zayif da olsa ihtimal ihtimaldir. Bu yuzden dinde fetvayi sadece yetkililer vermelidir. SACMALAMISSIN yazmadan once beynini calistirmayi dene komik duruma dusmekten kurtulursun belki

Ben olabilecek her ihtimali yazdim. Cok zayif da olsa ihtimal ihtimaldir. Bu yuzden dinde fetvayi sadece yetkililer vermelidir. SACMALAMISSIN yazmadan once beynini calistirmayi dene komik duruma dusmekten kurtulursun belki

Komik duruma düştüğümü sanmıyorum. Hala lafımın arkasındayım. Zayıf ihtimal bile değil o dediğin. Ayrıca arkadaş sonradan bilgi al demiş. Kesin konuşuyorum git başkasıyla evlen dememiş.. Neyse.. İşte laf çarpmak olsun da ne olursa olsun. Zaten senin yorumların hep böyle seninle tartışmıcam tabii ki..

Komik duruma düştüğümü sanmıyorum. Hala lafımın arkasındayım. Zayıf ihtimal bile değil o dediğin. Ayrıca arkadaş sonradan bilgi al demiş. Kesin konuşuyorum git başkasıyla evlen dememiş.. Neyse.. İşte laf çarpmak olsun da ne olursa olsun. Zaten senin yorumların hep böyle seninle tartışmıcam tabii ki..
Hayranim niye bu kadar cok bilmiyorum nicklerini bile bilmedigim tipler yorum alintilayip senden nefret ediyorum diye agliyo :d mesajlarimi begenmiyosan goz ardi butonu orda, tatava yapma blockla gec

esimle bosandik tekrar baristik ama ayri oldugymuzdada surekli gorustuk birbirimizn yillardir hep en iyi dostu olmustuk dostlugumuz bitmedi hatalatini anladi tekrar yapmayacagini soyledi evlendik yine ayni yine ayni daha fazla emek verip daha fazla agladigimla kaldim..cok defa iyi gidiyor sandik iyi giden seylerde vardi.bazen iyi insan olmakta iyi es olmayi saglamiyor..adam evlilikte inanilmaz bi canavara donuyor..ve yine bir bebegim var adam cocuk cok istiyor ama alerjiside var galiba kendi cocuklarina karsi...
Neyse asil demek istedigim bosanmanin uc talak hakki oldugundan tekrar barisirsiniz kendimden arastirmistm..soyle birgercekte var dinimizde hicbir sey sebepsz degildir..belki esim baskasiyla evlenip ayrilsaydi hatasini cok iyi anlardi degerimi daha cok bilirdi.insallah siz cok mutlu olursunuz

Yasak olmasına rağmen dini yorum yapmayın rica ediyorum.

Boşanma sebebine göre değişir ben maddiyattan boşanıp yani kocası iş güç sahibi olmayan işten kaçan bi arkadaşım vardı boşandı sonra adam düzeltti kendini evine ekmek getiren baba oldu şu n çok mutlular

Tamamen saçma ve çocukça sebeplerden eşimle boşandık. Ancak şu an çok pişmanız. Özellikle ben hatalıydım ancak kendimi düzelttim. Boşanalı 6 ay oldu ve biz 3 aydır sevgili olarak devam ediyoruz. Benim merak ettiğim aynı eşle bir kez daha evlenip Mutlu olan var mı varsa yazıp beni cesaretlendirirseniz sevinirim. Ne olursa olsun insan aynı aşamalardan bidaha geçmekten korkuyo. Sizce insanlar akıllanıp hatalarını farkedip bir kez daha evlenebilir mi?
Resmi olarak boşanmadık ama evleri ayırıp eşyalarımızı aldık ailemizin evine gttik
7 ay görüşmedik
7 aydan snr ikimiz de gururumuzu birakip bi araya geldik
Bi ara düzeldik evleri yeniden birlestirdik ama 2 sene devam etti snr yıne bosandık

Maşallah Allah nazardan korusun .
Bu konuda ben yazmazsam kesinlikle olmaz.
Biz evlendik eşimle, çocuğumuz oldu ve Boşandık. Ailesi ile ilgili sebeplerden ötürü. Doğru düzgün kavga bile etmedik. (Kavga ettik ama bosanma sirasinda etmedik). Boşandık.
Bu arada eşimle çocuğum görüştü, ben doğru düzgün hiç gorusmedim. Sonra bir gün nasıl oldu bilmiyorum konuşmaya başladık. (5-6 yıl sonra sinirim ancak geçti çünkü )
Sonra mesajlaşma falan derken baya baya sevgili olduk. Şimdi evlendik.
Eskiden yaptigimiz hataları yapmiyoruz. Şu an çok şükür süper gidiyoruz.
(Çok detaya girmedim böyle bile çok uzun oldu )
Sonuç : çok tatlı olduğunu düşündügum bir adamla evliyim. :) Aşkta gurur olmaz lafını unutmamak lazım :)
Ama şu da var bazen bosanmak iyidir çünkü öbür türlü o Kördüğüm olmuş işler çözülmüyor.
Olay evlendikten sonra tekrar tekrar eski konularınızi isitip ısıtip one getirmemek sanırım.
Sustum :halay::halay:

Back
X