Eski Hayatımı İstiyorum

Beni rahatlatan tek sey zencefil cayiydi liptonun limonlu olan..normalde hic sevmezdm ama bulantilara iyi geliyodu..havuc rendesi uzerine limon skıp yemek de ise yariyordu..Mide bulantisi zor,ama 1ay sonra duzeliceksiniz biraz sabir.. :KK43:
Ve evet dakikalar gecmek bilmez.. Size yardimci olacak birileri bulunsun yaninizda mumkunse...

Kızıma hamileyken;dort ay boyunca;bir odada yasadim diyebilirim.hersey kokuyor;asla yemek yemedim.iki sokak ötedeki yemek kokusunu alıp aglıyordum.kış olmasına ragmen ;kokusunu alıyor öğüriyordum.çok şükür geçiyor.ikinci çoçuk istiyorum ama yine aynı olur;kızım perişan olur diye korkuyorum.
Aynen ben cok kotu bir hamilelik gecirdim bulantu kusma hersey kokuyordu hergun aglardim hicbisey yiyemiyodum ama bitti gitti sindi kizim 19 aylik oldu ikinciyi dusuniyoruz ama nasil olacsk yine ayni kabus mu baslicak diye cesaret edemiyorum....Allah yardimcin olsun konu sahibi sabret ve ilac kullan dra soyle anne olmak zor

İlkinde aynı sen gibiydim.ikincide karnım büyümese hamile olduğumu anlamazdım hiç kusmadım çok rahat bi hamilelik geçirdim.bende çok korkuyodum aynı olurum diye çok şükür hiç bişey olmadı.

Masallah..insallah benimde ikinci gebeligim'de olmaz aserginligi.Sorunsuz ;rahat bir hamilelik gecer.

Aynen ben cok kotu bir hamilelik gecirdim bulantu kusma hersey kokuyordu hergun aglardim hicbisey yiyemiyodum ama bitti gitti sindi kizim 19 aylik oldu ikinciyi dusuniyoruz ama nasil olacsk yine ayni kabus mu baslicak diye cesaret edemiyorum....Allah yardimcin olsun konu sahibi sabret ve ilac kullan dra soyle anne olmak zor

Aynen.cok aglardim o kokuyor bu kokuyor diye.kocam cok cektirdim yazik.masallah.benim kizim'da onyedi aylik.ikinciyi istiyorum ama yine oyle olurum'da kizim ilgisiz kalir diye korkuyorum.

Günaydın arkadaşlar,bu mesajı gözyaşları içinde yazıyorum,hic tanımadığım insanlara derdimi anlatmak daha kolay geliyor ve biraz rahatlatıyor beni ve de oyle tanıdıklara anlatılacak bir sey de degil zaten
Durumum zaten belli ,annemde kalıyordum dun aksama kadar,meğer anne de olsa insan sigamiyormus başkasının evine,yanında da bir çocukla ,annem oldum olası sert duygularını sevgisini gösteremeyen ama fedakar bir kadındı gözümde ...ama dun yıkıldım .kizimla abimin oğlu kavga etti ikisi de küçük sayılır,abim Bi yerden annem Bi yerden saymadiklari kalmadi.
Annem herkesin yeri evi ,ev ev üstünde olmuyor,sen surekli yattıkça ben sinir oluyorum,tek doğuracak sen değilsin,eskiler hep dert çekip hem is yaparlarmış dedi
Öylece kaldım ağladım deli gibi ,ağlamakla Bi halt olmuyor kendini koyverdin ne biçim Bi şeysin dedi
Hemen esimi aradım köye kayınvalideme geldik ,sabaha kadar ağladım,Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin,bu olay üstüne bulantı kusmam da arttı sanki
Ne diyeceğimi bilemiyorum ,kızım okula başlayacak mecbur eve gitmem lazım ama ev aklıma geldikçe bile kusuyorum
Ne olur dua edin bana,Allah razı olsun hepinizden

Canim yanıyor ağlamadan duramıyorum böyle anne olur mu
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum insan en çok bu zamanda ihtiyaç duyuyor birilerine inşallah geçmiştir bulantılatınız Ben yarın 15 haftalık olucam hâlâ geçmedi 57 kilodan 50'ye düştüm 4 kere hastanede yattım damardan beslendim şimdide gün aşırı serum takılıyorum hiç azalma yok bulantılarda benimde oğlum var 5 yaşında çocuğumun düzeni bozuldu çok üzülüyorum ona Allah yardımcımız olsun ve bitsin bir an önce bu bulantılar çok çaresizim çoook

Ben de ayran ve soda iciyodum.
Ama benim midem bulaniyodu cikarma felan yoktu.
Cunku en buyuk korkum kuscam korkusu elim ayagim titrer oyle yani.
Oyuzden hep ayran icerdim iyi gelirdi ya da soda tabi sodayi iki sise anca icebilirsin.

Ben de ayran ve soda iciyodum.
Ama benim midem bulaniyodu cikarma felan yoktu.
Cunku en buyuk korkum kuscam korkusu elim ayagim titrer oyle yani.
Oyuzden hep ayran icerdim iyi gelirdi ya da soda tabi sodayi iki sise anca icebilirsin.
Benim ilk hamileliğim öyleydi bulantım vardı ama hiç kusmamıştım bu sefer ki çok zor geçiyor sıvı hiç alamıyorum ağızdan hemen kusuyorum sürekli serum takılıyor bu yüzden bir an önce geçer inşallah

20.haftama girdim siddeti azalsa da devam ediyor sıkıntılar ,hala dönemedim eski hayatıma,hastalığın yanında ailemden akrabamdan dostumdan çok kötü darbelerde yedim ,psikoloji kalmadı bende.Rabbim bir an önce kurtarsın beni

Yeni doğum yaptım.
20.haftaya kadar günde belki 8-10 kere kustum.
Bir lokma yemeden bir yudum su içmeden günler geçirdim.
Sürekli serumlar yedim.
7kilo verdim.
Eşimin kokusundan tutun ,temiz çarşaf kokusuna , çiçek kokusundan su kokusuna(bana kokuyordu) hepsine kustum.
Konuşamıyordum ,konuşurken bile midem bulanıyordu.
Allah günah yazmasın , dedim ben neden hamile kaldım,istemiyorm bu bebeği ,ölcem yoksa dedim hep.
Annem ve eşimin peygamber sabrı sayesinde 20.haftaya kadar geldim.
Sonra yavaş yavaş kesildi ve bitti.
Bittiği anda unuttum herşeyi.
Şimdi aklıma bile gelmiyor.
Bebeğim için yine aynı sıkıntıları bin kere olsa çekerim.
Rabbim yardımcınız olsun çok zor.
Aile desteği yoksa herşey iki kat zor.
Lütfen sabır...

Kızına üzüldüm şimdi ona bile kokuyor demişsin ya :)
Ben hamile degilim ama üşütmüşüm biraz dün kızın bezini değiştirirken kustum :D
Annelik zor ne diyeyim, kolay gelsin ;)

Back
X