Eski Güzelliğim Gelmezse Ölmek İstiyorum

piyanoist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
9
-12
86
Merhabalar arkadaşlar. Ben 24 yaşında, hayatta güzelliğinden başka hiçbir şeyi olmayan, o güzelliği de adım adım kaybetmeye başlayan bir kızım. (Edit: Başka bir şeyim yok derken herkes eğitimim kariyerim yok vs anlamış. Hayır hepsi var, hatta ufak çapta ünlü biriyim ama duygusal anlamda yok)

Başlıktan anlaşılacağı üzere güzelliğim düzelmezse ölmek istiyorum. Diyeceksiniz ki hayatta daha önemli şeyler var. Fakat benim için yok. Allah beni o kadar eksik ve özürlü yaratmış ki asla kız arkadaş edinemiyorum sosyal yeteneğim sıfır. Ailem deseniz canavardan beter. Sadece beni beğenen erkekler üzerindem sevgi ilgi ihtiyacımı gidebiliyorum.

Fakat hal böyleyken hayattaki o en değerli varlığımı kaybetmeye başladım. İlk olarak ayaklarımı aşırı beğenirdim, demir gibi bir ayakkabı giymem sonucu şekil bozukluğu oluştu. Sonra gülüşümü aşırı beğenirdim, yanlış bir diştaşı uygulaması sonucu diş minem hasar gördü ve alttaki sarı tabaka gözükmeye başladı. Annem şiddet uygularken burnumun sağ kanadında ufak bir kırık oluştu, ameliyat gerektirecek düzeyde olmadığı için yamuk kaynadı. Saçlarım aşırı gürdü, uzun süren psikolojik travmalar yüzünden yarısından fazlasını kaybettim. Gözlerim çöktü. Sonra yaralarım düzelmemeye başladı, cildimde her yaradan sonra kayverengi bir leke kalıyor.

Fiziğim üzerine titredikçe bozuluyor. Tamam insana bela gelir de hepsi mi fiziğe gelir? Resmen kader benimle sinsice ve acımasız şekilde uğraşıyor. Artık dişlerimden utanıp gülemez oldum. Ayağımdan utanıp yürüyemez, burnumdan utanıp yan dönemez oldum. Özgüvenim ve enerjim de düştü.

Güzelliğim de azalmış olacak erkeklerden beni adam yerine koymayıp aşağılayan mı dersiniz, reddeden mi dersiniz... Hepsi var. İnanabiliyor musunuz dün beni görünce dili tutulan tipler şimdi cesaret edip bana hırlıyor. Ben bu duruma alışamam. Evet reddedilmek normal bir şey ama kader sizi böyle beğenilmeye alıştırdıysa hiç normal değil. Böyle giderse ya öleceğim ya da 15 tane estetik geçireceğim. Ama o da doğalı gibi olmayabilir diye korkuyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı arkadaşlar? Dönebildiniz mi eski güzelliğinize? Aslıda yaşlanmada da benzer bir süreç var ama ben genç yaşta hızlandırılmış versiyonunu yaşadım o güzellik kaybının...

Son düzenleme:
Senı kızdırmak istemiyorum zaten uzgunsun ve aılen kaynaklı yasadıgın seylere bende uzuldum.
Fakat, ayakların olmasaydı?
Ya kanser olsaydın saclarını tedavi gorurken kaybetseydın..oan sacı mı dusunurdun yoksa acaba tedavi ise yarıyor yasayacak mıyım kısmını mı?
Ölmek istemek? Fazla cesurca. Bugun olecegını ogrensen emın ol korkudan kriz gecırırsın.
Dıs burun hepsi halledılecek seyler.
Dermansız dert vermesin Allah yeter ki.
Gerısıı gercekten hallolur.

Senı kızdırmak istemiyorum zaten uzgunsun ve aılen kaynaklı yasadıgın seylere bende uzuldum.
Fakat, ayakların olmasaydı?
Ya kanser olsaydın saclarını tedavi gorurken kaybetseydın..oan sacı mı dusunurdun yoksa acaba tedavi ise yarıyor yasayacak mıyım kısmını mı?
Ölmek istemek? Fazla cesurca. Bugun olecegını ogrensen emın ol korkudan kriz gecırırsın.
Dıs burun hepsi halledılecek seyler.
Dermansız dert vermesin Allah yeter ki.
Gerısıı gercekten hallolur.
Çok güzel yazmışsınız ama ben anlayacağını sanmıyorum gözü dönmüş resmen

Kesinlikle abarttığını düşünüyorum. Bunlara kafayı taktıkça takmışsın, özgüvenin de düşmüş. Öncelikle bahsettiğin travmalarla ilgili yardım almalısın. Erkeklerin ilgisindeki değişim de verdiğin enerjiden kaynaklanıyordur ama bunlar şu anda hiç önemli değil. Psikolojik yardım almanı öneriyorum, her şey sonrasına düzelecektir.

