evet çünkü sinirlenince gözü dönen kabalaşan bi yapısı var. öfkeyle kalkıp zararla oturuyo sonradan pişman oluyo yanihakaret etti diyorsun...
hal hatır meraktan
tam olarak ben de böyle düşündüm. şu an mantıklı düşünebiliyo olsam bunu sormazdım zaten. benim ilkimdi bu yüzden duygusal dönemdeyimTabi canım sorun neden sormayasiniz.
Alt tarafı hakaret etmiş nedir yani?
Engelleri bile kaldırmış bulunmaz hint kumaşı, hiç vakit kaybetmeyin derim.
umarım deneyeceğimHayir yapma
sıkıntıdan değil ilk olduğu için biraz duygusal yoğunluk hakim. evet ben tek kelime hakaret kötü laf saygısızlık etmemiş olmama rağmen böyle oldu malesef. kendisi ciddi öfke sorunu olan sinirliyken kendine hakim olamayan yapıya sahipSıkıntıdan yazmak istiyorsunuz başka bir şey değil. Ama hakaret etmiş sonu iyi bitmemiş ??
Adam size hakaret etmiş, her yerden engellemiş. Daha da iletişim kurmamanız için ne yapması gerekiyor? Niye bu erkeklerin emir eri gibi hazırda bekliyor bazı kızlarımız ben hiç anlamıyorum.hal hatır meraktan
Hakaret işitip, ilkimdi , duygusal dönemdeyim diyerek arabekse bağlamanın bir manası yok ki.tam olarak ben de böyle düşündüm. şu an mantıklı düşünebiliyo olsam bunu sormazdım zaten. benim ilkimdi bu yüzden duygusal dönemdeyim
Adam aynı adam neden tekrar denemek istiyorsunuz ? İlk diye her şeyi sineye cekmemelisiniz.sıkıntıdan değil ilk olduğu için biraz duygusal yoğunluk hakim. evet ben tek kelime hakaret kötü laf saygısızlık etmemiş olmama rağmen böyle oldu malesef. kendisi ciddi öfke sorunu olan sinirliyken kendine hakim olamayan yapıya sahip
engelledikten sonra profilime tekrar bakmış engelleri kaldırdı. whatsapptan engellememiş ben telini silmiş olmama rağmen hala telim duruyor mesajları da silmemişAdam size hakaret etmiş, her yerden engellemiş. Daha da iletişim kurmamanız için ne yapması gerekiyor? Niye bu erkeklerin emir eri gibi hazırda bekliyor bazı kızlarımız ben hiç anlamıyorum.
çok haklısın benim biraz içe dönmem lazım mantıksız iş yapmadan önceHakaret işitip, ilkimdi , duygusal dönemdeyim diyerek arabekse bağlamanın bir manası yok ki.
Kendinize saygısi olan insan bu kişi için acabaya düşmez.
evet haklısın belki ikincisi çok daha güzel olacak değil mi...Adam aynı adam neden tekrar denemek istiyorsunuz ? İlk diye her şeyi sineye cekmemelisiniz.
Diyorum ki siz niye tam da adamın bıraktığı yerde hazırda bekliyorsunuz? Git deyince git gel deyince gel modundasınız.engelledikten sonra profilime tekrar bakmış engelleri kaldırdı. whatsapptan engellememiş ben telini silmiş olmama rağmen hala telim duruyor mesajları da silmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?