bunun arası baya iyiydiAdamın teknolojiyle olan bağına bağlı. Mesela benim eşim olsa asla anlamaz
çalışmıyor musunuz?Kızlar 3 yıl önce bir kez görüştüğüm bir flörtüm vardı. O zaman ikimiz de 22 yaşındaydık. İlk buluşmada sürekli beni eleştirip durmuştu. Yok tırnağın kırılmış yok dudağın kurumuş, zayıflamışsın falan. Dengesiz davranan biriydi. Ben de o buluşmadan sonra flörtü bitirdim, o dönemler bir ay sonra tekrar konuşmak istemişti, cevap vermemiştim sonra birbirmizi takipten çıkmıştık. Ardından bir yıl sonra gibi bir süre zarfında tekrar istek gönderip isteğini geri almıştı.
Arada eskileri merak ederiz ya ben de gerçekçi bir fake hesaptan meraktan ona istek attım. Bu aralar aklıma düşüyordu boşluktan sanırım. Kabul etmedi. İki gün sonra benim hesabıma istek atmiş. Acaba instada şifreyi unuttum yapıp kod gönderilen mail adresinden ben olduğumu anlamış olabilir mi? Fakede kendi mailim var çünkü. Kendi hesabıma attığı isteği de reddettim. İlk buluşmadaki saygısızlığını unutamadığımdan...
Evet bomboş yere totosunu kaldırdım galibaKeşke bu boş işe kalkışmasaydım...
zorbalamaya çalışan bir hemcinsim çıktı yine herzamanki gibi. Hayır hiçbir fotoğrafım filtreli değil, zaten zayıf da değildim aslında. Adamın zevki balık etliydi heraldeBen de ilk bulusmada size zayiflamissin demesine takildim
paylastiginiz fotograflar bulusma oncesindne kalma asiri mi filtreliydi
işten ayrıldım galiba onun boşluğu da etkili şu ançalışmıyor musunuz?
yenı işe başlaman lazım çok acil beybı can sıkıntısından oluyor bunlar :)işten ayrıldım galiba onun boşluğu da etkili şu an
bence de, iş arayaşım da devam ediyor bakalım. bu psikolojiden çıkmalıyım :)yenı işe başlaman lazım çok acil beybı can sıkıntısından oluyor bunlar :)
Ya sizin takilmadiginiz adamla ben mi yola devam edicem ki sizi zorbaliyimzorbalamaya çalışan bir hemcinsim çıktı yine herzamanki gibi. Hayır hiçbir fotoğrafım filtreli değil, zaten zayıf da değildim aslında. Adamın zevki balık etliydi heralde
Bu kadar şeyi yapmışsınız bir mesaj atın fake hesabın benim olduğunu mu anladın da bana istek attın diyeKızlar 3 yıl önce bir kez görüştüğüm bir flörtüm vardı. O zaman ikimiz de 22 yaşındaydık. İlk buluşmada sürekli beni eleştirip durmuştu. Yok tırnağın kırılmış yok dudağın kurumuş, zayıflamışsın falan. Dengesiz davranan biriydi. Ben de o buluşmadan sonra flörtü bitirdim, o dönemler bir ay sonra tekrar konuşmak istemişti, cevap vermemiştim sonra birbirmizi takipten çıkmıştık. Ardından bir yıl sonra gibi bir süre zarfında tekrar istek gönderip isteğini geri almıştı.
Arada eskileri merak ederiz ya ben de gerçekçi bir fake hesaptan meraktan ona istek attım. Bu aralar aklıma düşüyordu boşluktan sanırım. Kabul etmedi. İki gün sonra benim hesabıma istek atmiş. Acaba instada şifreyi unuttum yapıp kod gönderilen mail adresinden ben olduğumu anlamış olabilir mi? Fakede kendi mailim var çünkü. Kendi hesabıma attığı isteği de reddettim. İlk buluşmadaki saygısızlığını unutamadığımdan...
Evet bomboş yere totosunu kaldırdım galibaKeşke bu boş işe kalkışmasaydım...
