- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
Evlenmemiş ama biri var mı bilmiyorum. 110 kilo olmuş şuanHayatında biri var mı?Onu bilmek lazım öncelikle
110 kilo muEvlenmemiş ama biri var mı bilmiyorum. 110 kilo olmuş şuan
Evlenmemiş ama biri var mı bilmiyorum. 110 kilo olmuş şuan
sohbet baslatim hayatindaki gelismeleri ogrenin. İliskisi var mi yokmu. Zaten konusası varsa ilerler. Eski hatalarinizi tekrar etmezsiniz zatenSelamsss,
Yeniden bir konu daha açıyorum. Ya benim işim gücüm yerinde çok şükür. Şu ara biraz özel hayatıma yöneldim. 28 yaş oluncada biraz da ciddi ilişki şart oldu artık...
Benim bundan 4 yıl önce felan bir flört vardı. Çocuk çok idealdi benim için. Benim ödevimi yapmıstı, bana sevdıgım dizileri indirir benımle ilgilenirdi. Ailesi elit, iyi yetişmiş bir çocuktu. Tabi bende şımarmıştım......Ve çocugun cok üstüne gittim, konuşmayı bitirmiştim.
Şimdi ben çocugu instadan ekledim. Oda geri takip etti. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, tekrar konuşmak için?
Ahah aslında panik değil ya. Gene var cevremde ciddi dusunecek erkeklerde. İyi secmek lazım.28-30 yaş bandında gelen bu paniği erkekler biliyor ya. Bilmeyen yok yani. Yapmayın bir şey yemiyor kimse bunu.
Olmadıysa olmamıştır önünüze bakın. Zamanında ödevimi yaptı, aslında iyi çocuktu falanla olmaz.
sohbet
Ahhahahahhaha110 kilo mudaha bunun yaşlanması metabolizma yavaşlaması var bilemedim
belki biosuna yazmıştırTam olarak 110 kg oldugunu nasil ogrendin
Biyosunda mi yaziyordu
Yoksa selam nasilsin yazdin da 110 kgyum mu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?