Eski flörtüme fake hesaptan istek attım ertesi gün benim şahsi hesabıma istek attı. Ben olduğumu anlamış mıdır?

çalışmıyor musunuz?

Ben de ilk bulusmada size zayiflamissin demesine takildim
paylastiginiz fotograflar bulusma oncesindne kalma asiri mi filtreliydi
zorbalamaya çalışan bir hemcinsim çıktı yine herzamanki gibi. Hayır hiçbir fotoğrafım filtreli değil, zaten zayıf da değildim aslında. Adamın zevki balık etliydi heralde

zorbalamaya çalışan bir hemcinsim çıktı yine herzamanki gibi. Hayır hiçbir fotoğrafım filtreli değil, zaten zayıf da değildim aslında. Adamın zevki balık etliydi heralde
Ya sizin takilmadiginiz adamla ben mi yola devam edicem ki sizi zorbaliyim
Elestiriye kapaliysaniz neden fikir soruyorsunuz? Yada hemen neden cirkinlesiyorsunuz? Bu uslupla adam sizinle devam etse de sonu gelir miydi bilemedim.
Etraftan da bilmiyormusunuz orjinal hali ile profil fotosu gunesle ay kadar farkli olan bicok hemcinsiniz var

Bu kadar şeyi yapmışsınız bir mesaj atın fake hesabın benim olduğunu mu anladın da bana istek attın diye bence anlamamıştır ama fake hesaplar istek gönderdiğinde tanıyor olabileceğim kişilerde siz çıkmış olabilirsiniz anladıysa oradan anlamıştır

Eleştiriye kapalı değilim, konuyu farklı yere getirmeye çalışan sizsiniz ve ben de buna izin vermiyorum.

Anlamış olabilir bence de. Bunun için şifremi unuttum yapmasına bile gerek yok. İnstagramda son zamanlarda fark ettiğim bir özellik var: Birinin aynı cihazla açılmış fake hesabı o kişinin hesabına girince önerilenlerde çıkıyor. Normalde önerilenlerde o üyenin sık etkileşimde bulunduğu kişiler çıkıyordu. Herhalde o hesaba gir çık yaptıkça etkileşim olarak mı algılıyor nedir bilmiyorum. Kardeşimin fake hesabını bu şekilde fark etmiştim

Bence yapmasın adam hala beni aklından çıkaramamış diye kendini bişey sanabilir eğer gerçekten bişey hissetmiyorsanız hiç muhatap olmayın adam daha ilk bulusmada böyle davranmışsa size narsist olma ihtimali yüksek

Bunu bilmiyordum bak neyse ya aman olan oldu

Öyle bir şey yapmam, dengesiz biri zaten. Dengesizi ne diye merak ettiysem

Eleştiriye kapalı değilim, konuyu farklı yere getirmeye çalışan sizsiniz ve ben de buna izin vermiyorum.
Ya siz cin olmadan adam carpmaya kalkmissiniz karsi tarafi tanimadan onun yutmayacagi oyunlar oynamaya kalkmissiniz benim soyledigim cumle mi sizi yipratti vah vah..
Bana laf yetistireceginize (degmeyen bir adam icin) isim olsun diye dua edin biz de sevinelim
Siz adamla barissaniz da barismasaniz da sisman da kalsaniz zayif da olsaniz biz kendi sevgilimizle
Sinyal alip gaza basmaya devam edecegiz

Kendi hesabından istek atmak daha iyi olurmuş, emek verilmiş fake hesaptan takip etmek kötü olmuş

Sizin söylediğiniz cümle beni neden yıpratsın ki? Dış görünüşümden gayet memnunum fakat konuyla alakasız olarak dış görünüşten yorum yapmaya çalışan sizsiniz. Ben bu tavrınızı kabul etmeyip size iade ettim sadece. Hala zayıf da olsanız şişman da bla bla diyerek konuya farklı bir yerden bakıp üstüne kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz Yazış tarzınız zaten başta kurduğum zorba sözünü doğruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…