Eski fotograflar/ videolar

bence herhangi bir problem yok ama bu durumdan çıkması biraz da sizin eliniz de olabilir. yuvayı dişi kuş yapar derler.. mesela farklı bir plan yapıp kahvaltı malzemelerinizi yanınıza alıp piknik alanına gidip temiz hava alabilirsiniz. orada başbaşa kalmak belki birlikte kitap okumak ya da yürüyüş yapmak sizin de hoşunuza gidecektir❤

Evet ozellikle cocuklardan sonra basbasa kalmaya daha bir ihtiyac duyuyor insan.
Dediginiz gibi deneyebilirim havalar biraz kirilinca, yasadigimiz yer soguk baya, tesekkur ederim

Herkese karşı genel tavrı öyle ise, yasla, sorumluluklarla alakalı yok bir durum olabilir o videodaki neşe.

Eşimi 9 yıldır tanıyorum, eş ,çocukları, aileler falan derken değişiyor insan. İşte 2 yıldır aldığı sorumluluktan öte saçları beyazladı stresten, bize çok yansıtmamaya çalışsa da daha gergin. Normal o yüzden o videoda ki halinin simdiden daha neşeli olması.

Ama o videodan bu kadar etkilenmeniz duygusal olarak boşlukta olmanızdan kaynaklanıyor muhtemelen. Eşiniz tarafından doldurulması gereken ama doldurulamayan.

Sanirim tam da dediginiz gibi.
Kocaman bi boslugun icindeyim sanki,mesleki deformasyon mu denir ne denir bilmiyorum, duygusal ihtiyaclari cok onemsemiyor, yas aldikca bu daha da fazlalasti sanirim, onun getirdigi bi kirginlik yasiyorum sanirim

Eşin varken o videoyu oynat tepkilerini izle bakalım şen şakrak mı bakacak ekrana yoksa işkolik işkolik mi

Siz peki şen şakrak biri mısınız bunu objektif düşünüp cevaplayabilir mısınız. İnsanın enerjisini yanındakiler çok etkiliyor bana kalırsa bu eş aile arkadaş farketmez. Siz ağır daha sakın bir yapıda iseniz ister istemez yanında ki bi noktadan sonra öyle oluyor

Eşimle 20 yaşındayken tanıştık o zamanlar çok pozitif ve mutlu bir insandı. Daha sonra çok değişti ve mutsuz bir ve negatif bir insan olmaya başladı. İş hayatının ağırlığı çok etkiledi. Sorun sizinle ilgili değil, eşinizle ilgili. İnsanlar değişiyor.

Bunun seninle ilgisi yok aslinda.. yorumlardada yazdigi gibi ozamanlar lay lay lom sorumluluk yokki uzerinde sen sakrak.. bizde esimle 6 yil onceki hallerimizle simdiki cok farkli oda bende degisiyor insan zamanla.. sorumluluklar artiyor gun gectikce hele cocuk olduktan sonra hepten artiyor.. bikere 3 kisilik oluyosun esinden once dusundugun birisi oluyor ayni sekilde esinde senden once cocugum der evvela.. ne bileyim anlatabildimmi bilemedim yani seninle ilgisi yok bence.. ama keske izlemeseymissin bende olsam icten ice bozulurdum.. ama kaynananda kapatalim deseydi iyiydi yani belki orda seni denediler.. ben olsam izlemez kalkardim mutlaka.. cok sacma olmus o video yani..

Evli erkekle bekar erkek çok farklı.Evli olunca flört dönemindeki o heyecan kayboluyor.Keşke kapatsaymış kayınvalideniz kendinizi asla onunla bununla kıyaslamayın.😞

Izletmez ☺
Ciktigi gibi kapatir bide kizar
İzletmez ise zaten eskide kalmıştır kafaya takmaya değmez
Bide böyle partilerde insan heyecanlı neşeli olur sıradan bi gün değil sonuçta, canınızı sıkmayın

Bunun seninle ilgisi yok aslinda.. yorumlardada yazdigi gibi ozamanlar lay lay lom sorumluluk yokki uzerinde sen sakrak.. bizde esimle 6 yil onceki hallerimizle simdiki cok farkli oda bende degisiyor insan zamanla.. sorumluluklar artiyor gun gectikce hele cocuk olduktan sonra hepten artiyor.. bikere 3 kisilik oluyosun esinden once dusundugun birisi oluyor ayni sekilde esinde senden once cocugum der evvela.. ne bileyim anlatabildimmi bilemedim yani seninle ilgisi yok bence.. ama keske izlemeseymissin bende olsam icten ice bozulurdum.. ama kaynananda kapatalim deseydi iyiydi yani belki orda seni denediler.. ben olsam izlemez kalkardim mutlaka.. cok sacma olmus o video yani..

cok cok eski albumlerden bugune dogru sira sira geliyorduk, kayinpeder yoktu yanimizda, disardaydi esimle.
Kadin benim kiskanc biri olmadigimi biliyor,hepsini degil de yarisina kadar izledim, kapatalim mi anne dedim tabi kizim dedi kapatti, ne biliyim art niyet hic aramadim ama dunden beri esimin yuzune bakmiyorum, kavga vs yok, o da saskin yuzune baksam aglamakli oluyorum..
Gecer heralde, uzun zamandir boyle sersem hissetmemistim

Tesekkur ederim.
Esime sacma bi sekilde kirildim, tavsan daga kusmus dagin haberi yok 😔
Gereksiz kuruntular.Evli ve bekar erkek çok farklıdır sevgililik dönemlerinde erkekler çok neşeli çok sevecen olurlar cicim ayları bitince iş değişir.

