eski forma kavuşmaca ....

sossy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
190
0
0
Ankara
sizle yapmakta olduğum diyeti paylaşacağımm..
kahvaltı :diyet sütle karıştırılmış cornflkes şu diyet olanlardan ,şekersiz üç fincan içtim :)
öğlen:)etiformla yoğurt karıştırılmış şekilde yenir bir pket etiform ,diyet yoğurtla çok doyurucu oluyor tvsiye ederim kesinlikle bir öğünü böyle geçiştirebilirsiniz sağlıksız birşey olduğunu düşünmüyorum
öğlenle akşam arsı:)mandaline veye portakal ,elma meyve karışık
akşam:bir tabak ıspanak yemeği normal bir dilim kepek ekmeği
bu dünkü yediklerim ...

sizle yapmakta olduğum diyeti paylaşacağımm..
kahvaltı :diyet sütle karıştırılmış cornflkes şu diyet olanlardan ,şekersiz üç fincan içtim :)
öğlen:)etiformla yoğurt karıştırılmış şekilde yenir bir pket etiform ,diyet yoğurtla çok doyurucu oluyor tvsiye ederim kesinlikle bir öğünü böyle geçiştirebilirsiniz sağlıksız birşey olduğunu düşünmüyorum
öğlenle akşam arsı:)mandaline veye portakal ,elma meyve karışık
akşam:bir tabak ıspanak yemeği normal bir dilim kepek ekmeği
bu dünkü yediklerim ...
cnm aramıza hoşgeldin:3:
ismini bir yerde görmüştüm yabancı gelmedin
bak burada hepimiz her konuda destekçiyizdir birbirimze ve sen de bu aileye hoşgeldin
aslında çok uzun hoşgeldin yazısı yazmak isterdim ama çıkmam lazım o yuzden kusuruma bakma
tek diyeceğim sormak istediğin olursa biz yardımcı oluruz her konuda bana gerek burdan gerek topiğimden - yiyerek zayıflama günlüğü- gerekse özelden yazabilirsin ben her türlü destek olmaya çalısırım
bu arada menün iyi gibi görünmekle beraber çok karbonhidrat ağırlıklı bı etiformların 1 paketi 2-3 dl ekmeğe eşit haberin olsun
zamanla yaza yaza birbirimizden çok şey öğreneceğiz senin de paylaşımlarını bekliyoruz
tekrardan hayırlı olsun başarılar
sevgilerimle...:16:

cnm aramıza hoşgeldin:3:
ismini bir yerde görmüştüm yabancı gelmedin
bak burada hepimiz her konuda destekçiyizdir birbirimze ve sen de bu aileye hoşgeldin
aslında çok uzun hoşgeldin yazısı yazmak isterdim ama çıkmam lazım o yuzden kusuruma bakma
tek diyeceğim sormak istediğin olursa biz yardımcı oluruz her konuda bana gerek burdan gerek topiğimden - yiyerek zayıflama günlüğü- gerekse özelden yazabilirsin ben her türlü destek olmaya çalısırım
bu arada menün iyi gibi görünmekle beraber çok karbonhidrat ağırlıklı bı etiformların 1 paketi 2-3 dl ekmeğe eşit haberin olsun
zamanla yaza yaza birbirimizden çok şey öğreneceğiz senin de paylaşımlarını bekliyoruz
tekrardan hayırlı olsun başarılar
sevgilerimle...:16:

sorularımla gelicem sana ok canım her gün yedğimi içtiğimi verdiğim kiloları yazıcam buraya ....

Hoşgeldin sossy:)bende sen gibi yeni topik sahibiyim umarım hep birlikte amacımıza ulaşırız.

sorularımla gelicem sana ok canım her gün yedğimi içtiğimi verdiğim kiloları yazıcam buraya ....
cnm her zaman beklerim bu hafta sonuna kadar yokum ama gelince mutlaka sorularına cevap vermeye çalışırım özelden veya bnm topikten yazarsan unutmam sana ulaşmak daha kolay olur

Back
X