• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski eşten bir cevap

advan74

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
317
128
23
arkadaşlarım mrb öncelikle;ben birçok konu açmıştım,boşanalı bir sene kadar oluyor ama bu süreç içinde eski eşimi unutamadım unutmaya çalışsamda olmadı en azından ben yapamadım.ve boşandıktan sonra eski eşimle çok iletişime geçmek istedim asla iletişime geçmedi beni engelledi ortak arkadaşlarımızla haber yolladı asla iletişime geçilmesini istemiyorum diye.evet tartışarak ayrıldık ama bir o kadarda sevgimiz vardı birbirimize karşı mahkemede ayrılırken bile sarılarak ayrıldık neyse çok uzatmayım kafanızıda şişirmek istemem arkadaşlarım.iki ay öncesinde eski eşimle bir şekilde iletişime geçtik iki üç defa dışarda görüştük konuştuk telefonda deseniz öyle .ama aşırı sevgiyle bakıyordu bana en son dayanamayığ telefon görüşmesinde ben sordum neden dedim neden bir sene sonra geldin ve böle benimle oturyorsun uzun uzun konuştuk.dedki" seni çok özliyorum,kaldığımız evde hiçbir eşyayı atmadım,fotoğraf çerçevelerin çivileri bile aynı yerinde sen benden daha iilerini bulabilirsin ama ben bulamam gibi çok güze kelimeler söyledi sonra bu boşanmada ikimizinde hataları var gibi cümlelerde kurdu" ama evlilik dediğimde ben asla düşünmüyorum senle değil ben artık bu saatten sonra kimseyle evlenemem cesaret edemiyorum dedi.ama seni çok özlüyorum dedi.şimdi arkadaşlarım anladığım şu evet bu adam çok özlüyor ama sizce bir umut varmıdır çünkü bu adam çok kesgin çizgileri olan biriydi ama şimdi biraz kırıldı neden böle oluyor anlamıyorum ama ne yorum yaparsınız.

Ben olsam denemem.
Huylu huyundan vazgeçmiyor çünkü.
Neden ayrıldığınızı hatırlayın,emin olun 3 katı ile geri dönmüştür.
Ayrıca evlenmek istemem demesi de çok kırıcı,genç değilsinizdir,takılmak oynaşmak için.
Neyse,inşallah çok mutlu olursunuz.

Ben olsam denemem.
Huylu huyundan vazgeçmiyor çünkü.
Neden ayrıldığınızı hatırlayın,emin olun 3 katı ile geri dönmüştür.
Ayrıca evlenmek istemem demesi de çok kırıcı,genç değilsinizdir,takılmak oynaşmak için.
Neyse,inşallah çok mutlu olursunuz.
Bu yoruma kesinlikle katılmakla beraber bunu süreç içerisinde sizi zedeleyeceğini düşünüyorum 😪😪😪 bir şey beklemeden beraber olmak vs..

evet doğru diyorsunuz aslında arkadaşlarım adam yuvayı yatı yıktı ortada birşey yokken heryerden iletişimi kesti şimdi bir sene geçti baktıki kimseyi bulamadı sonra böle geri dönüşler sağlıyor anlamıyorum gerçekten

Cevabı kendi vermis zaten neden döndüğünün. Daha iyisini bulamam (bulamadım) demiş. Bulsaydı daha iyisini telefon da konuştugu o olurdu.

Denenmisi neden bu kadar ısrarla denemek istiyorsunuz? Hadi karşı taraf net olsa hatamı anladım yeniden evlenelim dese ki net degil evlenmem diyor sizin beklentiniz eskiye tamamen donmek ise çok yıpranirsınız.

Çok pesinden koşmuşsunuz sanki biraz havalanmış karşi taraf biraz kendinizi geri cekin ağırdan alın bırakın o sizi geri kazanmak icin uğraşsın yoksa çok üzüleceksiniz gibi duruyor.

Cevabı kendi vermis zaten neden döndüğünün. Daha iyisini bulamam (bulamadım) demiş. Bulsaydı daha iyisini telefon da konuştugu o olurdu.