cok cok eski albumlerden bugune dogru sira sira geliyorduk, kayinpeder yoktu yanimizda, disardaydi esimle.
Kadin benim kiskanc biri olmadigimi biliyor,hepsini degil de yarisina kadar izledim, kapatalim mi anne dedim tabi kizim dedi kapatti, ne biliyim art niyet hic aramadim ama dunden beri esimin yuzune bakmiyorum, kavga vs yok, o da saskin yuzune baksam aglamakli oluyorum..
Gecer heralde, uzun zamandir boyle sersem hissetmemistim
Ozaman normal boyle hissetmen gecer zamanla.. bide soyle dusun onunla eger gercek olsaydi yasadigi sevgi suan senin yerine o olurdu.. gecmis gitmis bisey sen daha ozelsin bikere soy ismini tasiyosun en nihayetinde.. esinde yaninda izledi sandim o gordugunde kizar mutlaka niye aciyosunuz kapatin der muhtemelen.. icini ferah tut..

Gecen gun universite yillarimda tuttugum ders notlarina bakiyordum. Bir notumu ariyordum. Kagitlarin arasindan yirtik bir kagida yazdigim bir siirimi buldum. Simdi dusunuyorum da eski esim, eski erkek arkadasima yazdigim bu siiri gorseydi kimbilir ne hissederdi....oysa benim icin sadece maziydi.
Esinizin sen sakrakliginin o kizla, simdi iskolik olmasinin da sizinle ilgisi yok. Lutfen kendinize zulmetmeyin.

Bu herkeste böyledir ama hayat herkesten biraz olsun gülüşünü çalıyor. Eşinize bahsetmeyin bile. Adama tekrar hatırlatmayin. Iskolik olması çok kötü değil. En azından işinde gücünde bir adam. Ilgisinin kaybolduğunu hissediyorsanız beraber bir şeyler ayarlayın belki haftasonu 2 günlüğüne ufak bir kaçamak yapın ya da başka bir etkinlik gibi

İnsanlar geçim sıkıntısı, yaşanan tecrübeler filan eskisi gibi kalamıyorlar, genel durumda sizi sevdiğinden ve sizinle mutlu olduğundan eminseniz unutmaya çalışın bu düşüncelerinizi.

Birde şöyle bir durum var kayınvalide keşke biraz düşünceli davransaymış.Sizin izlemenizin gereksiz olduğu görüntüler sonuçta.Benim ikinci evliliğim evlendiğimin ilk üç yılı kayınvalide ve kayınpederin dilinden eski eşin ismi hiç düşmedi.Sürekli anlatıp durdular.Birgün laf arasında benim kaybettiğim eşimin adı geçti diye ortam buza kesti.İkisininde suratları asıldı.Sizin eski sevgiliyle olan görüntülerinizi acaba kendileri izlerler miydi?

Evlenmeden önce oyle oluyor zaten.
Evlendikten sonra gecim derdi, iş stressi.
Bence boşuna kendinizi uzmussunuz.

Bu duygu çok atlatılacak bir şey değil. İnsan herkese aynı değil işte. Başkasında bir çok şeyi tolere edip her şeye evet diyebilen insanlar bir başkasına öyle olmuyor. Ne diyelim nasip, kader. Neden böyle olduğunu vs sormaya da gerek yok bence, o da biliyor öyle olduğunu. Bir sürü bahane sıralar, yok mok der siz kıskanç olursunuz. Sallamayın. Ben sorumluluk, evli/bekar erkek farkı olayına da çok inanmıyorum, ilk evliliğinde suratı asık ilgisiz olup 2. evliliğinde dünyanın en romantik, ilgili insanı olan erkekler var.

Gecen gun universite yillarimda tuttugum ders notlarina bakiyordum. Bir notumu ariyordum. Kagitlarin arasindan yirtik bir kagida yazdigim bir siirimi buldum. Simdi dusunuyorum da eski esim, eski erkek arkadasima yazdigim bu siiri gorseydi kimbilir ne hissederdi....oysa benim icin sadece maziydi.
Esinizin sen sakrakliginin o kizla, simdi iskolik olmasinin da sizinle ilgisi yok. Lutfen kendinize zulmetmeyin.

Bende ne siirler ne gunlukler tutmusumdur, hepsini yaktim iyi mi ettim bilmiyorum..
Haklisiniz tesekkur ederim ❤️

İnsanlar geçim sıkıntısı, yaşanan tecrübeler filan eskisi gibi kalamıyorlar, genel durumda sizi sevdiğinden ve sizinle mutlu olduğundan eminseniz unutmaya çalışın bu düşüncelerinizi.

Birde şöyle bir durum var kayınvalide keşke biraz düşünceli davransaymış.Sizin izlemenizin gereksiz olduğu görüntüler sonuçta.Benim ikinci evliliğim evlendiğimin ilk üç yılı kayınvalide ve kayınpederin dilinden eski eşin ismi hiç düşmedi.Sürekli anlatıp durdular.Birgün laf arasında benim kaybettiğim eşimin adı geçti diye ortam buza kesti.İkisininde suratları asıldı.Sizin eski sevgiliyle olan görüntülerinizi acaba kendileri izlerler miydi?

Izlemezlerdi tabi..
Basiniz sagolsun, esinizin ailesi de densizlik etmis.
Kayinvalidem oyle seyleri takan biri degil, o benim bozulacagimi da hic dusunmedi zaten hic belli etmedim

Back
X