Eski halime dönmeliyim

cigdemehmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
53
0
36
Sakarya
Arkadaşlar ben çok ama çok sinirliyim 1 seneye kadar çok sakin bi insandım ama şu sıralar bana soru soranı bile boğasım geliyo :84: Farkındayım sinirimin ama kendime hakim olamıyorum sonradan çok pişman oluyorum çok insanın kalbini kırıyorum ben bu değilim ya çok mutsuzum benim eski halime dönmem lazım :18::18: Sizce ben neden böle oldum

:18::18::18::18::18::18::18:

Bende bi aralar böyleydim aslında 1 sene önce çok sakin bi insandım ama sonradan sinirime hakim olamadım aileme sevgilime patladım kavga ettik kalplerini kırdım sonradanda pişman oldum neden böyle oluyor anlamıyorum....

aynen bende öle sewgilimle neredeyse ayrılıyoduk ailemi hep üzüyorum hep ters cvp veriyorum ya elimde degıl benım yapmak istedğim bu değil neden ben böle oldum allahım yaa

Hyr ya bu farklı bişe Ben ne kadar sakin biriydim kendimi tanıyamıyorum sinirimi atamıyorum ölmeye kadar gittim olmadı ben iyi değilim ya

Normal yapınız sessiz sakin derken,hani bir şey olduğunda içine atacak boyutta oluyorsa birşeylerin birikiminden kaynaklanıyordur. Böyle durumlarda birikimler tek bir şey değildir,bir çok şeydir ve bu sinirlerinizi zayıflattığında bir anda ortaya çkar. Hatta ortaya çıkaran ufacık bir sebep 'ya buna sinrlenecek biri değildim' dedirtir ama altta 'geçmişten' oluşan şeyler yatar.

Güzel şeyler düşünmeye çalışın,kendinize güzel telkinlerde bulunun. Değerli biri olduğunuzu, hayattaki bazı olumsuzlukların doğal bir süreç olduğunu,kimsenin 4-4lük olmadığını düşünün. Ya Sabr çekin, Allah'a sığının.

Hatta bir tavsişye vardır bu konuda. Öfke anında oturur vaziyetteyseniz kalkın dolaşın. Ayakta bir vaziyetteyseniz oturun. Böylece sinirinizin engel olduğu 'olaya doğru bakabilme'açınız daha iyi olacaktır.

Onun nedenini en iyi sen bilirsin? yaşadığın bir sorun, sıkıntı seni sinirliliğe itmiş olabilir.

sürekli görüştüğün sinirli, herkese kırıcı laflar eden herkesi eleştiren bir arkadaşın yakının varsa insan ondan etkileniyor. benimde bir ara görüştüğüm bir insan vardı aşırı dedikoducuydu sayesinde bende öyle oldum ama bu huydan kurtulmaya çalışıyorum bakalım.

bakalım dediklerinizi yapıcam ama ben değişceğimi sanmıyorum artık

ewt ondanda oluyo ama şuan öle görştüğüm biri yok bu benden kaynaklanıyo nasıl bişe anlamış değilm kendimi tanıyamıyorum artık ya :26::26:

Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı sorunları bende yaşıyorum. Ergenlik dönemimde başlamıştı. Okul stresi, sınav stresi , aşk stresi..vs derken sürekli devam etti. Bunun yapısal bir durum olduğunu düşünüyorum, yani biraz kişilik, biraz huy ve biraz da hormon yapısı.Tabi çevresel etkileri de göz ardı etmemek lazım. Ben yaşça senden büyüğüm ve gayet agresifim. Ufak bir sorunla dahi karşılaşsam aniden parlıyorum,buna engel olamıyorum ve o an çok yıkıcı olabiliyorum, ancak bir o kadar da çabuk sönüyorum. Hoş bir durum değil tabi ki ama bu durum böyle olduğu içinde kendimi harap etmiyorum.Öncelikle bu sorunu kabullen, ancak o şekilde kaynağının ne olduğunu daha iyi ortaya çıkarabilirsin.Seni gerçekten sinirlendiren ve üzen noktaları teşhis edip , onları bir şekilde hayatından uzaklaştırmayı başarabilirsen bence daha huzurlu olursun.
Hatta bir kaç kişisel gelişim kitabı alıp okumayı deneyebilirsin. Bu tarz konularda gerçekten etkili olduklarını düşünüyorum.
Sana huzur ve sakinlik dolu bir ömür diliyorum...

Mutsuzluktan.

Ben de uzun süredir çevremdeki herkese hayatı zindan ediyorum.Ama bir şekilde mutlu olmayı başardığınızda bütün bu sorun geçer kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…