Eski Güzelliğim Gelmezse Ölmek İstiyorum

Güzellikten çok karekter önemli arkadaşım
Tabiki fiziksel özelliklerini beğenmeyebilirsin
Ama güzelliğini erkeklerin insanların ilgisini çekmek için tek ölçüt olarak görürsen hayatta hep kaybedersin
Yaşadığın şeylere çok üzüldüm
Ama keşke ayna karşısında ağlayacağına eğitimine kendi gelişimine odaklansaydın
Bu arada güzellik eskisi kadar önemli değil
Artık herkes güzel ve bakımlı
Benim lisede beğenmediğimiz tipler bugün estetik yaptırmış bakımlı fit
Para olunca hersey oluyor özetle

Merhabalar arkadaşlar. Ben 24 yaşında, hayatta güzelliğinden başka hiçbir şeyi olmayan, o güzelliği de adım adım kaybetmeye başlayan bir kızım. Başlıktan anlaşılacağı üzere güzelliğim düzelmezse ölmek istiyorum. Diyeceksiniz ki hayatta daha önemli şeyler var. Fakat benim için yok. Allah beni o kadar eksik ve özürlü yaratmış ki asla kız arkadaş edinemiyorum sosyal yeteneğim sıfır. Ailem deseniz canavardan beter. Sadece beni beğenen erkekler üzerindem sevgi ilgi ihtiyacımı gidebiliyorum.

Fakat hal böyleyken hayattaki o en değerli varlığımı kaybetmeye başladım. İlk olarak ayaklarımı aşırı beğenirdim, demir gibi bir ayakkabı giymem sonucu şekil bozukluğu oluştu. Sonra gülüşümü aşırı beğenirdim, yanlış bir diştaşı uygulaması sonucu diş minem hasar gördü ve alttaki sarı tabaka gözükmeye başladı. Annem şiddet uygularken burnumun sağ kanadında ufak bir kırık oluştu, ameliyat gerektirecek düzeyde olmadığı için yamuk kaynadı. Saçlarım aşırı gürdü, uzun süren psikolojik travmalar yüzünden yarısından fazlasını kaybettim. Gözlerim çöktü. Sonra yaralarım düzelmemeye başladı, cildimde her yaradan sonra kayverengi bir leke kalıyor.

Fiziğim üzerine titredikçe bozuluyor. Tamam insana bela gelir de hepsi mi fiziğe gelir? Resmen kader benimle sinsice ve acımasız şekilde uğraşıyor. Artık dişlerimden utanıp gülemez oldum. Ayağımdan utanıp yürüyemez, burnumdan utanıp yan dönemez oldum. Özgüvenim ve enerjim de düştü.

Güzelliğim de azalmış olacak erkeklerden beni adam yerine koymayıp aşağılayan mı dersiniz, reddeden mi dersiniz... Hepsi var. İnanabiliyor musunuz dünkü yoluma paspas olan tipler şimdi cesaret edip bana hırlıyor. Ben bu duruma alışamam. Evet reddedilmek normal bir şey ama kader sizi böyle beğenilmeye alıştırdıysa hiç normal değil. Böyle giderse ya öleceğim ya da 15 tane estetik geçireceğim. Ama o da doğalı gibi olmayabilir.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı arkadaşlar? Dönebildiniz mi eski güzelliğinize? Aslıda yaşlanmada da benzer bir süreç var ama ben genç yaşta hızlandırılmış versiyonunu yaşadım o güzellik kaybının...
Canım güzelliğin gitmemiştir sana öyle geliyordur.Burnunu düzelttiremiyor musun?Düzelttir git dişlerini ayrıntılı temizlettir o kadar yani.Zaten güzel bir kızmışsın bunlar bozmaz güzelliğini.Bu yaştan sonra şiddet görmüyorsun değil mi artık ailenle yaşıyorsan çek git.Kendine böyle şeyler yapılmasına izin verme.

