Kendiniz yazıp çizip, cevabını da kendiniz vermişsiniz, tebrik ederim. Eskiyi kurcalayan ilerleyemez mutlu olamaz, önünüzdeki maçlara bakın.
yaptığım salaklığa kuduruyorumEvet anlamıştır
of offf bir daha mı tövbeİnsan kendini ne kadar düşürebilir adlı çalışma
ya lütfenYok canım ne alaka şimdi
Madem ısrar ediyorsun jfjfjya lütfenhayır ya anlamamış olsun
ağla kalbim ağla djjdkjMadem ısrar ediyorsun jfjfj
hahahahNe güzel bir konu. Hem konu belli hem de cevabı belli. Yoruma gerek yok
ben de kendime amacım neydi diyorum şu an keşke yapmasaydım, lanet olası boş merakamacınız neydi ki?
zaten bir kere görüşmüşsünüz, e kötü de geçmiş. üstünden yıllar da geçmiş.
ablacım fake hesabın sandığından daha gerçekçiymişKızlar 3 yıl önce bir kez görüştüğüm bir flörtüm vardı. O zaman ikimiz de 22 yaşındaydık. İlk buluşmada sürekli beni eleştirip durmuştu. Yok tırnağın kırılmış yok dudağın kurumuş, zayıflamışsın falan. Dengesiz davranan biriydi. Ben de o buluşmadan sonra flörtü bitirdim, o dönemler bir ay sonra tekrar konuşmak istemişti, cevap vermemiştim sonra birbirmizi takipten çıkmıştık. Ardından bir yıl sonra gibi bir süre zarfında tekrar istek gönderip isteğini geri almıştı.
Arada eskileri merak ederiz ya ben de gerçekçi bir fake hesaptan meraktan ona istek attım. Bu aralar aklıma düşüyordu boşluktan sanırım. Kabul etmedi. İki gün sonra benim hesabıma istek atmiş. Acaba instada şifreyi unuttum yapıp kod gönderilen mail adresinden ben olduğumu anlamış olabilir mi? Fakede kendi mailim var çünkü. Kendi hesabıma attığı isteği de reddettim. İlk buluşmadaki saygısızlığını unutamadığımdan...
Evet bomboş yere totosunu kaldırdım galibaKeşke bu boş işe kalkışmasaydım...
şimdi baktım da şifremi unuttum diyince mail adresimin sadece başı ve sonu görünüyor gerisi şifreli şekilde. Belki anlamamıştır ya dkdkfkdablacım fake hesabın sandığından daha gerçekçiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?