- Konu Sahibi cigdemehmet
-
bende bi aralar böyleydim aslında 1 sene önce çok sakin bi insandım ama sonradan sinirime hakim olamadım aileme sevgilime patladım kavga ettik kalplerini kırdım sonradanda pişman oldum neden böyle oluyor anlamıyorum....
aynen bende öle sewgilimle neredeyse ayrılıyoduk ailemi hep üzüyorum hep ters cvp veriyorum ya elimde degıl benım yapmak istedğim bu değil neden ben böle oldum allahım yaa
Hyr ya bu farklı bişeBen ne kadar sakin biriydim kendimi tanıyamıyorum sinirimi atamıyorum ölmeye kadar gittim olmadı ben iyi değilim ya
Arkadaşlar ben çok ama çok sinirliyim 1 seneye kadar çok sakin bi insandım ama şu sıralar bana soru soranı bile boğasım geliyo:84: Farkındayım sinirimin ama kendime hakim olamıyorum sonradan çok pişman oluyorum çok insanın kalbini kırıyorum ben bu değilim ya çok mutsuzum benim eski halime dönmem lazım :18::18: Sizce ben neden böle oldum
:18::18::18::18::18::18::18:
canım benim üzülme herkese olur öyle şeyler sağ sağlim atlatmaya bak zaman herşeyin ilacı
Normal yapınız sessiz sakin derken,hani bir şey olduğunda içine atacak boyutta oluyorsa birşeylerin birikiminden kaynaklanıyordur. Böyle durumlarda birikimler tek bir şey değildir,bir çok şeydir ve bu sinirlerinizi zayıflattığında bir anda ortaya çkar. Hatta ortaya çıkaran ufacık bir sebep 'ya buna sinrlenecek biri değildim' dedirtir ama altta 'geçmişten' oluşan şeyler yatar.
Güzel şeyler düşünmeye çalışın,kendinize güzel telkinlerde bulunun. Değerli biri olduğunuzu, hayattaki bazı olumsuzlukların doğal bir süreç olduğunu,kimsenin 4-4lük olmadığını düşünün. Ya Sabr çekin, Allah'a sığının.
Hatta bir tavsişye vardır bu konuda. Öfke anında oturur vaziyetteyseniz kalkın dolaşın. Ayakta bir vaziyetteyseniz oturun. Böylece sinirinizin engel olduğu 'olaya doğru bakabilme'açınız daha iyi olacaktır.
sürekli görüştüğün sinirli, herkese kırıcı laflar eden herkesi eleştiren bir arkadaşın yakının varsa insan ondan etkileniyor. benimde bir ara görüştüğüm bir insan vardı aşırı dedikoducuydu sayesinde bende öyle oldum ama bu huydan kurtulmaya çalışıyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?