Arkadaşlarımla geziyorum cafeler mekanlar.Her senelik iznimde şehir dışındayım.Duygusal olarak hayatımda biri olmadığı için eksik hissediyorum galiba.Bence evden fazla sosyal olarak probleminiz var. Kiraya vereceğiniz parayı spora, farklı kurslara etkinliklere harcamanızı tavsşye ederim. Kaş , diş değil sizi sosyal hayata bağlacak şeylere ihtiyacınızın olduğunu düşünüyorum
Akması kokması yok çok şükür ev sahibide bir kadın onla muhattap oluyorum.Mutsuzluguma sebep arıyorum galiba ya.Şimdi ben yüksek kiralı evde oturmaya da karşıyım çöpe atılmış para gibi geliyor ama cok eski evin de pisliği cok oluyor.
Surekli bir yeri dökülüyor temizlik bile kendini göstermiyor.
Bu da mutsuzluk sebebi morali bozuluyor insanin.
Eski derken ne kadar eski?
Akmasi kokmasi yoksa devam böyle derim.
Akması kokması yok çok şükür ev sahibide bir kadın onla muhattap oluyorum.Mutsuzluguma sebep arıyorum galiba ya.
Bence evini değiştirme. Kendini mutlu eden şeylere paranı harca. Ruhsal durumunu düzeltmeye çalış. Bu mutsuzlukla gidip biriyle evlenirsen daha çok mutsuz olursunAkması kokması yok çok şükür ev sahibide bir kadın onla muhattap oluyorum.Mutsuzluguma sebep arıyorum galiba ya.
Burda da eski evler 5ten başlıyor yenilerin arşa kadar yolu var. Konu sahibi nerde oturuyorsun de heleyeni evlerin 2500 civarı olduğu şehri merak etmekten konuya odaklanamadım
ankarada 1+1 veya 2+1ler var oyle ama balkonsuz.yeni evlerin 2500 civarı olduğu şehri merak etmekten konuya odaklanamadım
ankarada 1+1 veya 2+1ler var oyle ama balkonsuz.
Büyükşehir değil yaşadığım yer ilçe.Burda da eski evler 5ten başlıyor yenilerin arşa kadar yolu var. Konu sahibi nerde oturuyorsun de hele
ha onlar var canim mesela sadece vatandaslik almak isteyen yabancilara kiralanan 100 bine de var normal apartman dairesiarkadaşımı ev sahibi çıkarıyor ev arıyordu ilanın biri şöyleydi 15 bin kira sadece memurlara verilir
Arkadaşım atandı ve o ara ev bulamadığı için eski bir ev kiraladı. Ne zaman görüntülü konuşsak ruhum daralıyor. Basık, güneş almıyor vs değil. Evde kasvet var. Eşyalar çok eski. Evin kullanılmayan bir odasında hala tüplü tv var. Arkadaşım bu ev ruhumu emiyor diyor yüzüne diyemesem de hakikatten de o evin halini gördükçe benim de ruhum daralıyor.anlamıyorum evin problemleri varsa ev sahibine söyle, yaptırsın.
eski olmasının sana ne zararı var? sana bişey diyim mi yenilerle arasındaki tek fark kapısı, parkesi, mutfak dolapları falan oluyor. 1000 TL bile kira vermiyorsun. ya ev dediğin beton yığını, baş sokmalık bişey. eşyalarım eski desen anlarım, yenile derdim. ama oturup da evin kapısını, penceresini, parkesini, taşını mı dert ediyorsun? 800 küsür kira, komşularınla sorunun yoksa, muhitinden memnunsan, ev sahibin iyiyse para bile değil emin ol. çok önemli bir sorun olmadıkça 2500'e eve çıkmazdım ben. çok rahatsızsan badana yap, eşyaları güzelleştir vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?