- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.361
- 498
Sunu demeseydin belki derdim... Bu konuyu ısıtıp ısıtıp tartışma çıkarıyorum.
Sen de kaos seviyorsun demek ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunu demeseydin belki derdim... Bu konuyu ısıtıp ısıtıp tartışma çıkarıyorum.
Sakin ol gebeAllah aşkına ev eşyası bile alınmamış ne borcu yapmış bı dugunle zaten kaldıkları evin kirası da düşük lojman olduğu için eşinin altinlarina kadar harcayan adam bı zahmet evlenmesin yahu
Hormonlar mi bilmemSakin ol gebekıaz seni ilk kez sinirli görüyorum.
Konu sahibini değil benili linçleyin.
Çeyizz bile almadımm sknadal![]()
Yoo abartsınlarHormonlar mi bilmem
Son xamanlarda bı de bu çıktı yok onu isteme bunu isteme
bende karşı taraftan ne çeyiz ne altın talep ettim ama madem evleneceğiz bı zahmet o evin içinde eşyası olacak yani bizim eşyalar yarı yarıya alındı ama alındı
İyice kadınları kullanmaya başladı erkekler yani seven onu istemez bunu yapmaz
Bir zahmet memur olmuşsa bı ev eşyası üç bilezik alsaydı
Değerin eşya ve altın mi diyorlar iyice sinir hozucu geliyor bana Yo değil ama değerim bu değil diye niye ikinci el eşya ile yasayim salak mıyım ben fazla anlayışlı insan hep enayi yerine konuluyor ve değer görmüyor
Altın talep etmemiştim ama şimdiki aklım olsa eşimden sen ne takacaksin sende ailenden ayrı
onlar almıştı
bana bı set al derdim yani
Şimdiki kızlar sakın oyuna gelmeyin isteklerinizi abartmayın ama saf saf durmayın
Ahaha ben gene iyiymisimYoo abartsınlarben jeep istemiştim hxhdj pazarlıkla sedan araba aldık hdjdjd zaten hemen istediğini karşı taraf almıyor. Aklım olsa ev isterdim almazsa da evlenmezdim
ah akılsız başım.
Kadın evlendiğine değil de konu açtığına pişman oldu hdhdj
AfferimmmAhaha ben gene iyiymisim
Ben gerçek manada bir şey istemedim saf gibi sadece ev eşyası tamam olacak dedim şimdi ki aklım olsa ohoo biraz süründürürüm![]()
Ayy benim eşim nisanliyken çalışmaya başladı ama işsizdik bizAfferimmmSana madalya taktılar
ben hem altın aldırdım hemde elden para aldım. Hxhshhdhshs ulan nasıl evlilikkk adamın böbreğine gözz koymamışım iyi kiiii hahhaha Mafya gibi kadınım
![]()
Hemen ayfon 13 pro alıyorum ! Bu gazla bunu yaptırtacaksın banaAyy benim eşim nisanliyken çalışmaya başladı ama işsizdik biz
Sende masallah gorumcecim iyi yapmışsın aman boşver çatır çatır ye ohh
Ahahah Al kız feda olsun bı de çocuk doğurmuşsun bakıyorsunHemen ayfon 13 pro alıyorum ! Bu gazla bunu yaptırtacaksın bana![]()
zaten eşya masrafınız olmamış, düğün masrafı dediğiniz ne ki ne kadar tutacak yani? altınları bozmaya değer mi hiç. hiç bişey olmasa bu akılsızlıgından dolayı kızarım eşime.En mantıklı siz yazmışınız.
Eşime güvenip hesabına attık. Ama o borcu ödemeyi seçti. Düğüne ailesinin biraz katkısı olsaydı. Biraz daha rahat ederdik. Ama konu bana danışmaması. Harcanan hem altınım hemde bana takılan para
Bende evlendiğimde eşimin buzdolabı TV tekli baza masa sandalye varmış ve çamaşır makinası varmış onları almadım kullandım ama evlenirken koltuk takımı ve yatak odası aldık digerlerinide bozuldukca yeniledik2 yıllık evliyim. Eşimin ailesinin zerre desteği olmadan evlendik. Eşim kamuda çalışıyor. Birikiminin olmadığını biliyordum. Bana düğünde güzel altın ve para birikti kendi tarafımdan. Dedik lojmandan çıkınca evimizi dizeriz. Eşimin bekarlık eşyalarıyla idare ederim. Kalan elimizde kalsın belki ev almak içinde bi ön para para olurdu ilerde. Ben hiç yormadım eşimi.Sonra alırız.Çok büyük ihtiyaç değilse almam dedim hep. Zaman geçtikçe bi takım eşyalara ihtiyacım oldu. Her isteğimde tartışma çıkardı. Yatak odası istedikçe, koltuk takımı istedikçe çıldırdı. Dedim birikimimizi kullan. Dedi o parayı ben düğün masraflarını ödedim. Gece gündüz bekar evi gibi bir ev. Hep gerginim hep. Suç bende o para ve altın benim hesabım da olacaktı. Kimseye güvenmemek gerek. Eşyaya verilen para gereksiz ona ve ailesine göre. Sakin kalamıyorum. Bu konuyu ısıtıp ısıtıp tartışma çıkarıyorum.