Eski fotograflar/ videolar

Bu duygu çok atlatılacak bir şey değil. İnsan herkese aynı değil işte. Başkasında bir çok şeyi tolere edip her şeye evet diyebilen insanlar bir başkasına öyle olmuyor. Ne diyelim nasip, kader. Neden böyle olduğunu vs sormaya da gerek yok bence, o da biliyor öyle olduğunu. Bir sürü bahane sıralar, yok mok der siz kıskanç olursunuz. Sallamayın. Ben sorumluluk, evli/bekar erkek farkı olayına da çok inanmıyorum, ilk evliliğinde suratı asık ilgisiz olup 2. evliliğinde dünyanın en romantik, ilgili insanı olan erkekler var.

Dogru soyluyorsunuz..
Artik buna kimya mi denir ne denir bilmiyorum.

Bende ne siirler ne gunlukler tutmusumdur, hepsini yaktim iyi mi ettim bilmiyorum..
Haklisiniz tesekkur ederim ❤
Bilmiyorum yakmak mi gerekirdi...Kitabin arasinda unutulmus bir siirdi. Hani Nazim Hikmet'in bir siiri var ya: "Sen de artik herkes gibisin", su an artik o ugruna siir yazdigim eski sevgili de benim icin sokaktaki herhangi biri...
Esin de seni secmis ve o eski kiz arkadasi da inan onun icin sokaktaki herhangi biri gibi suan.
Onunla şen sakrakmis benimle oyle degil kismina takildi isen eger, o kadar sen sakrak idiyse neden simdi yaninda degil, bir de bunu dusun. Senin yaninda belki daha ciddi, belki daha iskolik. Ama huzuru seninle buldugu kesin... Uzme kendini. Kotu enerjileri de uzerek kendine cekme. Ozguvenini asla kaybetme. Agzinizin tadi bozulmasin. Rabbim bir yastikta kocatsin, onemli olan o.

Bilmiyorum yakmak mi gerekirdi...Kitabin arasinda unutulmus bir siirdi. Hani Nazim Hikmet'in bir siiri var ya: "Sen de artik herkes gibisin", su an artik o ugruna siir yazdigim eski sevgili de benim icin sokaktaki herhangi biri...
Esin de seni secmis ve o eski kiz arkadasi da inan onun icin sokaktaki herhangi biri gibi suan.
Onunla şen sakrakmis benimle oyle degil kismina takildi isen eger, o kadar sen sakrak idiyse neden simdi yaninda degil, bir de bunu dusun. Senin yaninda belki daha ciddi, belki daha iskolik. Ama huzuru seninle buldugu kesin... Uzme kendini. Kotu enerjileri de uzerek kendine cekme. Ozguvenini asla kaybetme. Agzinizin tadi bozulmasin. Rabbim bir yastikta kocatsin, onemli olan o.

Bakar bakar aglardim ben, 2 sene ardindan gozyasi doktum, belkide iyi oldu bilmiyorum.
Ama aynen o kisi de benim icin ahmet mehmet’ten farksiz, yani seneler gecti hic hissim yok.
Diger kizla belki daha farkli bi boyutu vardi iliskilerinin bilmiyorum ama kiz sanirim vefasizmis, hasta olsa aramaz hediye alip supriz yapmazmis, bunu oyle laf arasinda soylemisti ama gonul iste, sevmis sonucta..ki kizi kiskanmiyorum da, evli barklidir artik,ben esime gucendim ama bugun daha iyiyim hepinizin sayesinde.
Dun saklanip saklanip orda burda agladim gun boyu, o huzun kalmadi cok sukur ☺
Desteginiz icin tesekkurler ❤

Kızla alakası yok. Ben de ilişkiye ilk başladığım zamanlar üniversite öğrencisiydim aklım bir karış havadaydı. Dert yok tasa yok. Hep pozitiftim gülüyordum. Şimdi bet suratlıyım salla amaaan.

Ben de 5 sene önceki ben değilim. Ama bu kimsenin suçu degil. Yani hem sucu hem de degil. Hayat ;)

Merhabalar,
Dun esimin annesiyle eski fotograf ve videolari karistirdik saatlerce, cok guzeldi..
Sonra kayinpederin 50 yas dogum gununu izlerken esim ve eski kiz arkadasi cikti ortaya, gencler yani biz tanismadan 3 yil once filan.. kiskanclik edip anne kapat demedim ses cikarmadim izledim.. annem de kapatalim demedi izleyecegim varmis iste..
normal aile arasi kutlama ama esim nasil sen sakrak, bakislari sevgi dolu.. simdi ise tam bir iskolik.
Sadece esimin bugunku tavirlarini dusundum, icim acidi..
Demek ki dedim gulebiliyormus..
Bu duyguyu nasil anlatsam.. kiskanclik degil ama yetersiz hissetmek mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum..
Hayat şartları ve olgunlaşma diyelim.Izlemeniz kötü olmus ama yetersizlik hissi saçma sizle evli demek ki sizi seçmiş.

Back
X