Kuzenim eklemiş ya, ne ekliycem ben seni, telefondan elim çarpmışevet aslında yaptığım şeyin farkındayım, acaba kesin anladı da ondan mı istek gönderdi
Eleştiriye kapalı değilim, konuyu farklı yere getirmeye çalışan sizsiniz ve ben de buna izin vermiyorum.Ya sizin takilmadiginiz adamla ben mi yola devam edicem ki sizi zorbaliyim
Elestiriye kapaliysaniz neden fikir soruyorsunuz? Yada hemen neden cirkinlesiyorsunuz? Bu uslupla adam sizinle devam etse de sonu gelir miydi bilemedim.
Etraftan da bilmiyormusunuz orjinal hali ile profil fotosu gunesle ay kadar farkli olan bicok hemcinsiniz var
Bence yapmasın adam hala beni aklından çıkaramamış diye kendini bişey sanabilir eğer gerçekten bişey hissetmiyorsanız hiç muhatap olmayın adam daha ilk bulusmada böyle davranmışsa size narsist olma ihtimali yüksekBu kadar şeyi yapmışsınız bir mesaj atın fake hesabın benim olduğunu mu anladın da bana istek attın diyebence anlamamıştır ama fake hesaplar istek gönderdiğinde tanıyor olabileceğim kişilerde siz çıkmış olabilirsiniz anladıysa oradan anlamıştır
Bunu bilmiyordum bakAnlamış olabilir bence de. Bunun için şifremi unuttum yapmasına bile gerek yok. İnstagramda son zamanlarda fark ettiğim bir özellik var: Birinin aynı cihazla açılmış fake hesabı o kişinin hesabına girince önerilenlerde çıkıyor. Normalde önerilenlerde o üyenin sık etkileşimde bulunduğu kişiler çıkıyordu. Herhalde o hesaba gir çık yaptıkça etkileşim olarak mı algılıyor nedir bilmiyorum. Kardeşimin fake hesabını bu şekilde fark etmiştim
Öyle bir şey yapmam, dengesiz biri zaten. Dengesizi ne diye merak ettiysemBence yapmasın adam hala beni aklından çıkaramamış diye kendini bişey sanabilir eğer gerçekten bişey hissetmiyorsanız hiç muhatap olmayın adam daha ilk bulusmada böyle davranmışsa size narsist olma ihtimali yüksek
Bzn insan merakına yenik dusubilir bundan sonra asla girip profiline de bakmayın sorun olmaz ozaman atalarımız zamanında meraklı ilgili bir sürü atasözü bize miras bırakmışlar fazla merak başa bela ciddenÖyle bir şey yapmam, dengesiz biri zaten. Dengesizi ne diye merak ettiysem
Ya siz cin olmadan adam carpmaya kalkmissiniz karsi tarafi tanimadan onun yutmayacagi oyunlar oynamaya kalkmissiniz benim soyledigim cumle mi sizi yipratti vah vah..Eleştiriye kapalı değilim, konuyu farklı yere getirmeye çalışan sizsiniz ve ben de buna izin vermiyorum.
Sizin söylediğiniz cümle beni neden yıpratsın ki? Dış görünüşümden gayet memnunum fakat konuyla alakasız olarak dış görünüşten yorum yapmaya çalışan sizsiniz. Ben bu tavrınızı kabul etmeyip size iade ettim sadece. Hala zayıf da olsanız şişman da bla bla diyerek konuya farklı bir yerden bakıp üstüne kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuzYa siz cin olmadan adam carpmaya kalkmissiniz karsi tarafi tanimadan onun yutmayacagi oyunlar oynamaya kalkmissiniz benim soyledigim cumle mi sizi yipratti vah vah..
Bana laf yetistireceginize (degmeyen bir adam icin) isim olsun diye dua edin biz de sevinelim
Siz adamla barissaniz da barismasaniz da sisman da kalsaniz zayif da olsaniz biz kendi sevgilimizle
Sinyal alip gaza basmaya devam edecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?