Eski eşle yeniden evlenmek?

ya bu duruma göre değişir,içinde bişeyler bitsin istiyorsan dene,yanı dönüp çok mutlu olanda var olmayanda,bizde değişip gelişiyoruz,zamanla

Kızlarrr sizce eski eşle yeniden evlenmek ne kadar doğru? Sevgi devam etsede güven olmadan.

Yolda yürürken kafama bi saksı düşse
Hafızamı kaybetsem

Ancak bu şekilde olur herhalde.

Dünyada başka erkek mi kalmadı gidip yine onunla evleneyim? Hem eski eşse adı, demek ki geçerli ve mantıklı bir sebebi var. Hiç bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz.

Iyi de adam sana gel yine evlenelim dememis ki? Dur bakalim once bi sans istesin kendini ispatlasin degistigini deger verdigini gostersin o zaman degerlendirirsin. Seninki kendi kendine kurgulamak su an.

çok haklısın hiçbir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz.bende çok direndim.çok mücadele ettim.ama işte biz karı koca arasındaki nedenlerden dolayı bir kez bile sesimizi yükseltmiş değiliz.hep ailesi hep ailesi.onların kıskanclıkları onların huzursuzlukları.yaşanması gereken mutluluklar varken,yaşayamadığımız mutluluklar yüzünden acı cekıyoruz biz.hayırlısı elbet...

Iyi de adam sana gel yine evlenelim dememis ki? Dur bakalim once bi sans istesin kendini ispatlasin degistigini deger verdigini gostersin o zaman degerlendirirsin. Seninki kendi kendine kurgulamak su an.

evt daha demedi.ama diyecekmiş gibi hal ve tavırlar var.en azından sevdğini veunutmadıgını gosteren hali var.bende şimdiden sizlerinde düşüncesini almak istedim.evt herkesin yaşantısı farklı ama konular aynı.sizler olsaydınız ne yapardınız diye bir düşünceyle açtım bu konuyu arkadasım.

Cocuk varsa denenebilir belli ki cok buyuk sorunlar yasanmamis. Onemli olan 2 tarafin da gayretli ve istekli olmasi.

Bir tanıdığımız da erkeğin ailesi yüzünden ayrılmıştı, kadın bırakmadı boşandığı kocasının peşini. Adamda seviyormuş demek ki tekrar evlendi eski eşiyle. Çocukları da yoktu. Ama ne için ayrıldığınız çok önemli, tekrar evlenseniz ailesi yine karışacak mı aranıza?

Güvensizlik değil suçlu olan, güven veremeyendir.

ne güzel barışmışlar.nasip.herşeyin hayırlısı elbette.tekrar evlensek,ailesi karısırmı?muhtemelen karısır.durmazlar.ama eşim karıstırır mı.asıl meselede bu yaa aradaki dengeyi kurablir mi.yada onların karısmalarına göz yumup izin verir mi.cevabını bende bilmiyorum.offf offf.

boşanmak çok zor bir karar. bu kararı alana kadar insan çok düşünüyor ve bir kere artık hayatını onunla geçiremeyeceğine karar verip ayrıldıysa bence aynı kişiyle tekrar hayatını beraber geçirmeyi düşünmemeli. onsuz da yaşayabileceğine karar vermişsin ki boşanmışsın. şimdi tekrar onunla yaşayacağını düşünsen bile bir kere onsuzluğu biliyorsun.

Kızlarrr sizce eski eşle yeniden evlenmek ne kadar doğru? Sevgi devam etsede güven olmadan.
Sırf sevgi içinse gözünü karartmak olmaz. Daha önce yaşadın o kişi ile gördün. Şimdi bir çocuk var yazmışsın,bir ayrılık daha olursa çocuğun psikolojisi yanında seninki de bozulacak. Güven olmadan yaşayacaksın bunu başarabilecek misin?

Ailesiyle ayni sehirde iseniz kesinlikle onlara cok uzak bir sehire yerlesmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…