Eski flörtüm ,sevgilisi yanındayken benimle bakışıyor ve kız bunları yutuyor neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Defalarca aldatılıp affeden kadınlar var, yapan yapıyor işte. Özsaygıları yok muhtemelen ya da daha iyisini bulamam diye korkuyorlar ama önemli olan bu değil ki. Siz onlara böyle takılıp kalırsanız ilerleyemezsiniz. Kadının neden buna göz yumduğu sizi alakadar etmemeli.

Bana siz takıntılı gibi geldiniz. Velev ki sizin tahmin ettiğiniz gibi olay var kıza da sizin üstünüzden hava atıyor diyelim. Bunu öğrenmek kolay onun en gıcık olduğu şeyleri yapın ve gözünüze birini kestirin sanki onun peşinden koşuyor gibi algı yaratın yada varsa samimi arkadaşınız sevgili gibi görüntü çizin o yaşlarda tepkiyi ölçmenin yolları buydu galiba anasını yaş 34 oldu anca bu kadar çıkıyor benden 😂

Bu durum aklıma yaşadığım bı olayı getirdi ya. Hala hatırladıkça gülerim.
Üniversite 2yim, bir kız arkadaşım o an denk geldi sınıfından erkek arkadaşı ile tanıştırdı. Öğle zamanı diye bir şeyler yedik, nezaketen de konuştuk ettik, herhangi bir anlam yükleyecek bir bakisma esprilesme dahi olmadı.

İki gün sonra kaldığım yurda gelip ilanı aşk etmişti. Meğer bakislarimdan anlam çıkarmış. (Herkesle iletişim kurarken yüzüne baktığım kadar bakmıştım)
Yani çok da şeyapmamak lazım. Senin kuruntun..bosgec:)

Ergenler hala bakisiyor mi, 90 larda kalmadi mi bu bakisma isi.

Sildigi numaramı o gün 1sene sonra geri eklemiş ama. neyse aman gerçekten bıktım herkesin dediği gibi olsun

Ay allah aşkına kızı küçümsüyorsunuz o aklınızla ama sizin düştüğünüz durum ve konum o kızdan daha üste değil ki. Böyle bir durum başına gelse benle flört eden adam hemen başkası ile sevgili olsa verilmiş sadakam varmış der, umursamam bile kimle ne yapmış kime bakmış beni ne ilgilendirir. Adam sürekli bana bakıyor diyorsunuz ya sizde ona bakıyorsunuz demek ki zira bakmazsanız görmezsiniz. İnsan ilgilenmediği durum ve kişiler hakkında kafa yormaz bile. Kıza bak sevgilisi başka kızla bakışıyor sesini çıkarmıyor diye toplum nazarında gurursuz görünür diye güya konu açmışsınız ya sizin içinde eminim aynı çevre yanında sevgilisi olan adamla bakışıyor diye ezikliyordur. Çevrenizde o kızdan daha gururlu ve onurlu görünmüyorsunuz. O karaktersiz erkekte ikiniz üzerinden atıp tutarak ego kasıyor ve ikinizlede dalga geçiyordur. Ayrıca adamın gözünde o kızdan daha özel bir.yerde değilsiniz. Hani aklındaki yanındaki muhabbeti size uymuyor. Zira gerçekten sevip değer veren hiçbir erkek toplum nazarında sevdiği kadını sizi düşürdüğü konuma düşürmez.
Size tavsiyem cidden dediğiniz gibi onurlu ve gururlu durmak istiyorsanız tepkisiz kalın ve yokmuş gibi davranın, her koyun kendi bacağından asılır.

Vay be yaratıcı cevap. Ama erkekler de yapıyor hüüü kafasından çıkın sevgili hemcinslerim niye sürekli erkekler de şöyle yapıyor böylr yapıyor ama diyorsunuz? Erkeğe de aynı tepki verilir emin ol mağdur edebiyatı çıkarmaya çalışmayın burdan da. Tamam erkekler yapıyorsa sıkıntı yok o zaman. Kompleks bu
Sizle neden dalga gecilmis anlamadim bunu yapan bicok erkek var halbuki. Kizin.tepkisizligi de ne bilim yani ben olsam durmazdim

Sizle neden dalga gecilmis anlamadim bunu yapan bicok erkek var halbuki. Kizin.tepkisizligi de ne bilim yani ben olsam durmazdim
Bunu yapan birçok erkeği nerde gördün sen ya. Sanırsın sokağa çıkınca adım başı eski flörtü ile bakışan insanlar var. Ayrıca Hemen erkekler de yapıyor demenin anlamı nedir. erkekler de yapıyorsa bu harekette sıkıntı yok yani öyle mi. Veya ama erkekler de yapıyor kadınları suçlamayın kadın düşmanları sizi mi demek istiyorsun shshshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X