EsKİ GünLeR...

alya88

Gönlümün imtihan edilmesinden ALLAH 'A SIĞINIRIM
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
1.812
84
118
merhaba arkadaşlarrr bende eski günlerine özlem duyanlardanımmm..ama benim ki baya bir çok sanırım herşeyinle özlüyorum o günleriii...erken bir evlilik yaptım ve mutlu değilim o yüzdenn eski hayatımı,eski yaşantımı,dostlarımı,arkadaşlarımı çook özlüyorumm..bundan bize ne diyenler olacaktır aranızdan sadece yazıp paylaşmak istedim buu....

Herkes özler eskiyi bunda problem yok
Özlem değilde pişmanlık varsa problem orada

Son düzenleme:
pişmanlıkkk....evet varrr belkide özlemim o yüzden bu kadar çokkk

Mutlu değilseniz,pişmansanız boşanmayı düşünüyor musunuz
Sorun eşinizse tabi

pişmanlıkkk....evet varrr belkide özlemim o yüzden bu kadar çokkk

çokk normal canım insanlar mutsuz olduğunda eskiye özlem duyabiliyorlar...şu an mutluyumn çok şükürr biraz canım sıkılsınn eskiden böylemiydimm ahh eski günler diyorumm..seni mmutsuz eden nedenler neler?

ÇOK Düşündüm ayrılmayı bazende dile getirdim ama o hiçbir zaman buna sıcak bakmadı çünkü benle olmak işine geliyor..eski mutlu günlerimi arıyorummm

ben pişmanlık duymuyorum ailemden uzakta olduğum için aşırı özlem duyuyorum
okul yıllarım memleketim arkadaşlarım şen şakrak geçen aile toplantıları vs....
şimdi hepsinden uzakta eşimle birlikte bir başımıza gerçekten zor

ÇOK Düşündüm ayrılmayı bazende dile getirdim ama o hiçbir zaman buna sıcak bakmadı çünkü benle olmak işine geliyor..eski mutlu günlerimi arıyorummm

ZOR olmaz mı canımm ya en azından ben aılemle aynı şehirde yasıyorum canım sıkıldığında gidip dertleşebiliyorum sarılıp gözyaşı dökebiliyorum ama biliyorum ki hiçbirsey eskisi gibi olamazz....

aileniz şiddet görmenize birşey demiyormu

arkadaşım diğer yazdıklarımı görmüş sanırım ondan dolayı bunu sormuş..bir kısmını annemle paylaştım fakat babamm bilmiyor bana yaptıklarını söylesem çeker alır benı ordan belkı ama kızlar korkuyorum iştee herşeyi yapabilir diye çok sinirli biri çünküü

her yeni yol bir adımla başlar bunu sakın unutma korkma hayat senin hayatın. ilerde keşke diyeceğine bu gününü dilediğin gibi yaşamak için çaba göster derim ben..

her yeni yol bir adımla başlar bunu sakın unutma korkma hayat senin hayatın. ilerde keşke diyeceğine bu gününü dilediğin gibi yaşamak için çaba göster derim ben..

buraya uye olmaktakı amacım aslında burdakı bayanlardan fıkır almaktı evet cnku gercekten kotu gıden bır evlılığim var yasım daha genc 23 yasındayım çevremdekı bazı ınsanlar ooo bızde neler cektık dusuncesındeler yada çocuk olunca düzelir fikrindeler ama ben buna katılmıyorum yaşanması gereken bir hayat var çünkü ama benı tehtidlerinle korkutuyor açıkçasıı...

:2: bende bosandım aama boyle duyunca ödüm patlıyor severekte evlenmıssınız alıp veremedıgı nedır
diğer konularını gordum
annen babanamı soylemıyor işler buyur dıye

ahhh bu keşkeler yok muuu, yok olasıcalar...

Son düzenleme:
:2: bende bosandım aama boyle duyunca ödüm patlıyor severekte evlenmıssınız alıp veremedıgı nedır
diğer konularını gordum
annen babanamı soylemıyor işler buyur dıye

canım bende korkuyorum işte tv de neler görüyoruz bana diyor kı nereye kaçabilcen ailene mı hepinizi mahfederim...bazen dıyorum hanı y.dışına falan gıderım oyle bir ımkanım var ızımı bulamaz ama burda kalan aıleme ya birşey yaparsa korkusu oluşuyor sonraa..bu olayları annem bildiği için de babama birşey söylemiyor..severek evlendik hatta 1 yıl da nısanlı kaldık ama hıc tanımamısım hıç...

yaşında daha küçükmüş yazık etme kendine derim ben. gözünü karart aileni arkana al yeniden evlenip mutlu bir yuva kurmaman için hiçbir sebep yok..

yaşında daha küçükmüş yazık etme kendine derim ben. gözünü karart aileni arkana al yeniden evlenip mutlu bir yuva kurmaman için hiçbir sebep yok..

işte bu kadar tehtid ediyor ya acaba diyorum havlayan köpek ısırmaz mı ama sonra dıorum kı el kadırabıldığine göre acıması yok herşeyı yapar mı ınanın çıkmazdayımm kızlarrr...

cok sık oluyormu şiddet? dayak şeklinde
azı cogu yok bununda ne derecede yani?
Allah orusun turkıyedede koruma vs kadını cok koruyolar ya
çok üzüldüm sana dahada çok gencsın

cok sık oluyormu şiddet? dayak şeklinde
azı cogu yok bununda ne derecede yani?
Allah orusun turkıyedede koruma vs kadını cok koruyolar ya
çok üzüldüm sana dahada çok gencsın

evet cnm iştee kım kımı koruyor kı kac bayanımz boyle olup gıttı son gunler de de sık olması benı korkutuyor..devamlı olmuyor cnku artık ben sesımı cıkarmıyorum ne dese yapıyorum ondan yanı cabuk sınırlenen bırı cunku ee tabı sınırını de kendınce erkeklık taslayarak çıkartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…