Denenmisi neden bu kadar ısrarla denemek istiyorsunuz? Hadi karşı taraf net olsa hatamı anladım yeniden evlenelim dese ki net degil evlenmem diyor sizin beklentiniz eskiye tamamen donmek ise çok yıpranirsınız.

Çok pesinden koşmuşsunuz sanki biraz havalanmış karşi taraf biraz kendinizi geri cekin ağırdan alın bırakın o sizi geri kazanmak icin uğraşsın yoksa çok üzüleceksiniz gibi duruyor.
EVET biraz değil çok fazla ben peşinden koştum koştukça kendini bulunmaz hint kumaşı sandı.gelse bile böle laflar etti ve tekrar gitti net bir şekilde seviyorum demedi sanırım ben kendimi kandırdıkça daha çok üzülücem

Sizinle evlenmez ama başkasıyla evlenir muhtemelen. Üzgünüm böyle söylediğim için ama çok yakın zamanda aynı olaya şahit oldum. Yakın bir erkek arkadaşım yakın bir koz arkadaşımla evliydi, 2 sene sonra boşandılar. Adam bir daha asla evlenmem diyordu ama aradan 8 ay geçti bir kıza evlenme teklif etti. Mesaj attım “tövbeliydin asla evlenmem gözüm korktu diyordun ne oldu” dedim. “Ben de kendime şaşırıyorum, aşık oldum hiç olmadığım gibi” cevabını aldım. Anladım ki erkeklerin dediklerine asla güvenilmez.

Sizinle evlenmez ama başkasıyla evlenir muhtemelen. Üzgünüm böyle söylediğim için ama çok yakın zamanda aynı olaya şahit oldum. Yakın bir erkek arkadaşım yakın bir koz arkadaşımla evliydi, 2 sene sonra boşandılar. Adam bir daha asla evlenmem diyordu ama aradan 8 ay geçti bir kıza evlenme teklif etti. Mesaj attım “tövbeliydin asla evlenmem gözüm korktu diyordun ne oldu” dedim. “Ben de kendime şaşırıyorum, aşık oldum hiç olmadığım gibi” cevabını aldım. Anladım ki erkeklerin dediklerine asla güvenilmez.
bak bu yüksek ihtimal bende her zaman evlenmem diyen erkeklere inanmam sadece karşı tarafla bir evlilik kurmak istemiyor ve ondan bu lafı söylüyordur yoksa herkes bir düzeni olsun amacı olsun illaki istiyor ben bile ne kadar eski eşim desemde tekrar bir evlilik bir yuvam çoluğum çocuğum olsun istiyorum

sen benden daha iilerini bulabilirsin ama ben bulamam gibi çok güze kelimeler
Allah 'ım gülmiycem gülmiycemsmxmcmcmcmmcmcmcc. Kız bu sevgi sözcüğü mü, Allah canını almasın. 🤣🤣🤣🤣🤣 Resmen benim gibi yetersizi senden başka çekecek biri yok, sağa baktım yok sola baktım yok demiş skdkfkfmfmmfmf. Ay deliriyorum. İyi güldüm, hadi git evlen.

Size katlıyorum erkeklere güven olmaz kimseyle evlenemem diyen erkek öyle de bir evleniyor ki bulursa bu babam da olsun ister eşim deli divane seven de öksüz eşsiz kalınca hemen buluverirler

ben bir tülü anlayamadım bu erkekleri gül gibi eşlerini bırakıyorlar sanki tekrar melek gibi birini bulabileceklerini sanıp gidiyorlar sonra tekrar pişman oluyorlar

ben bir tülü anlayamadım bu erkekleri gül gibi eşlerini bırakıyorlar sanki tekrar melek gibi birini bulabileceklerini sanıp gidiyorlar sonra tekrar pişman oluyorlar
Nazını kahrını sen çekersin, elini cebine attırmazsın, sonra gider üç kuruşluk hesap bile ödemeyen bir kadına 200 bin TL lik düğün yaparlar. 😁

Back
X