pişmanlıkkk....evet varrr belkide özlemim o yüzden bu kadar çokkk
ÇOK Düşündüm ayrılmayı bazende dile getirdim ama o hiçbir zaman buna sıcak bakmadı çünkü benle olmak işine geliyor..eski mutlu günlerimi arıyorummm
aileniz şiddet görmenize birşey demiyormu
arkadaşım diğer yazdıklarımı görmüş sanırım ondan dolayı bunu sormuş..bir kısmını annemle paylaştım fakat babamm bilmiyor bana yaptıklarını söylesem çeker alır benı ordan belkı ama kızlar korkuyorum iştee herşeyi yapabilir diye çok sinirli biri çünküü
her yeni yol bir adımla başlar bunu sakın unutma korkma hayat senin hayatın. ilerde keşke diyeceğine bu gününü dilediğin gibi yaşamak için çaba göster derim ben..
arkadaşım diğer yazdıklarımı görmüş sanırım ondan dolayı bunu sormuş..bir kısmını annemle paylaştım fakat babamm bilmiyor bana yaptıklarını söylesem çeker alır benı ordan belkı ama kızlar korkuyorum iştee herşeyi yapabilir diye çok sinirli biri çünküü
:2: bende bosandım aama boyle duyunca ödüm patlıyor severekte evlenmıssınız alıp veremedıgı nedır
diğer konularını gordum
annen babanamı soylemıyor işler buyur dıye
buraya uye olmaktakı amacım aslında burdakı bayanlardan fıkır almaktı evet cnku gercekten kotu gıden bır evlılığim var yasım daha genc 23 yasındayım çevremdekı bazı ınsanlar ooo bızde neler cektık dusuncesındeler yada çocuk olunca düzelir fikrindeler ama ben buna katılmıyorum yaşanması gereken bir hayat var çünkü ama benı tehtidlerinle korkutuyor açıkçasıı...
yaşında daha küçükmüş yazık etme kendine derim ben. gözünü karart aileni arkana al yeniden evlenip mutlu bir yuva kurmaman için hiçbir sebep yok..
canım bende korkuyorum işte tv de neler görüyoruz bana diyor kı nereye kaçabilcen ailene mı hepinizi mahfederim...bazen dıyorum hanı y.dışına falan gıderım oyle bir ımkanım var ızımı bulamaz ama burda kalan aıleme ya birşey yaparsa korkusu oluşuyor sonraa..bu olayları annem bildiği için de babama birşey söylemiyor..severek evlendik hatta 1 yıl da nısanlı kaldık ama hıc tanımamısım hıç...
cok sık oluyormu şiddet? dayak şeklinde
azı cogu yok bununda ne derecede yani?
Allah orusun turkıyedede koruma vs kadını cok koruyolar ya
çok üzüldüm sana dahada çok gencsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?