eski gorumceye kafa attim!

yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin kalleslere karsi patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)

:KK67::KK67::KK67:

çok iyi yapmışsın çok güldüm konu başlığına :KK5:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK48::KK48::KK48:

insanların sınırlarını da zorlamamak lazım karsıdakini sessiz sakin gorenler psikolojik siddetin babasını uyguluyor buda cok kotu bu baskıya karsılık kişi susuyor susuyor en sonunda fiziksel olarak gosteriyor bu tepkiyi konu sahibininde siddet yanlısı oldugunu sanmıyorum ama benimde cevremde bulunan benzeri kişileri dusundukce hak vermiyor degilim
aynen katiliyorum.. once delirtirler, sonra da bu deli derler.. hangi kadin ister su hale dusmek, erkek gibi birini dovmek?! ben direkt 'kimbilir ne yapip bu hale getirdiler kizi' derdim.. deli mi, tak etmese sunu yapsin.. sustuklari buyumus icinde, sonrasi malum..

durduk yere ugrasir, mutsuz etmeye calisir, yalan dolan oyun iftirayla kiskanclikla nefret ettirirlerse, biz ne yapabil
iriz ki?
aynen canım
benimde nefret ettiğim kişiler arasında ilk sıradalr malesef insan neden kardeşlerinin yada abilerinin eşlerini sevmezlerki yada nedn kıskanırlar hem kardeşlerini hzursuz ederler hemde kendlerinden nefret ettirirler bilinmez bende bir görümce adayıyım ilerisi için sanmıyorumki gelinimizle uğraşayım onu kötüleyeyeim aksine açığını kaparım çünkü o kardşeimn ailesi

aynen canım
benimde nefret ettiğim kişiler arasında ilk sıradalr malesef insan neden kardeşlerinin yada abilerinin eşlerini sevmezlerki yada nedn kıskanırlar hem kardeşlerini hzursuz ederler hemde kendlerinden nefret ettirirler bilinmez bende bir görümce adayıyım ilerisi için sanmıyorumki gelinimizle uğraşayım onu kötüleyeyeim aksine açığını kaparım çünkü o kardşeimn ailesi
bu tur insanlar kimseyi sevemez, cunku icleri zehir, kompleks ve kotuluk dolu.. kisilik meselesi iste.. sanki gorumce olunca mi degisiyolar? aslinda hep oyleler, gorumce olunca bi tık daha cosuyolar erkek tarafiyiz gucluyuz (!) diye..

bu tur insanlar kimseyi sevemez, cunku icleri zehir, kompleks ve kotuluk dolu.. kisilik meselesi iste.. sanki gorumce olunca mi degisiyolar? aslinda hep oyleler, gorumce olunca bi tık daha cosuyolar erkek tarafiyiz gucluyuz (!) diye..
ben allah a havale ettim canım artık benmkiler yaptı yaptı sabrettim affettim yaptıkları bini aştı enson canıma tak etti bize geldi eşimde evdeydi bende duştayım diye banyoya giirdim çıkmadım ben çıkmayınca oda çekti gitti onun yaptıkları unutuldu ben onu evden kovan gelin konumuna düştüm yaparlar yaparlar onlarının 1000 ne karşı sn 1 yaparsın en kötü gelin ilan edilirsin

ben allah a havale ettim canım artık benmkiler yaptı yaptı sabrettim affettim yaptıkları bini aştı enson canıma tak etti bize geldi eşimde evdeydi bende duştayım diye banyoya giirdim çıkmadım ben çıkmayınca oda çekti gitti onun yaptıkları unutuldu ben onu evden kovan gelin konumuna düştüm yaparlar yaparlar onlarının 1000 ne karşı sn 1 yaparsın en kötü gelin ilan edilirsin
aynrn oyle olur.. ama ayagina da serilsen sen kotu olacagindan bu tiplerin gozunde, sadece selamini verip gecmek en iyisi.. hic olmazsa, o kadar iyilik ettim sonuca bak diye dovunmezsin.. insan olsalar tamam da, olmuyo iste.. altinlari yigsan elmas nerde derler nankorce.. ne diye paralanmali?

aynrn oyle olur.. ama ayagina da serilsen sen kotu olacagindan bu tiplerin gozunde, sadece selamini verip gecmek en iyisi.. hic olmazsa, o kadar iyilik ettim sonuca bak diye dovunmezsin.. insan olsalar tamam da, olmuyo iste.. altinlari yigsan elmas nerde derler nankorce.. ne diye paralanmali?
aynen ben içten anlayışlı iyi sevecen tavrımı takındım hep onlara ama sonuç mu koca bir namkörlük ve aileiçi huzursuzluk oyüzden benden uzak olsunlarda neyaparlarsa yapsnlar arkamdan ne konuşurlarsa konuşsunlar zaten kendi abilerine değer verseler sevseler buşekilde davranmazlar bencil kişilikler

aynen ben içten anlayışlı iyi sevecen tavrımı takındım hep onlara ama sonuç mu koca bir namkörlük ve aileiçi huzursuzluk oyüzden benden uzak olsunlarda neyaparlarsa yapsnlar arkamdan ne konuşurlarsa konuşsunlar zaten kendi abilerine değer verseler sevseler buşekilde davranmazlar bencil kişilikler
esin farkindaysa gerisini bosver canimcim.. kim ki onlar.. madem iyi olmak istemiyolar, yapisacak degiliz..

esin farkindaysa gerisini bosver canimcim..kim ki onlar.. madem iyi olmak, aile olmak istemiyolar, yalvaracak degiliz. gereken yapilir, o kadar..

esin farkindaysa gerisin
farkında olsada biryerde yine onları kayırdığı oluyor tartışma sırasında falan ben şunu bunu yaptılar diyince beni susturyr onların davranışlarını görmek kabullenmek istemiyor ama benide onlara karşı ezdirmez
açıkçası ne mal olduklarını biliyor ama yinede elindn geldiğince görmezden glip unutuveriyor yapılanları

farkında olsada biryerde yine onları kayırdığı oluyor tartışma sırasında falan ben şunu bunu yaptılar diyince beni susturyr onların davranışlarını görmek kabullenmek istemiyor ama benide onlara karşı ezdirmez
açıkçası ne mal olduklarını biliyor ama yinede elindn geldiğince görmezden glip unutuveriyor yapılanları
sonucta ailesi iste.. farkinda da olsa ne yapabilir, madem ezdirmiyo.. bu onemli.. biz istiyoruz ki biz gbi tepki versin.. ama bu beklenti genelde husranla sonuclanmaya mahkumdur..

esin farkindaysa gerisini bosver canimcim..kim ki onlar.. madem iyi olmak, aile olmak istemiyolar, yalvaracak degiliz. gereken yapilir, o kadar..
keşke gerçek bir kardeş aile gibi olsalar eşime ben herşeyi görmezden gelmeye razıyım ama nerdeeeeeeeeeeee kıskançlık fesatlık heryerleri boşver taka taka sinirlerim yıprandı allaha havale ettim ben

Back
X