Eski "fuckbuddy"si

unejeunefille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
114
46
30
Merhabalar,

Sevgilimin benle tanışmadan önce zaman zaman buluşup birlikte olduğu kız facebook ta ikimizin resmini beğendi.(sevgilim fransiz Lille'de yaşıyor kız başka şehirde okuyor, ben türkiyede yaşıyorum) .bu durumun beni çok üzdüğünü eger kızı engellerse biraz rahatlayacagimi söyledim. Kızla konuşmadıklarını sırf fotoğrafımızı beğendi diye onu engellemenin çok saçma olduğunu kıskanacak bir durum olmadığını söyledi. Uzun tartışmalardan sonra ve benim ikna etme çabalarımın sonuç vermemesi üzerine, ya o kızı ya da beni engellemesini istedim. Sırf sevgilim istiyor diye birini engellemeyeceğim tehditin hiç hoşuma gitmiyor bana güvenmiyorsan ayrıl dedi. Bunun üzerine ondan ayrıldım ve onu engelledim.
Sizce doğru mu yaptım?

Not : onu seviyorum ve hatasını anlayıp geri adım atmasını istiyorum ama beni hala aramadı..bu durumda napabilirim?

Son düzenleme:
Yabancılar türk kızı kaprisine pek gelemiyor. Bence hem ayrı ülkelerde hemde yabancıyla sonu yokmuş zaten.. (Kastım sadece yabancı olması değil, aynı yerde olsaydınız beraber olduğunuz için daha kolay olurdu anlamında)

Cocuk dogru soyluyor.

Bu kizla olmak isteseydi onunla olurdu, kiskanacak bir seyin yok ki. Sevmiyor, istemiyor. Seninle de silah zoruyla beraber degil, seni sevdigi icin beraber.

Sacmalamissin bence. Cocuk hakli, kiskanacak bir seyin yok.

Ote yandan sen de haklisin. Ben de Avrupa'da yasiyorum, bu one night stand de, fuckbuddylik de igrenclik ve murdarlik bana gore. Bir de bu ne yuzgozluk be, yani ben anlayamiyorum bu kafayi. Aranizda bir iliski yoksa bile paylasilan bir mahrem var, ozel bir seyler var, insan buna gore davranir fbda foto begenmek nedir??

Neyse , sen de haklisin ben olsam bu sekilde yuzgoz olmayi, lacka iliskileri yakinimda istemezdim.

Iyi/kotu yaptin yargisi bana dusmez. Zannimca ben de aynisini yapardim. Bu ne genislik yahu?

Son düzenleme:
Kızın fotoğrafı begenmesini sen abarttın güzel çıkmışız beğenmiş işte dedi.. Ama bence bu kız kendini hatırlatmak istedi. Ben burdayım beni unutma der gibi.. kafamda çok mu kuruyorum bilmiyorum..

İyi de başlık bayagi agir olmuş açıkçası çocuk ta ayrılmakta haklı ilişki güven üzerine kurulmalı sizde bir seçim yapmışsınız kendinize göre sizde haklısınız.

Uzun tartışmalardan sonra ve benim ikna etme çabalarımın sonuç vermemesi üzerine, ya o kızı ya da beni engellemesini istedim.

Facebookta resminizi beğendi diye "ya o ya ben" demeniz inanılır gibi değil.

Gerçekten sindiremiyor ya da güvenemiyorsanız keşke o "bana güvenmiyorsan ayrıl" demeden evvel ayrılsaymışsınız.

Hala da "doğru mu yaptım" diyorsunuz ama bu, ilişkinizde yaptığınız en doğru hareket olsa gerek.

Merhabalar,

Sevgilimin benle tanışmadan önce zaman zaman buluşup birlikte olduğu kız facebook ta ikimizin resmini beğendi.(sevgilim fransiz Lille'de yaşıyor kız başka şehirde okuyor, ben türkiyede yaşıyorum) .bu durumun beni çok üzdüğünü eger kızı engellerse biraz rahatlayacagimi söyledim. Kızla konuşmadıklarını sırf fotoğrafımızı beğendi diye onu engellemenin çok saçma olduğunu kıskanacak bir durum olmadığını söyledi. Uzun tartışmalardan sonra ve benim ikna etme çabalarımın sonuç vermemesi üzerine, ya o kızı ya da beni engellemesini istedim. Sırf sevgilim istiyor diye birini engellemeyeceğim tehditin hiç hoşuma gitmiyor bana güvenmiyorsan ayrıl dedi. Bunun üzerine ondan ayrıldım ve onu engelledim.
Sizce doğru mu yaptım?
senin yerinde olsam farklı davranabilir miydim bilmiyorum ama yabancı erkeklerin pek bu tür kıskançlıklara gelebileceğini düşünmüyorum.

Takipteyim konudan cok başlığın anlamını merak ettim :KK45:hic aciklayan yok şimdi fransız tercümanı nerden bulacaz :KK14:

Fuckbuddy'nin facebookta işi ne yahu, toptan saçmalık. Bilmeyenler için sadece seks arkadaşı oluyor, sevgili değil yani.

İyi de başlık bayagi agir olmuş açıkçası çocuk ta ayrılmakta haklı ilişki güven üzerine kurulmalı sizde bir seçim yapmışsınız kendinize göre sizde haklısınız.
Başlığa olan şeyi yazdım. Sadece yatmak için buluşan kimselere fuckbuddy denir yani yumuşatamam. Aslında güveniyorum ona ama o kızı engellememesi beni çok üzdü. O kız bile benden değerliymiş demek dedim

çok cahilim sanırım özür dileyerekten fuckbuddy nin ne olduğunu sorabilir miyim.

Fuckbuddy Seks arkadasi demek :-)
Aralarinda duygusal bi bag olmayan , sadece iliskiye girilen arkadas, kanka, pampa, qanq vs. :KK70:
Neyyy:KK57:

duymayaydi kukaklarim okumayaydi gözlerim:KK45:

aman ayrilmislar iyi olmuş sonuçta adam yabancı hayatı bu şekilde ve bizim kız bunu kabul etmiş sırf fotoyu beğendi diye olay çıkarmak sacma

Yine Masumlar toplanmış.

Fuckbuddy, yatak arkadaşlığı yani.

Bende rahatsız olurdum, ama engellemesini istemezdim.

X