eski flörte yazıp yazmama arasında ikilemde kalmak

Bu kişinin yaptığını unutma ama çok istiyorsan yaz, insanın içinde kalınca ve çok düşününce ister istemez daha çok bağlanıyor. Konuştuğunuzda nasıl bir insan olduğunu tekrar göreceğinden zaten kendin istemeyeceksin görüşmeyi. Başlarda iyi davranabilir, daha önce nasıl davrandığını unutma ama. Gönül eğlendir istersen ancak ciddi düşünme bu kişiyle derim.
Ha eğer duygusal olarak bağlanacağını düşünüyorsan sakın yazma hatta sen engelle.
sevgiler

Aaaa siz dün 'erkekler neden sinirlenince hakaret ediyor?' diye konu açan kadinsiniz.
Geç tanıdım.
İşte siz böyle bir insan olduğunuz için erkekler sinirlenince size hakaret ediyor , böyle devam ederseniz de etmeye devam edecekler: çünkü sacma sapan insanları erkek kıtlığı varmış gibi hayatınıza alıyorsunuz, size bağırıp çağırmasına izin veriyorsunuz, hakaretlerini saatlerce dinliyorsunuz, hala takipte kalıp en sonunda tekrar tekrar barisiyorsunuz.
Bu yüzden hayatınıza aldığınız erkekler size bağırmaya devam ediyor, çünkü bu hakkı kendinde görüyor.
Siz tekrar barışmak için mesaj yazsanız ne olacak? azicik muhakeme yeteneği varsa soyle düşünecek; bunca şeye hala peşimden kosuyorsa demek ki ben onun için epey iyiyim ki kopamıyor.
Ve kendini bulunmaz Hint kumaşı gibi hissedecek. Adamın totoyu tavana çıkarmak istiyorsan yaz.
Ben sizi anlamaya calisiyorum. Bazı insanların çoğu kisiye kapı gicirtisi gibi gelen bagirtili bagirtili sarkilari sevdikleri müzik zevkleri var ya. Belki sizin icin de hakaret dinlemek bir çeşit ilişki zevkidir. Yani hemen kestirip atmayın.
Evet o bendim çünkü sebebini anlamaya çalışmıştım. Ve genelde kendisinden kaynaklı sorun olduğuna kanaat getirmiştim. Aslında benim sessiz sakin olmamdan kastım ben sinirli anımda mesela hemen parlamam. Hakaret kötü söz kullanmam. Sorunları güzel üslup kullanarak anlatmaya çalışırım. Onun hakaret sebebi benim tutumum olamaz bence. Çünkü kendisi zaten genelde ağzı bozuk birisi olduğunu kabul etmekte ve sinirli haldeyken ağzından çıkanları tartmamakta. Ben bana yapmasına içerledim açıkçası. Ben hakaret dinlemek zevktir vs demedim kendim için farkındaysanız bu kadar kaba bir üslup kullanmanıza gerek yoktu. Ben sadece acaba değişir mi kendisine düzen verir mi bunu düşünüyordum sadece..

Bu kişinin yaptığını unutma ama çok istiyorsan yaz, insanın içinde kalınca ve çok düşününce ister istemez daha çok bağlanıyor. Konuştuğunuzda nasıl bir insan olduğunu tekrar göreceğinden zaten kendin istemeyeceksin görüşmeyi. Başlarda iyi davranabilir, daha önce nasıl davrandığını unutma ama. Gönül eğlendir istersen ancak ciddi düşünme bu kişiyle derim.
Ha eğer duygusal olarak bağlanacağını düşünüyorsan sakın yazma hatta sen engelle.
sevgiler
Haklisiniz bir yola çıkılmaz çok teşekkür ederim sevgiler

Profil resmindeki sizmisiniz biraz daha büyük duruyorsunuz

meraba. ben bugüne kadar ilk defa bi kişi ile ciddi görüştüm yaşım genç. 3 ay sürdü. son zamanlarda biraz soğumuş hissetmiştim çünkü her gün yazardı son zamanlarda her gün yazmıyordu. ona güzel dille anlattım daha yapmayacam dedi tekrar yapınca bitirmek istedim. tek bir saygısızlık etmemiş olmama rağmen saatlerce işitmediğim hakaret kalmadı.. o anlık sinirle bi de beni sosyal medyadan engellemişti şimdi engelleri yavaş yavaş açmış. telimi ve mesajları hala silmemiş. 2buçuk hafta oldu. bi hal hatır sorsam mı sizce
mesajları silmediğini nasıl nasıl anladınız

Neyin hatrı hanımefendi.Daha çok size kabalaşıp gözü döndün dıyemı yazacaksıjız😳😳😳

Neyin hatrı hanımefendi.Daha çok size kabalaşıp gözü döndün dıyemı yazacaksıjız😳😳😳
bi anlık duygu yogunluğundan sorduğum soru idi. oturup mantıklı düşününce sizin gibi yazan biçok değerli üyeye hak verdim. teşekkür ederim

Her duygu yogunlugunda ona yazmayı mi düşüneceksin? Değişmez elli kere sormuşsun, de-gis-mez, sen bu adamı eğitmeye mi adayacaksin kendini? Yok engeli kaldırmış fln engeli kaldırdığını da kontrol edip durmussun ztn bu kdr taktıysan bu adama yaz madem. Dünyada adam kalmadı çünkü... Mesajları silmedigini nerden anladın öyle bi uygulama yok? Artık hakaret mi eder küfür mü eder döver mi çilesini sen çek bize ne... bile bile lades seninki ilkmis allahım ne önemli... görüşmüşlügün bile yok ilkmis...

Yaz gitsin,barışın.Ne var yani? Altı üstü her kavgada hakaret işiteceksin..Ne de olsa ilk ilişkinmiş,o kadarcık şeyine de katlanıver.

Back
X