Eski fotograflar/ videolar

Zelinoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
1.154
2.527
48
Merhabalar,
Dun esimin annesiyle eski fotograf ve videolari karistirdik saatlerce, cok guzeldi..
Sonra kayinpederin 50 yas dogum gununu izlerken esim ve eski kiz arkadasi cikti ortaya, gencler yani biz tanismadan 3 yil once filan.. kiskanclik edip anne kapat demedim ses cikarmadim izledim.. annem de kapatalim demedi izleyecegim varmis iste..
normal aile arasi kutlama ama esim nasil sen sakrak, bakislari sevgi dolu.. simdi ise tam bir iskolik.
Sadece esimin bugunku tavirlarini dusundum, icim acidi..
Demek ki dedim gulebiliyormus..
Bu duyguyu nasil anlatsam.. kiskanclik degil ama yetersiz hissetmek mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum..

kıza karsı bırseyler mı hıssedıyor kı hayla benım esım olsa evet ılk kıskandırmak ıcın ızletır bıraz sonra kapatın gıtsın bu ne der yanı neden kapattırmamısta ızlemıs ve sıze ılgı gostermıyor

insanlarin zamanla sevgisini mutlulugunu gosterme şekli
hayata bakış açısı değişiyor
o videoyu izlediginiz tarihte ogrencimiydi caliaiyormuydu bilmiyorum ama insan hayat kavgasina düşünce hayatinda bir çok şeye gosterdigi tavir degisiyor
ben mesela okadar şen şakrak sicak kanli gulmeyi konusmayi seven bir insandim simdi beni gorenler sana ne olmuş diyor 2 gun once birlikte buyudugum kuzenim bile ayni seyi soyledi sana bişey oldu bidaha eskisi gibi olmadin dedi
bunu kendinize yormayin esiniz o surecte neler atlatmis bu kisim cok onemli

Aaa kötü olmuş. Eşleştiriyorsunuz simdi ki haliyle işte. Keske görmeseymişsiniz :KK12:

Sizden 3 yıl öncesi için kafanızı karıştırmayın. Geçim derdi ağır basıyor..Belli bir tekdüzeliğe alışılıyor.Onunla değil sizinle evli. Tadını çıkarın.

:D ben konuyu oldukca yanlıs anlamısım :D pardon sımdı anladım duzgun okuyunca
esınızle bunu konusun neden boyle oldugunu sorun

Yahu benim bile 3 seneki halimle şimdiki halim çok başka. Eşimi daha az sevdiğimden mi hayır. Hayat insanı olgunlaştırıyor ve tecrübe edindikçe gözümüzdeki fer yavaş yavaş sönüyor 😀 Ben sizi çok iyi anladım. Muhtemelen ben de izlesem böyle bir mukayesenin içine girerdim. Ama inanın endişeleriniz yersiz. Boşuna üzmeyin güzel canınızı.

Yok ya öyle değildir
Sadece hayat şartları insanı o hale getiriyor
Bence kv dikkatli olup o kızın olduğu videoyu izletmeseydi size
Hoş değil
Ama takılacak birşey değil
Bu şekilde laf sokarak eşini bunaltma inan bana aklına sokma eskileri
Rahat ol cool ol
Cool kadın her zaman kazanır hayatta

insanlarin zamanla sevgisini mutlulugunu gosterme şekli
hayata bakış açısı değişiyor
o videoyu izlediginiz tarihte ogrencimiydi caliaiyormuydu bilmiyorum ama insan hayat kavgasina düşünce hayatinda bir çok şeye gosterdigi tavir degisiyor
ben mesela okadar şen şakrak sicak kanli gulmeyi konusmayi seven bir insandim simdi beni gorenler sana ne olmuş diyor 2 gun once birlikte buyudugum kuzenim bile ayni seyi soyledi sana bişey oldu bidaha eskisi gibi olmadin dedi
bunu kendinize yormayin esiniz o surecte neler atlatmis bu kisim cok onemli
Tesekkur ederim, belki dediginiz gibidir.
Evet herkes onun da cok degistigini soyluyor, kim degismiyor ki.. ama ne bileyim dunden beri saklanip saklanip agliyorum

Yok ya öyle değildir
Sadece hayat şartları insanı o hale getiriyor
Bence kv dikkatli olup o kızın olduğu videoyu izletmeseydi size
Hoş değil
Ama takılacak birşey değil
Bu şekilde laf sokarak eşini bunaltma inan bana aklına sokma eskileri
Rahat ol cool ol
Cool kadın her zaman kazanır hayatta

Aksine hic laf sokmadim, icime icime agliyorum dunden beri 😢

Evet..
Aslinda sorun tam o da degil, bu yonunu bizden esirgemesi
Siz o yıllarda nasıldınız, şimdi nasılsınız?
Aynı mısınız?
Ev işi çocuk vs içinde meşgul olan gergin bir kadın mısınız mesela?
Kendinize bakın yüzü gülen şen şakrak bir insan mısınız yoksa sürekli beklenti içinde olan, memnuniyetsiz biri misiniz?
Ne yansıtırsanız onu görürsünüz.

Burda baska hanımlar olsa kv bilerek mi izletti baslıgıyla konu acarlardı.😂 Neyse bence takılmayın. Hayat sartları insanları degistiriyor. Size sevgisinden eminseniz kafaniza takip da hic dile getirmeyin. Lavaboya filan gitseydiniz keske izlemeseydiniz.

Tesekkur ederim, belki dediginiz gibidir.
Evet herkes onun da cok degistigini soyluyor, kim degismiyor ki.. ama ne bileyim dunden beri saklanip saklanip agliyorum
ağlayacak bir şey yok bence
kendinizden pay biçin mesela 10 sene once deli gibi mutlu oldugunuz seye bugunde ayni tepkiyi verebiliiyormusunuz?
yaşanmış bitmiş artik siz varsiniz belki size onun gibi bakmiyordur diyelim evliliginiz nasil bilmiyorum ama sizin icin cabaliyordur mesela şuan iyi bir gelecek için
benim ortaokulda bir platonik askim vardi onu gorunce kalbimle bagirsaklarim yer degisirdi bidaha kimseye oyle bir sey olmadi ama bu esimi sevmedigim anlamina gelmiyor mesela

Bazıları giderken bir insanı değiştirebiliyor, çok şey yaşadıysalar eşinin yıpranıp değişmesi normal, psikolojisi bozulmuştur

O zaman bekarmis bi de insan evlenince oyle heyecan sen sakrarklik pek kalmiyor.Mesela benim ilk esimle sevgililik donemindeki fotolari simdiki esim gorse kiskancliktan bir ay konusmaz.Halbuki eski esimi cok sevmiyordum sadece ilgisini sevyrdum bi de kucuktum o zaman hayat lay lay lomdu.

Back
X