Eski isime geri donmeli miyim

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba
1 ay once isten ayrildim. Sebebi 9 aylik donemsel bir işti ve sozlesme bitiminde part time olarak kalmami teklif ettiler. Part time calisirsam 1100 ya da 1200 tl gibi bir ucret alicam. 30 lu yaslardayim ve bu rakam bana yetmez dedim. Eski sefim isten cikarken, eger is bulamazsan part time calismak icin ara gel part calis dedi.
Birsuru ise basvurdum ama 1 aydir 1 kisi bile aramadi. 1 yer aradi orasi da zaten alanim olmayan alakasiz bir isti.
Sizce ne yapmali? Geri donmeyi de kendime yediremiyorum, bir turlu isin icinden çıkamadım

Nevarki bunda bisuru insan taniyorum ben eski isine geri donen.. en azindan tanidigin bildigin biyer.. zaten iyi biyer bulunmadigi surece isten cikmak mantikli degil.. haa iyi bi isti sozlesme bitti eski patron guzel bi teklifte bulunmus gayet de degerlendirilir bence.. daha iyi bi is bulana kadar idare eder en azindan bos kalmaktan iyidir..

Çıktığınız kapıdan çarpıp gitmeyin mutlaka aralık ve güleryüz bırakarak gidin

Paraya ihtiyacınız varsa gidin normal zamanlı bi iş bulana kadar çalışın derim.

Çıktığınız kapıdan çarpıp gitmeyin mutlaka aralık ve güleryüz bırakarak gidin

Yok guzel bir sekilde ayrildik. Surat falan asmadim. Laf da etmedim. Bitek butuk konustum part time is yasima uygun degil parasi da az dedim
Yine de dememeliydim oyle, tanidigim alistigim bir yerdi, yeni bi isyerine alismak skinti

Yok guzel bir sekilde ayrildik. Surat falan asmadim. Laf da etmedim. Bitek butuk konustum part time is yasima uygun degil parasi da az dedim
Yine de dememeliydim oyle, tanidigim alistigim bir yerdi, yeni bi isyerine alismak skinti

Madem onlar bu lafi gommus yani unutup gecmis bence siz de aynisini yapin. Tam zamanli bulana kadar parasiz kalmamis olursunuz. Ben olsam giderdim.

Eski eşime geri döneyim mi ? Diye okudum başlığı.
Dönmeyin insan değişmez yedisi neyse yetmisi de odur demeye geldiydim.
Ama eski iş imiş.
Bostaysaniz dönün ne olacak ki.
Tamam az part time ama iş bulana kadar idare eder harçlık olarak.

Yeni bir iş bulana kadar çalışın bence iş dünyasında gurura yer varmı Allah aşkına bir ben mi böyleyim hepimizin paraya ihtiyacı var alışveriş merkezinde bir giyim mağazasında çalışıyorum maaşım asgarî ücretten biraz fazla ama müşterisi de azalıyor mağaza müdürü de rahatsız eden de oluyor yapacak bir şey yok olayları büyütmeden çözmeye çalışıyoruz hep. Gururuma yediremedim deyip çıksam kim iş verir?

Yok gurur yapmadim aslinda zaten is 9 aylik donemseldi, is bitiminde part time teklif edildi, parasi az diye kabul etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…