• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşyalı ev

Allah aşkına ev eşyası bile alınmamış ne borcu yapmış bı dugunle zaten kaldıkları evin kirası da düşük lojman olduğu için eşinin altinlarina kadar harcayan adam bı zahmet evlenmesin yahu
Sakin ol gebe😂 kıaz seni ilk kez sinirli görüyorum.
Konu sahibini değil benili linçleyin.
Çeyizz bile almadımm sknadal 😂😂😂

Sakin ol gebe😂 kıaz seni ilk kez sinirli görüyorum.
Konu sahibini değil benili linçleyin.
Çeyizz bile almadımm sknadal 😂😂😂
Hormonlar mi bilmem 🤣
Son xamanlarda bı de bu çıktı yok onu isteme bunu isteme
bende karşı taraftan ne çeyiz ne altın talep ettim ama madem evleneceğiz bı zahmet o evin içinde eşyası olacak yani bizim eşyalar yarı yarıya alındı ama alındı
İyice kadınları kullanmaya başladı erkekler yani seven onu istemez bunu yapmaz
Bir zahmet memur olmuşsa bı ev eşyası üç bilezik alsaydı
Değerin eşya ve altın mi diyorlar iyice sinir hozucu geliyor bana Yo değil ama değerim bu değil diye niye ikinci el eşya ile yasayim salak mıyım ben fazla anlayışlı insan hep enayi yerine konuluyor ve değer görmüyor
Altın talep etmemiştim ama şimdiki aklım olsa eşimden sen ne takacaksin sende ailenden ayrı
onlar almıştı
bana bı set al derdim yani 🤣
Şimdiki kızlar sakın oyuna gelmeyin isteklerinizi abartmayın ama saf saf durmayın

Hormonlar mi bilmem 🤣
Son xamanlarda bı de bu çıktı yok onu isteme bunu isteme
bende karşı taraftan ne çeyiz ne altın talep ettim ama madem evleneceğiz bı zahmet o evin içinde eşyası olacak yani bizim eşyalar yarı yarıya alındı ama alındı
İyice kadınları kullanmaya başladı erkekler yani seven onu istemez bunu yapmaz
Bir zahmet memur olmuşsa bı ev eşyası üç bilezik alsaydı
Değerin eşya ve altın mi diyorlar iyice sinir hozucu geliyor bana Yo değil ama değerim bu değil diye niye ikinci el eşya ile yasayim salak mıyım ben fazla anlayışlı insan hep enayi yerine konuluyor ve değer görmüyor
Altın talep etmemiştim ama şimdiki aklım olsa eşimden sen ne takacaksin sende ailenden ayrı
onlar almıştı
bana bı set al derdim yani 🤣
Şimdiki kızlar sakın oyuna gelmeyin isteklerinizi abartmayın ama saf saf durmayın
Yoo abartsınlar :D ben jeep istemiştim hxhdj pazarlıkla sedan araba aldık hdjdjd zaten hemen istediğini karşı taraf almıyor. Aklım olsa ev isterdim almazsa da evlenmezdim :D ah akılsız başım.

Bende hiç bir şey talep etmedim . bir gun tartışma esnasında "isteseydin" dedi.
Ne ile yapacaktın dedim . Seni ilgilendirmez dedi.
Bunu şunun için anlatıyorum , ne kadar fedakarlik yaparsanız bir o kadar daha isteniyor..
Etrafımda , ev olmadan , altın olmadan , eşya olmadan evlenmem diyenlerin hepsi oldu ve el uzerinde tutuyor es ve aileleri .. Biz esyamizin taksitlerini ödemek için , borçsuz evlenmek için dört yıl nişanlı kaldık. ..
İsteyin hakkiniz.. Çünkü herkes güzel yaşamayı hakediyor ...
Az ama öz olsun. Sizin olsun. .

