Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki tane falanHepsi mi aklına geliyor
Hani bugün sen hobi ile ilgili konu açmıştın ne oldu hafızan tekrar yerinemi geldiEski hoslandiklarim hep aklima geliyor onlarinda sevgilileri var![]()
Keske sıkıldım cunku onlari dusunmektenZamana bırak üçüncüyü bulunca geçer diyorum![]()
Ya hu Allah aşkına örgü ör spor yap hayat o kadar güzel ki yaşamak lazim elbet zaman zaman bunaliriz ama geçmişi bi birak gelecege odaklan bir hayalin yok mu neden elin sumuklusunu düşünüp duruyorsun geç artik kendini gelistirmek için birseyler yap yoksa ancak dusundugunle kalirsinKeske sıkıldım cunku onlari dusunmekten
AynenHerkesin sevgilisi var be rainy.
Valla bugun boyle oldum bir kac gundur umursamiyordum olmamasini falan
Umursama akışına bırak, inan sen böyle yaptıkça dileğin ters teper.Valla bugun boyle oldum bir kac gundur umursamiyordum olmamasini falan
Bir kaç gündür umursamiyorsan tamam o zaman olmuşValla bugun boyle oldum bir kac gundur umursamiyordum olmamasini falan
Benim icin buyuk bir sey aslindaBir kaç gündür umursamiyorsan tamam o zaman olmuş
Konularimdan sıkıldın galiba konu acma falan diyorsunUmursama akışına bırak, inan sen böyle yaptıkça dileğin ters teper.
Kendine söz ver, bu konuda 6 ay konu açma, kendine başka meşgaleler bul, kafanı dağıt bakarsın dileğin gerçekleşir.