arkadaşlarım mrb öncelikle;ben birçok konu açmıştım,boşanalı bir sene kadar oluyor ama bu süreç içinde eski eşimi unutamadım unutmaya çalışsamda olmadı en azından ben yapamadım.ve boşandıktan sonra eski eşimle çok iletişime geçmek istedim asla iletişime geçmedi beni engelledi ortak arkadaşlarımızla haber yolladı asla iletişime geçilmesini istemiyorum diye.evet tartışarak ayrıldık ama bir o kadarda sevgimiz vardı birbirimize karşı mahkemede ayrılırken bile sarılarak ayrıldık neyse çok uzatmayım kafanızıda şişirmek istemem arkadaşlarım.iki ay öncesinde eski eşimle bir şekilde iletişime geçtik iki üç defa dışarda görüştük konuştuk telefonda deseniz öyle .ama aşırı sevgiyle bakıyordu bana en son dayanamayığ telefon görüşmesinde ben sordum neden dedim neden bir sene sonra geldin ve böle benimle oturyorsun uzun uzun konuştuk.dedki" seni çok özliyorum,kaldığımız evde hiçbir eşyayı atmadım,fotoğraf çerçevelerin çivileri bile aynı yerinde sen benden daha iilerini bulabilirsin ama ben bulamam gibi çok güze kelimeler söyledi sonra bu boşanmada ikimizinde hataları var gibi cümlelerde kurdu" ama evlilik dediğimde ben asla düşünmüyorum senle değil ben artık bu saatten sonra kimseyle evlenemem cesaret edemiyorum dedi.ama seni çok özlüyorum dedi.şimdi arkadaşlarım anladığım şu evet bu adam çok özlüyor ama sizce bir umut varmıdır çünkü bu adam çok kesgin çizgileri olan biriydi ama şimdi biraz kırıldı neden böle oluyor anlamıyorum ama ne yorum yaparsınız.