Eski esle görüsmek

Jetaim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
9
0
16
Aydın
Merhaba herkese

Konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum, yardima ihtiyacim var.

Esimle 1 yildir ayriyiz ancak resmi bosanma gecen hafta gerceklesti, daha önce bosanmamiz maddi ve baska sebeplerce mümkün olmadi. Bu süre icinde de benim görüstügüm birisi vardi. Henüz bosanma gerceklesmedigi icin de birlikteligimi kimseye anlatmadim (bu süre icinde birlikte oldugum kisi ile cinsel birliktelik yasamadim, hatta bosanma sonrasinda da).

Bosanma sonrasinda eski esimle görüsüyor olmamin normal oldugunu düsündüm ve birlikte oldugum kisiyle beraberken eski esime ilac ismi yazmak amaciyla mesaj gönderdim. Bunun üzerine birlikte oldugum kisi -ben buna sevgilim diyeyim artik- gururuyla oynadigimi ve eski esimin gölgesinde benimle iliskiye devam edemeyecegini vs. söyledi ve ayrilmaya karar verdi. Onu ciddiye almadigimi iddia etti ki zaten annemle de tanistirmayi ve yavas yavas durumu mesrulastirmayi düsünüyordum. Bu sürecte zaten eski esimle olan irtibatim da azalacakti sabredip bunu beklemedi.

Sonra yaptigimiz görüsmelerde bana esinle görüsmeye devam et, 3ay 6 ay 1 yil ne kadar sürerse sürsün ama bu sürede ben yokum, ne zaman hayatindan tamamen cikarsa o zaman yeniden gelicem dedi.

Simdi sizlerden ögrenmek istedigim tepkisinde ne derece hakli oldugu? Cünkü ben dogru yapip yapmadigimi bilmiyorum, cevremde hic bosanmis ve yeni sevgililer edinmis ciftler olmadi model alabilecegim. Bana normal gelen ona anormal geliyor hangisi dogru bilmiyorum.

Not : Henüz bosanmadan gönül iliskisi yasiyor olmam konusunda elestiri ve yorumlara acigim ancak konu bu olmadigi icin bunun hakkinda yorum yaparken asil ögrenmek istedigim konu ile ilgili de fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.

eşinizle boşanalı çok oldu mu?

yani severek ayrıldık küs de değilim rahatça konuşabiliyoruz dostuz mesajı vermişsiniz sevgilinize.

eğer ortada çocuk yada bağlayıcı birşey yok sa biten bitmiş niye bir şekilde görüşüyorsunuz?

bende olsam bozulursum açıkçası. tamam medenice ayrulmak küs olmamak güzel ama madem anlaşabiliyorsunuz neden boşandınız?

ortada çoluk çocuk yok.
neden msjlaşma gereği duyuyorsun?

neden hayatından çıkamadın eski eşini?

karşındaki insan aynı durumları sana yapsaydı ne düşünürdün?

hayatındaki insana göre saçma olması çok normal
çünkü bana göre apayrı bir saçmalık eski eşinle hala bir şekilde iletişimde olman.

Cevaplariniz icin tesekkür ederim. Evli kalmakla arkadasca görüsmek ayni sey olmuyor her zaman. Evlilik yürümedi ne yazik ki, 1 yildir ayri yasiyorduk bosanma ise bir takim sebeplerle ertelendi. Bu bir sene icinde de zaten sürekli görüstük ancak bosanma gerceklestikten sonra bu görüsme sorun yaratmaya basladi.

Elbette empati kuruyorum elimden geldigince anlamaya calisiyorum ancak kendimi onun yerine koydugumda yeni gerceklesmis bir bosanma ardindan görüsmelerin olmasi, hatta bu görüsmelerinin bir cogununda zorunlu olmasi sebebiyle anlasilabilir geliyor bana. Ayni durumda ben olsaydim bu kadar sorun yaratmazdim. Bu durumda empati kurmaya calismak cözüm olmuyor cünkü benim verecegim tepki onunkinden cok farkli olurdu.

