• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşle tekrar evlenmek. ..

Arkadaşlar yorumlarınız için simdiden Teşekkürler.
5 yıl boyunca tekrar evlenen herkese tükürdüğü yalamak diye diye sanirim Allah bana "sende bak tadına "dedi :(
Bir dönem ayrı şehirde de yaşadık. Ama o zaman da tum akrabalarima telefon ediyordu. Her gün birisi beni arıyordu yeni bir haberle . (Mesela eski eşimle alakali "bunalimda intihar edecek "demis . Biz baska sehirdeydik. Herkes deli gibi beni ariyor. Ben şok oldum. Sadece tatil yapmak istiyorduk." Bunaldik" eski esim demiş.
Ayri şehirde yasamak zorundayız artik.

E kaynana yüzünden boşanmışsınız, şimdi de aynı bu kadın evrim geçirmedi ya? Madem kabulündü o zaman niye boşandın? Veya değildi şimdi neden barışmayı planlıyorsun? Bir tutarsızlık yok mu sence de?
Yine de sen bilirsin de, şimdi biraz unutmuşsun o günleri, e geçen süreye bakarak acının tadını unutmak biraz da olsa mümkün. Şimdi sen bu ruh hali ile yeniden evleneceksin sonra yine bu kadın ayrık otu gibi bitecek dibinde.İşte tam o anda kafandan aşağı bir kova buz dökülecek. Ben ne yaptım dyebilirsin, o sebeple emin olmadan bir şey yapma. Bu kaynanayı saf dışı bırakmadan, o kocanın seni taşıyabileceğinden emin olmadan sakın...

bnce de denemeye değer. hakkınızda hayırlısı ama siz birbiriniz yüzünden boşanmamışsınız ki. ama bu seferde başkalarını ilişkinize dahil ederseniz sonuç değişmez bnce...

benım kaynımla eltım evlılıklerının 2.yılında ayrılmıslar
bı evlatları vardı
gecen sene; 4 sene sonrasında yanı yenıden evlendıler
sızınkılere benzer sebeplerdı...
cocukları ıcın bı araya geldıler fakat sahsen bı kısmımız hala geleceklerını goremıyoruz...
bazı seyler olması gerektıgı gıbı olmadıgından bosanmıslar
aynı seyler tekrarlıyor yıne

Arkadaşlar yorumlarınız için simdiden Teşekkürler.
5 yıl boyunca tekrar evlenen herkese tükürdüğü yalamak diye diye sanirim Allah bana "sende bak tadına "dedi :KK43:
Bir dönem ayrı şehirde de yaşadık. Ama o zaman da tum akrabalarima telefon ediyordu. Her gün birisi beni arıyordu yeni bir haberle . (Mesela eski eşimle alakali "bunalimda intihar edecek "demis . Biz baska sehirdeydik. Herkes deli gibi beni ariyor. Ben şok oldum. Sadece tatil yapmak istiyorduk." Bunaldik" eski esim demiş.
Ayri şehirde yasamak zorundayız artik.
hıc anlamadım ne yazdıgını

Arkadaşlar merhaba; sürekli takip halindeydim "bir derdim var" kısmını. Gün bugündür diye bende yazmaya karar verdim.
Benim bir kızım var ve 6 sene önce eşimden ayrıldım. Karşılıklı ufak tefek sıkıntıların yani sıra, annesi ile olan ciddi sıkıntılarım sonucunda boşanmaya karar verdik ve ayrıldık. (Herseyin icinde olma istegi; sabah 7 de eve yapilan ziyaretler, gece 12 de evi aramalar, sacimdan makyajima kadar karismalar, surekli tum akrabalarimi arayip beni bir gun ovup - bir gun yermesi vb.)Eski eşim okul hayati boyunca hep dışarıda yaşadığı için annesinin bu farklı kişiliğini anlayamamis birisiydi. Sürekli bana görmezden gel,idare et diyordu. Ama inanin hergün bir maceraya kalıyordum.
1 seneye yakindir da tekrar görüşmeye başladık. Bu süre zarfında o annesini çözmüş tabiki. Şu an hersey güzel gidiyor gibi. Annenin o sürekli hayatımızda olma istegi varsa bile bana yansıtılmiyor. Ve ileride kızım ve babası babaanne ile görüşecekler, ama ben değil.
Şimdi size sorum şu arkadaşlar sizce bu şekilde bir düzen kurulabilir miyiz? Yapan var mi? Eşiyle bosanip bu kadar sene sonra tekrar birleşenlerden de yorum istiyorum Lütfen. ..
not: uzun olmuşsa şimdiden Özür diler, okuyan gözleriniz dert görmesin diye dua ederim:KK66:
Imla hatasi yapmamaya çalıştım, telefondan yazıyorum.
Şimdiden teşekkürler; )

Kuzenim yaşadı bu sorunu ama sorun kendi annesiydi, kv değil. Çocukları vardı bir tane birleştiler ve ikinciyi bile yaptılar.