Diş bir lamine işlemine, burun ise bir ameliyata bakar. Ama senin bu kafa yapını değiştirmen lazım. Allah akıl fikir vermiş sonuçta. Okuyup kendini geliştir, kariyer elde et. Yoksa güzellik bir gün hepimizden çekip gidecek. Bunu aşmak için psikiyatriye mutlaka görün. Onlar seni yönlendirecektir.

Kral Kaybederse’yi oku mutlaka, tam bu konuya parmak basan bir kitap.
Bu kadar kafaya takma, burnunu ilerde yaptırabilirsin, saçların ve dişlerin için vitamin ve mineralleri bol bol almaya çalış. Düzgün beslenirsen gerisi gelir, cildin de güzelleşir. Sıkıntılar devam ederse kan testi yaptır, hatta bunu en başta yaptır hormonlara minerallere vitaminlere baktır derdim ama korona yüzünden çekiniyoruz hastaneye gitmeye...
Senin asıl ihtiyacın iç huzuru. Bunu yakalamak için güzel bir ideal bul kendine.
Mesela kendi mesleğini eline alıp kimseye muhtaç olmadan yaşarsan aile kıskacından kurtulursun, hayatında atabileceğin güzel ve güçlü bir adım olur bu.

Merhabalar arkadaşlar. Ben 24 yaşında, hayatta güzelliğinden başka hiçbir şeyi olmayan, o güzelliği de adım adım kaybetmeye başlayan bir kızım. Başlıktan anlaşılacağı üzere güzelliğim düzelmezse ölmek istiyorum. Diyeceksiniz ki hayatta daha önemli şeyler var. Fakat benim için yok. Allah beni o kadar eksik ve özürlü yaratmış ki asla kız arkadaş edinemiyorum sosyal yeteneğim sıfır. Ailem deseniz canavardan beter. Sadece beni beğenen erkekler üzerindem sevgi ilgi ihtiyacımı gidebiliyorum.

Fakat hal böyleyken hayattaki o en değerli varlığımı kaybetmeye başladım. İlk olarak ayaklarımı aşırı beğenirdim, demir gibi bir ayakkabı giymem sonucu şekil bozukluğu oluştu. Sonra gülüşümü aşırı beğenirdim, yanlış bir diştaşı uygulaması sonucu diş minem hasar gördü ve alttaki sarı tabaka gözükmeye başladı. Annem şiddet uygularken burnumun sağ kanadında ufak bir kırık oluştu, ameliyat gerektirecek düzeyde olmadığı için yamuk kaynadı. Saçlarım aşırı gürdü, uzun süren psikolojik travmalar yüzünden yarısından fazlasını kaybettim. Gözlerim çöktü. Sonra yaralarım düzelmemeye başladı, cildimde her yaradan sonra kayverengi bir leke kalıyor.

Fiziğim üzerine titredikçe bozuluyor. Tamam insana bela gelir de hepsi mi fiziğe gelir? Resmen kader benimle sinsice ve acımasız şekilde uğraşıyor. Artık dişlerimden utanıp gülemez oldum. Ayağımdan utanıp yürüyemez, burnumdan utanıp yan dönemez oldum. Özgüvenim ve enerjim de düştü.

Güzelliğim de azalmış olacak erkeklerden beni adam yerine koymayıp aşağılayan mı dersiniz, reddeden mi dersiniz... Hepsi var. İnanabiliyor musunuz dünkü yoluma paspas olan tipler şimdi cesaret edip bana hırlıyor. Ben bu duruma alışamam. Evet reddedilmek normal bir şey ama kader sizi böyle beğenilmeye alıştırdıysa hiç normal değil. Böyle giderse ya öleceğim ya da 15 tane estetik geçireceğim. Ama o da doğalı gibi olmayabilir.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı arkadaşlar? Dönebildiniz mi eski güzelliğinize? Aslıda yaşlanmada da benzer bir süreç var ama ben genç yaşta hızlandırılmış versiyonunu yaşadım o güzellik kaybının...
Güvenme malına bir kıvılcım yeter güvenme güzelliğine bir sivilce yeter
O beden yaşlanacak kırışacak birgün çürüyüp gidecek baki olan senin ruhun olacak.. yaşadığın travmalar ruhunda yara açmış bunu herkesten saklayıp dış görünüşün ile güçlü özgüvenli durmaya çalışıyorsun..ailene çok kızdım en büyük problemin onların sana şiddet uygulaması