Esimle ayrilma sürecinde birbirimizi kirmadik, anlasamadigimiz, zaman zaman tahammül edemedigimiz durumlara ragmen birbirimizi rencide etmedik. Arada büyük kavga gürültüler yok. Yasadigi bir takim sorunlar var, maddi ve manevi ve yasadigi yerde su anda yalniz hic bir akrabasi tanidigi yok. Bu sürecte nadirde olsa halini hatrini sormak istiyorum bunu da kendime hak görüyorum ayni sekilde o da beni arayabilir, sonucta birlikte yasanmis bir gecmisimiz var. Bosandik tamam her sey bitti sen beni tanima ben seni tanimayayim olayi da bana göre degil. Dogru bildigim bu ve bunu yapmak istedim ancak yukarida bahsettigim durumla karsilastim.

Ögrenmek istedigim sadece bu tavrin ne derece hakli oldugu ve benim de dogru buldugum seyin herkes tarafindan nasil karsilandigiydi.

canim cok modern dusunuosun tebrik ederm. Tabki ayrildik ama gorusebiliriz diye dusuneblrsn. Ancakkk Turkiyede yasiyoruz ve bu nadir karsilanan bir durum. Senin sevgilinde bir Turk erkegi ve tepkisi coook normal. Senin fikirlerin idealist ama boyle durumlarda realist olmakta yarar var.

Ayrılıgınız fıılen 1 sene once resmen 1 hafta once bıtmıs eskı esınızle dostane bır cercevede gorusuyormussunuz eee ne var bunda bende olsam ayrılık sebebım benı yada esımı ıncıtmemıs bır konu olduktan sonra gorusurdum ustelık gorusmek ıcın cocuk gıbı baglayıcı bır sebebede ıhtıyac duymazdım

ha sevgılınıze gelınce resmen bosanmamıs bır kadınla ask yasamayı gururu kaldırıyo da eskı esınıze ılac ısmı vermek ıcın cektıgınbız msjı mı kaldıramıyo

Ayrılıgınız fıılen 1 sene once resmen 1 hafta once bıtmıs eskı esınızle dostane bır cercevede gorusuyormussunuz eee ne var bunda bende olsam ayrılık sebebım benı yada esımı ıncıtmemıs bır konu olduktan sonra gorusurdum ustelık gorusmek ıcın cocuk gıbı baglayıcı bır sebebede ıhtıyac duymazdım

ha sevgılınıze gelınce resmen bosanmamıs bır kadınla ask yasamayı gururu kaldırıyo da eskı esınıze ılac ısmı vermek ıcın cektıgınbız msjı mı kaldıramıyo

kesinlikle arkadasıma kaılıyorum :55::55: yağtıgın dav ranışta gayet normal

Bence;
zaten belli bir süre bitmesini beklemiş bu kişi evliliğinizin.
Şayet o süre içerisinde sabırlı davrandıysa ve gerçekten ciddi düşünüyorsa sizinle ilgili artık eski eşinizle görüşmeniz ona tak etmiş olabilir.
Bitmiş bir evlilik, ortada çocuk yok. Görüşmeyin her ne sebeple olursa olsun çünkü zaten yeni bir yol çizmişsiniz kendinize.

Boşanma sonrası bir dönem ben de görüşmüştüm eski eşimle...
Alışkanlık,acabalar vs.
Ama siz hayatınıza çok önceden birisini aldığınız halde dostane de olsa eski eşinizle görüşmeniz garip olmuş.
Eski eşiniz ne kadar yalnız olursa olsun kendi başının çaresine bakabilecek yaşta olsa gerek ve bence sizin görüşmeniz çok anlamsız.
.......................................................................................................................
Boşanma gerçekleşmeden biriyle flört etmeniz de sanırım sizin bu karakterinizi yansıtıyor.
Büyük saygısızlık! Evliyken eşinize,boşanma sonrası da erkek arkadaşınıza yaptığınızın tam tanımı bence bu!