Çok güzel yazmışsınız ama ben anlayacağını sanmıyorum gözü dönmüş resmen
Anlamayacagını dusundugum ıcın kızdırmak istemiyorum diye belirttim bende.

Omur gecınce ınsan ister istemez degısıyor zaten. 24 yasındayken minicik inci gıbı dıslerım vardı, fotolarıma bakar ah ne guzelmıs dıslerım derım hala.
Ama sonra yaptırmak zorunda kaldım cunku curuduler kırıldılar, sımdı de guzel dıslerım ama benim degıller.
Saclarım da yasım ılerledıgı ve zamanında kullandığım ılaclar yuzunden tabıı boyadanda artık gur degıl. Hatta kıvırcıklıgı bile bozuldu.
Burnum da hokka gıbı degıl, olmasında. Bence Yuzume yakısmaz hokka burun.

Saglıklı mıyım? Sukur.
Ölüm korkusu vırus korkusu yuzunden, anneler evlatlarını opemıyor.
Boyle bir donemde ben olmek istiyorum cümlesine anlayıs gosteremıyorum malesef.

Anlamayacagını dusundugum ıcın kızdırmak istemiyorum diye belirttim bende.

Omur gecınce ınsan ister istemez degısıyor zaten. 24 yasındayken minicik inci gıbı dıslerım vardı, fotolarıma bakar ah ne guzelmıs dıslerım derım hala.
Ama sonra yaptırmak zorunda kaldım cunku curuduler kırıldılar, sımdı de guzel dıslerım ama benim degıller.
Saclarım da yasım ılerledıgı ve zamanında kullandığım ılaclar yuzunden tabıı boyadanda artık gur degıl. Hatta kıvırcıklıgı bile bozuldu.
Burnum da hokka gıbı degıl, olmasında. Bence Yuzume yakısmaz hokka burun.

Saglıklı mıyım? Sukur.
Ölüm korkusu vırus korkusu yuzunden, anneler evlatlarını opemıyor.
Boyle bir donemde ben olmek istiyorum cümlesine anlayıs gosteremıyorum malesef.
Evet herkesi anlamaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi ölmek istemek çok uç bir durum. Ben mesela hiç çok güzel olmadım ama baya flörtlerim sevgililerim hatta reddettiğim erkekler oldu çünkü özgüvenli biriyim. Konu sahibinin de biran önce kendine gelmesi lazım. Yoksa ölmeyi bayılmak sanıyor diye düşünüyorum

Çok takıntılısınız bu güzellik konusuna. Güzellik doğuştan gelen bir şey. Kazanarak ya da çalışarak elde ettiğimiz bir şey değil. Ayrıca siz de farkındasınız erkeklerin sırf güzelliğinizden yana size yaklaştığını. Bu takıntınız yerine kendinizi kişisel, duygusal ve düşünsel manada geliştirirseniz huzura erersiniz, böylelikle eriştiğiniz manevi huzur bu olumsuz ruh halinizi yok eder düşüncesindeyim. Böylece güzelliğiniz de zamanla yerine gelir.

Ne demisler guzelligine guvenme bir sivilce alir gider, gencligine guvenme.. neydi orasini hatirlamiyorum. Eminim yine cok guzelsindir, inan guzel olmak marifet degil, su an o kadar guzel kizlar var ki her yer guzel, mesele karakterli olmak, bir durus sahibi olmak, akilli olmak, yetenekli olmak, ha yetenek derken tiktokta instagramda kicini basini sallamaktan bahsetmiyorum, bilimden, kulturden, sanattan bahsediyorum. Bunun gibi seyler yani.. tabii dis gorunus de onemli ama sakinilan goze cop batar hesabi, belki kendi kendine nazar degirmissindir. Ben ne zaman gozlerimin kirpiklerimin cok guzel oldugunu dusunsem aynaya bakinca, hemen akabinde trikotillomani krizim tutar ve yolarim, yolunmus tavuk gibi kalirim, bakmisim hic kirpigim kalmamis. 🤣

Söyle söyliyim gülüm: Etrafin pislik icinde olabilir, ama bu senin degerli oldugun gercegi degistirmiyor. Ugradigin siddet ic sesini köreltmis duyamiyorsun, belki hic ic sesin yok, cünkü hic kendini kendi gözünle görmeyi ögenmedin. Ya sana siddet uygulayan ailenin tarafindan bakiyorsun (kendini degersiz görmen ondan), yada seni begenecek olan erkeklerin (dis görünümün önemi) gözlerinden bakiyorsun. Sen nerdesin tüm bunun icinde? Ilişkiler iyi hos güzelde ama sen su anda bu duygusal boslukla dikkat etmesen cok üzülürsün, cünkü bir cok erkek bu sayifligi kullanmaya calisacaktir. Seni cok kaybolmus bir vaziyette gördüm. Eski dis görüsünü bulmaktan önce seni bulmaya yola cikmak isterdim.