ben tam olarak anlamadım neden sadece g,zelliğinizle değer göreceğinizi düşünüyorsunuz. Eksik olan özrünüz olan şey nedir ona göre yardımcı olalım

Rahmetli dedem aklıma geldi .
Derdi ki bana hep :
Kızım çok susleniyorsun aynaya bakıyorsun tamam güzelsin ama güzellik cok da önemli değil.
Yüzü güzele 40 günde doyulurmus ama huyu güzele 40 yıl geçse de doyulmazmis.
Sen ruhunu kalbini süsle güzelleştir o zaten yüzüne yansır...

Belki bedeni toprak oldu ama bu sözleri kaldı geriye...

Atıldım zaten hanımefendi. Mesleğimle ilgili ödül aldım. 3 tane kanala çıktım konuk olarak. Hafif ünlü biri sayılırım. Fakat bu içimdeki boşluğu doldurmuyor. Hatta ekrana çıktığım için daha da strese giriyorum her programda linç ediyorlar. Bir tamesinde burnumla alay ettiler. İki kere de modellik yaptım yine fiziğimi linç ettiler reklam gönderisinin altında
Hani güzelliğinden başka birşeyin yoktu.
Bırakın Allah aşkına ne bossunuz. İnsalarla dalga için konu açıyorsunuz. Bir güzel ama hicbirseye sahip olmayan kız konu sonunda mükemmel eğitimli ama çirkinliği den linclenen kıza evrildi

Merhabalar arkadaşlar. Ben 24 yaşında, hayatta güzelliğinden başka hiçbir şeyi olmayan, o güzelliği de adım adım kaybetmeye başlayan bir kızım. (Edit: Başka bir şeyim yok derken herkes eğitimim kariyerim yok vs anlamış. Hayır hepsi var, hatta ufak çapta ünlü biriyim ama duygusal anlamda yok)

Başlıktan anlaşılacağı üzere güzelliğim düzelmezse ölmek istiyorum. Diyeceksiniz ki hayatta daha önemli şeyler var. Fakat benim için yok. Allah beni o kadar eksik ve özürlü yaratmış ki asla kız arkadaş edinemiyorum sosyal yeteneğim sıfır. Ailem deseniz canavardan beter. Sadece beni beğenen erkekler üzerindem sevgi ilgi ihtiyacımı gidebiliyorum.

Güzelliğim de azalmış olacak erkeklerden beni adam yerine koymayıp aşağılayan mı dersiniz, reddeden mi dersiniz... Hepsi var. İnanabiliyor musunuz dün beni görünce dili tutulan tipler şimdi cesaret edip bana hırlıyor. Ben bu duruma alışamam. Evet reddedilmek normal bir şey ama kader sizi böyle beğenilmeye alıştırdıysa hiç normal değil. Böyle giderse ya öleceğim ya da 15 tane estetik geçireceğim. Ama o da doğalı gibi olmayabilir diye korkuyorum.

Fiziksel görünümünüzdeki değil ama ruh sağlığınızdaki kötü gidişat beni dehşete düşürdü, o nedenle ağır bi şey yazmayacağım. Lütfen bi psikiyatri merkezinden randevu alın ve lütfen ilk görüşmenizde bu yazdıklarınızı doktorunuza okutun. Güzellik merkezleri ya da estetik cerrahlar size yardım edemez, sizin bi ruh sağlığı doktoruna ihtiyacınız var, lütfen zamanınızı ve paranızı size gerçekten yardım edebilecek bi uzmana yatırın.

Back
X