canım gönül ilişkine bişey diyemem olabilir...
ama eşinden neden boşandın? kurtulmak , bir daha görmemek, tahammül edemediğin ve anlaşamadığın için bu cevaplar olsa gerek...
boşanma aşamasında yada boşanma sonrasında eşinle görüşmen tamamiyle yanlış madem mesajlaşacaksınız neden ayrılıyosunuz...bu erkeğin gözünde açık kapılar kapanmamış ve irtibatı kesilmemiş anlamına gelir...
çocuk olsa dahi çocuğu varken bile eski eşiyle muhatap olmayan o kadar arkadaşım varki benim 2.evllliğim eşimin, birinci eşiyle bitmeyen diyalogları ve ilerleyen durumlardı...bu tahammüül edilemez bir durum...sevgilin haklı...

benim kadar modern bir hayatı olan her her her konuda kimseyi yadırgamayan , yapılan en kötü durumlarda bile yapan kişide haklı sebepler arayan çok nadir insanlar vardır...

Fakat ben ayrıldığım yada boşandığım kişnin telini telimde görmek dahi istemem ...ha bana yamuk adamlar gelmiştir yıldırmıştır okey..

eşin seni kırmamış boşanma aşamasında dostane bir şekilde görüşebilirsin o zaman görüş fakat hayatına alacağın adama

''ben eşimden boşandım,fakat o benim en iyi dostum ben onu ararım oda beni arar bunu kabul ediyorsan demen lazımm..''

madem eskı esınle anlasıyosun nıye yıkıcı oluosun ... bıraz ınsan yapıcı olsa bosanmalar olmaz bence

Çoğu erkek, sevgilisinin ya da eşinin eski eşiyle görüşmesinde sorun yaratabilme potansiyeline sahip. Boşanmışsanız görüşmemelisiniz bence. Ben sevgilinizin yerinde olsam bende aynı tepkiyi verirdim kuşkusuz.

Merhaba herkese

Konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum, yardima ihtiyacim var.

Esimle 1 yildir ayriyiz ancak resmi bosanma gecen hafta gerceklesti, daha önce bosanmamiz maddi ve baska sebeplerce mümkün olmadi. Bu süre icinde de benim görüstügüm birisi vardi. Henüz bosanma gerceklesmedigi icin de birlikteligimi kimseye anlatmadim (bu süre icinde birlikte oldugum kisi ile cinsel birliktelik yasamadim, hatta bosanma sonrasinda da).

Bosanma sonrasinda eski esimle görüsüyor olmamin normal oldugunu düsündüm ve birlikte oldugum kisiyle beraberken eski esime ilac ismi yazmak amaciyla mesaj gönderdim. Bunun üzerine birlikte oldugum kisi -ben buna sevgilim diyeyim artik- gururuyla oynadigimi ve eski esimin gölgesinde benimle iliskiye devam edemeyecegini vs. söyledi ve ayrilmaya karar verdi. Onu ciddiye almadigimi iddia etti ki zaten annemle de tanistirmayi ve yavas yavas durumu mesrulastirmayi düsünüyordum. Bu sürecte zaten eski esimle olan irtibatim da azalacakti sabredip bunu beklemedi.

Sonra yaptigimiz görüsmelerde bana esinle görüsmeye devam et, 3ay 6 ay 1 yil ne kadar sürerse sürsün ama bu sürede ben yokum, ne zaman hayatindan tamamen cikarsa o zaman yeniden gelicem dedi.

Simdi sizlerden ögrenmek istedigim tepkisinde ne derece hakli oldugu? Cünkü ben dogru yapip yapmadigimi bilmiyorum, cevremde hic bosanmis ve yeni sevgililer edinmis ciftler olmadi model alabilecegim. Bana normal gelen ona anormal geliyor hangisi dogru bilmiyorum.

Not : Henüz bosanmadan gönül iliskisi yasiyor olmam konusunda elestiri ve yorumlara acigim ancak konu bu olmadigi icin bunun hakkinda yorum yaparken asil ögrenmek istedigim konu ile ilgili de fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.

Valla fikir vermeye gerek yok.

Kendini sevgilinin yerine koy,kararı sen ver.:6:

Back
X