eski gorumceye kafa attim!

yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin kalleslere karsi patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
Özümde şiddete karşıyım. Desemde .....canım çekmedi desem yalan olur :) neyse benim eski Görümce olmadığından bu baya bir sorun yaratır. Sen nasılsa bizlere ithafen yapmışsın. Kafan dert görmesin :)

Mutluluğun sırrı kafanızdakileri atmak :):KK70::KK70:

arkadaslar, yorumlariniza tesekkurler... inanin ovunmuyorum, ama delilige vuruyorum artk gulelim diye, ne yapayim... :) son noktamdi artik, kim ister erkek gibi birine saldirmak... o da hakettigini biliyodu ki kaca kaca gitti, pesimi birakmazdi azcik kendini hakli gorse, yada iyi vurdum bilemiyorum :KK48:

yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
onlarin gozunde insanlikla bi yere ulasamamis birinin patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
O vurduğunuz kafanızdan öpüyorum.

kız allah ıyılığını versin başlığın beni çok güldürdü :) aradaki, yorumlara da bakamadım ama bunlar toplanıp sana saldırmasınlar ?? yakın mı oturuyosunuz nerden buldu seni?
ayni semtteyiz ama baska merkezi bi yerdi olay mahali :)
hic biseycik yapamazlar canim, merak etmeyin... elimde hala mesajlari var, hakaretten tazminat odeyebilir biliyor... az degilim dimi :KK53:

Back
X