Ben de sizin beni anlayacağınızı sanmıyorum ama gerçekler bunlar. Marilyn Monroe'nun bile intihar ettiği dünyada kimin neyi ne kadar dert ettiğini bilemezsiniz.
Seni anlayamam evet çünkü senin hissettiklerini hissetmiyorum sadece ölmek istemek çok iddialı. Allah korusun çaresiz bir hastalığın eksik bir uzvun olsaydı... Çoo daha kötü durumda olan ama hayata tutunan insanlar var

Ben de sizin beni anlayacağınızı sanmıyorum ama gerçekler bunlar. Marilyn Monroe'nun bile intihar ettiği dünyada kimin neyi ne kadar dert ettiğini bilemezsiniz.
Marilyn Monroe yasam konusundaki bılırkısı mı?
Marilyn ettiyse herkes eder neden sasırıyoruz kı mı demeliyiz?
Yasamak isteyip hastalıkla savasıp, olenler de var su hayatta.
Boyle de dusunebılırsın istersen?

Evet herkesi anlamaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi ölmek istemek çok uç bir durum. Ben mesela hiç çok güzel olmadım ama baya flörtlerim sevgililerim hatta reddettiğim erkekler oldu çünkü özgüvenli biriyim. Konu sahibinin de biran önce kendine gelmesi lazım. Yoksa ölmeyi bayılmak sanıyor diye düşünüyorum
Güzel olmadan da flörtleriniz olabilir elbette, demek ki sosyal yeteneğiniz var. Ama soruda bahsettiğim üzere bende o yetenek yok, çocukluğumdan beri de olmadı. Sihirle sosyal birine mi dönüşeyim.

Marilyn Monroe yasam konusundaki bılırkısı mı?
Marilyn ettiyse herkes eder neden sasırıyoruz kı mı demeliyiz?
Yasamak isteyip hastalıkla savasıp, olenler de var su hayatta.
Boyle de dusunebılırsın istersen?
Kadının intihar ettiği bile muamma bırde verdiği örnek bıle konunun özünü oluşturuyor

Karakter olmadan güzelliğin de bir önemi kalmıyor bana göre. Oturup ıkı cıft laf edemedıkten sonra kara kasına kara gozune vurulmuyor kımse. Ama bu yasta ve yasadıklarınla boyle hıssetmen normal. Annen sıddet uygularken burnuna hasar vermıs. Bence yardım almalısın bunlar sende travma yaratmıs olmalı. Ama ben sen artık eskısı kadar dıkkat cekemedıgın ve odak olamadıgın ıcın öfkelısın. Yanlıs yapıyorsun dememe gerek yok sanırım. Kendını sev. Hayat bu kalıplardan ibaret degıl:KK43:

Güzel olmadan da flörtleriniz olabilir elbette, demek ki sosyal yeteneğiniz var. Ama soruda bahsettiğim üzere bende o yetenek yok, çocukluğumdan beri de olmadı. Sihirle sosyal birine mi dönüşeyim.
Sihirle hiç bir şey başaramazsın olmayan bir özellik de oluşturamazsın. Ama tek bir alana öyle bir kanalize olmuşsun ki o olmazsa ölmekten bahsediyorsun alternatifin yok. Güzelliğin geçici bşr şey olduğu su götürmez bir gerçek üstelik tek başına yeterli olmadığını da herkes bilir ama sen yanına bir şey ekleme cesaretini göstermemişsin. Ben de anamın karnından sosyal becerilerle doğmadım ana kendimi geliştirmeyi ortamlarda zekamla dikkat çekmeyi öğrendim

Güzel olmak zorunda değilsin ama eğitimli olup zeki çekici bir kadın olabilirsin dimi. Hanı çoğu güzel kadın seksi değildir ya

Kadının intihar ettiği bile muamma bırde verdiği örnek bıle konunun özünü oluşturuyor
Bu dünyadan bir de guzeller guzelı gencecık, savasıp olmek istemeyen neslican tay gectı.
Hayat oyle olmek istiyorum denecek kadar basit ve degersız degıl. Degerını bilmek lazım.

Back
X