Yoo abartsınlar :D ben jeep istemiştim hxhdj pazarlıkla sedan araba aldık hdjdjd zaten hemen istediğini karşı taraf almıyor. Aklım olsa ev isterdim almazsa da evlenmezdim :D ah akılsız başım.
Ahaha ben gene iyiymisim 🤣🤣
Ben gerçek manada bir şey istemedim saf gibi sadece ev eşyası tamam olacak dedim şimdi ki aklım olsa ohoo biraz süründürürüm 🤣🤣

Ahaha ben gene iyiymisim 🤣🤣
Ben gerçek manada bir şey istemedim saf gibi sadece ev eşyası tamam olacak dedim şimdi ki aklım olsa ohoo biraz süründürürüm 🤣🤣
Afferimmm 👏 Sana madalya taktılar :D ben hem altın aldırdım hemde elden para aldım. Hxhshhdhshs ulan nasıl evlilikkk adamın böbreğine gözz koymamışım iyi kiiii hahhaha Mafya gibi kadınım 😎

Afferimmm 👏 Sana madalya taktılar :D ben hem altın aldırdım hemde elden para aldım. Hxhshhdhshs ulan nasıl evlilikkk adamın böbreğine gözz koymamışım iyi kiiii hahhaha Mafya gibi kadınım 😎
Ayy benim eşim nisanliyken çalışmaya başladı ama işsizdik biz 🤣
Sende masallah gorumcecim iyi yapmışsın aman boşver çatır çatır ye ohh

hem çalışmıyor hem lojmanda kalıyormussunuz, altınınızı evde tutsanız bile olurmuş. düğünden sonra ailemin taktıgı altınları ve mehrimi nereye koydugumu bile söylemedim şahsen. ne diye ellerinizle eşinize verdiniz :(

ayrıca düğün borcunu altınla kapatmak kadar akılsız birşey yok, o borc taksitle bi şekilde ödenirdi ama al bakalım şimdi altın uçtu gitti alamazsın.

En mantıklı siz yazmışınız.

Eşime güvenip hesabına attık. Ama o borcu ödemeyi seçti. Düğüne ailesinin biraz katkısı olsaydı. Biraz daha rahat ederdik. Ama konu bana danışmaması. Harcanan hem altınım hemde bana takılan para
zaten eşya masrafınız olmamış, düğün masrafı dediğiniz ne ki ne kadar tutacak yani? altınları bozmaya değer mi hiç. hiç bişey olmasa bu akılsızlıgından dolayı kızarım eşime.

2 yıllık evliyim. Eşimin ailesinin zerre desteği olmadan evlendik. Eşim kamuda çalışıyor. Birikiminin olmadığını biliyordum. Bana düğünde güzel altın ve para birikti kendi tarafımdan. Dedik lojmandan çıkınca evimizi dizeriz. Eşimin bekarlık eşyalarıyla idare ederim. Kalan elimizde kalsın belki ev almak içinde bi ön para para olurdu ilerde. Ben hiç yormadım eşimi.Sonra alırız.Çok büyük ihtiyaç değilse almam dedim hep. Zaman geçtikçe bi takım eşyalara ihtiyacım oldu. Her isteğimde tartışma çıkardı. Yatak odası istedikçe, koltuk takımı istedikçe çıldırdı. Dedim birikimimizi kullan. Dedi o parayı ben düğün masraflarını ödedim. Gece gündüz bekar evi gibi bir ev. Hep gerginim hep. Suç bende o para ve altın benim hesabım da olacaktı. Kimseye güvenmemek gerek. Eşyaya verilen para gereksiz ona ve ailesine göre. Sakin kalamıyorum. Bu konuyu ısıtıp ısıtıp tartışma çıkarıyorum.
Bende evlendiğimde eşimin buzdolabı TV tekli baza masa sandalye varmış ve çamaşır makinası varmış onları almadım kullandım ama evlenirken koltuk takımı ve yatak odası aldık digerlerinide bozuldukca yeniledik

Back
X