• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski insanlar rahat bırakır mı?

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Hayatımda eskiden olan bir erkek arkadaşımın arkadaşıyla konuşuyorum ve bana adı kapalı or.... Dedi. Şimdi seni burada rahat bırakmazlar dedi ve ben korkuyorum okuduğum şehirde son sınıfın ve atanıp o şehirden kurtulmak istiyorum ama korkuyorum eski insanlar bei rahatsız eder diye ne yapmalıyım?

Dik durun. Sizinle boyle konuşmasına izin vermeyin. Siz de onu korkutun. Sanaldan edilen hakaretlerle ilgili verilen kararlarin linklerini gönderin. Ayağını denk al deyin. Böyle pısmaya devam ederseniz tepenizden inmez.

Ne alaka ya ne demek rahat bırakmazlar
Hadisze bak o kim ki.
Sana böyle konuşturuyorsun.
Veremedin mı agzunun payını

Isıracak köpek havlamaz derler . Sizi tedirgin etmeye çalışmış , başarmışta . Herkes geçim derdinde , kime ne sizin geçmişiniz . Devam ederse şikayetçi olurum dersiniz . Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan insanlar değildir bunlar . Korkarlar . Siz de yine de temkinli olun . Yürek yemiş haller değil de kendinden emin şekilde davranın . Bir yıl çabuk geçer .

Hayatımda eskiden olan bir erkek arkadaşımın arkadaşıyla konuşuyorum ve bana adı kapalı or.... Dedi. Şimdi seni burada rahat bırakmazlar dedi ve ben korkuyorum okuduğum şehirde son sınıfın ve atanıp o şehirden kurtulmak istiyorum ama korkuyorum eski insanlar bei rahatsız eder diye ne yapmalıyım?
Ben anlamadım neden size böyle bir laf ediyor ve siz nasıl sizinle bu şekilde konuşmasına izin veriyorsunuz.
Korktuğunuz nedir tam olarak ?

Onlarin oyle bir hakki yok. Neden bunlari soylemesine izin veriyorsunuz? Sikayet et.

Dik dursaniz pesinizi birakirlar. Yok hayatiniza tekrar sizabileceklerini anlasalar, korkutarak da olsa birakmazlar. O yüzden dik durun. Muhatap olmayan. Her bize oru** diyenle oru** olsaydik ohoo..

Yahu nasıl öyle sakin kaldınız? Ben olsam o lafı ona yedirirdim (ki hiç tabum vs yoktur ilişkiler konusunda) nasıl korkunuz öfkenizi yenebiliyor? Okuyorsunuz, atanmak istiyorsunuz. Eski insanlar 1 ya da 5 isterse 10 olsun. İsterse daha fazla olsun. Adı üstünde eski. Hatta isterse bir kadın eskiden bunu meslek olarak yapıyor olsun ne farkeder? Şu an hayatınız bambaşka. Ne haddine itin köpeğin (köpeklerden özür dilerim) böyle konuşabiliyor? Ben ağzımı tutamaz ayarı da kesin kaçırırdım. O an karşımda olsa muhtemelen masayı kafasına devrilmiş bulurdu. Ben eşimle yıllarca aynı evde yaşadım. Sonu evlilik olmayabilirdi de. Ne haddine kimsenin? Git savcılığa şikayet et. Sonunda hiçbir şey çıkmasa bile böyle ayarsız insanlar ödlek olur. Ver dilekçeyi. Tek bir ifade vermem zorunda kalması yeterli onun altına kaçırması için. Korkmayın. Size böyle davranılmasına izin vermeyin

Yahu nasıl öyle sakin kaldınız? Ben olsam o lafı ona yedirirdim (ki hiç tabum vs yoktur ilişkiler konusunda) nasıl korkunuz öfkenizi yenebiliyor? Okuyorsunuz, atanmak istiyorsunuz. Eski insanlar 1 ya da 5 isterse 10 olsun. İsterse daha fazla olsun. Adı üstünde eski. Hatta isterse bir kadın eskiden bunu meslek olarak yapıyor olsun ne farkeder? Şu an hayatınız bambaşka. Ne haddine itin köpeğin (köpeklerden özür dilerim) böyle konuşabiliyor? Ben ağzımı tutamaz ayarı da kesin kaçırırdım. O an karşımda olsa muhtemelen masayı kafasına devrilmiş bulurdu. Ben eşimle yıllarca aynı evde yaşadım. Sonu evlilik olmayabilirdi de. Ne haddine kimsenin? Git savcılığa şikayet et. Sonunda hiçbir şey çıkmasa bile böyle ayarsız insanlar ödlek olur. Ver dilekçeyi. Tek bir ifade vermem zorunda kalması yeterli onun altına kaçırması için. Korkmayın. Size böyle davranılmasına izin vermeyin
Çok teşekkür ederim

Son sınıfa gelmişsin bu zamana kadar bir şey olmamış, iyi ki yani, acaba arkadaşın seni korkutup etki altında mı tutmak istiyor (bir manüplasyon türü bu da)?
Öncelikle korkmamalısın bence, çoğu bir şey yapamaz ama korkutmak için sırf sarfeder bu sözleri, bir korktuğunu anlarsa iyice üstüne gelirler. Arkadaş ortamını da değiştir mümkünse, sadece derslerinde ilgilen ya da farklı sosyal aktivitelerle. Okulunu bitir, hayata atıl ve arkadaş seçimlerine dikkat et, hata insanlara mahsus ama biraz daha seçici ol.

Back
X