4 yıl gibi bir ayrılık yaşadılar 10 yıl gibi de tekrar birlikteler mutlular çok çok şükür..

Annesi yüzünden ayrılmışsınız eşinizde bir sorun yok ama şuan görüşürken sevgili gibi annesi dahil olmuyor haliyle o yüzden bilemezsiniz bir insan 7de ne 70de o pek olumlu bakamadım evlilik anlamından

5 yıl tamamen ayrı kalmışsınız ve yeniden barışmışsınız. Demek ki sevginiz bitmemiş.
Neden denemeyesiniz ki? Kurallarınızı koyun ve hiç esnetmeyin.

Çocuğunuzun görüştüğünüzden haberi var mı?

Ya bu olumsuz yazanları anlamıyorum. Ortada bir evlat var hiç bir şey olmasa bile kızınız geceleri annesi ve babası ile aynı çatı altında uyuyacak bunun için bile denemeye değer. Umarım çok mutlu olursunuz. Sevgiler.

6 sene uzun zaman , kv denizin değişme ihtimali cok düşük ama eşiniz değişmiş olabilir . Şartları konuşur anlaşır ve tekrar deneyebilirsiniz . Sonuçta Her evlilik bir risktir . Başkası da olsa mutlu olup olmayacağını bilemezsin . En azından tekrar aile olma şansınız doğabilir bu şekilde .
Ayrı olduğunuz süreçte kızıyla hep ilgili miydi ve araları nasıl ?

herkes çocuk için denemeye değer diyor ama tekrar deneyip,olmazsa çocuk için daha fena bir durum değil mi?? çocuk zaten 6 yıldır ayrı olmalarına alışmıştır..neden herşey çocuk için bu hayatta??
hayır efendim,çocuk içinse eğer,önce anne baba mutlu olacak..
konu sahibi,adamı seviyor güveniyor musun,6 yılda karşına seveceğin biri çıkmadı mı,adamın ailesi ile ilgi değiştiğine emin misin??
çocuğun zaten halihaırda babasını babanesini görmüyor mu ki,ilerde görecek demişsin?

herkes çocuk için denemeye değer diyor ama tekrar deneyip,olmazsa çocuk için daha fena bir durum değil mi?? çocuk zaten 6 yıldır ayrı olmalarına alışmıştır..neden herşey çocuk için bu hayatta??
hayır efendim,çocuk içinse eğer,önce anne baba mutlu olacak..
konu sahibi,adamı seviyor güveniyor musun,6 yılda karşına seveceğin biri çıkmadı mı,adamın ailesi ile ilgi değiştiğine emin misin??
çocuğun zaten halihaırda babasını babanesini görmüyor mu ki,ilerde görecek demişsin?

doğru söz valla bravoo güzxel tespit

Kesinlikle denemeye değer.Eşinizin bir suçu yok ve demekki gerçekten seviyor sizi.
Yoksa hangı erkek boşandıktan sonra 6 yıl boş gezer.En ıyısını sızın kalbınız söyler ama denemelisiniz kesınlıkle tavız vermeden.

Ben exten next olmaz derim her zaman ama çok büyük bi sorun yokmuş, en azından direk eşin bi suç işlememiş
Yalnız aynı şeylere maruz kalabilirsin bir süre sonra
Şu an ikna aşaması herkes köprüyü geçerken akça pakça olur
Bu kez baş edebilirim diyorsan olabilir.

Normalde ayni derede iki kez yikanilmaz derdim. Sizin durum biraz farkli gorundu. Esin ve sen yillar gectikce daha olgun yaklasiyorsunuz olaylara. Esin hatalarindan ders almis gibi. Ama evlilik olduktan sonra annesi surprizzzzz de diyebilir sabah 7de. Dikkatli ilerle

Ama evlilik olduktan sonra annesi surprizzzzz de diyebilir sabah 7de. Dikkatli ilerle
Cokk tatlisiniz. Iste en korktugum bu zaten :)
Kızım babası ve ailesi ile görüştü. 6 senede sevecegim birisi çıkmadı karşıma.
Ayrı olduğunuz süreçte kızıyla hep ilgili miydi ve araları nasıl ?
Evet kızıyla her zaman ilgili. Hiç cumartesi pazar hesabı yapmadık. Kim neye gücü yetiyorsa yapti. (Boşanma davası surecinde kisa bir sure tavir alip aramadi. Çünkü o istemedi boşanmayi)

Back
X