• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kafalı adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vazelin005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.578
2.211
133
40
Bugün fındık kabuğunu doldurmayacak bir sebepten eşimle kavga ettik ve bayağı büyüdü. İki tane oğlum var, sabah konuşup, gülüyorduk eşim dedi ki artık ütün hiç bitmeyecek benimkinin üstüne çocukların ki de eklendi. Ben de güldüm büyüyünce onlara ütü yapmayı öğreteceğim dedim ki demez olaydım ne hakaretler ne küfürler anlatamam. Karı gibi ütü yapamazlarmış hepsi benim görevimmiş zaten ben de ütü yapmayı doğru düzgün beceremiyormuşum ben de bağırdım madem beceremiyorum bir daha asla ütünü yapmayacağım o zaman dedim. Hele bir yapma görüşürüz dedi. Ben de ne yapacaksın dövecekmisin dedim. Evet valla döverim diyo. Hayır hiç böyle biri değil normalde, birden ne oldu bu adama anlamıyorum. İki gündür sürekli beni eleştiriyor, küçümsüyor, sert erkek çabaları falan. Sabahtan beri ağlıyorum şimdi de aman değmez Allah a havale ediyorum dedim ama ben de o ütüyü yapmayacağım

Yapma tabii.
Kendisi yapsın.
Şu erkek evlatlariniza da bir zahmet kendi işlerini görmeyi Öğretin. Sonra biz ugrasiyoruz. Ya da direkt terk ediyoruz, arkamizdan zirliyorlar.

"Ağa oğlum paşa oglum" diyip kendini bir halt zannetmesini sağlamayın. Erkek evlat bir tek sizde yok, erkek olmanın bir üstün tarafı da yok. Buna uygun davranın.

Eşinizin de ütüsunu yapmayın asla.

Bende bir babam böyle sanıyordum meger bütün erkekler böyleymiş..

Kovana soyle bir adamin erkekliği utu yapmakla eksilecekse zaten tam değildir. Hayatta boyle bir adamin utudusunu yapmam hatta yediririm o utuyu ona.

Yapma tabii.
Kendisi yapsın.
Şu erkek evlatlariniza da bir zahmet kendi işlerini görmeyi Öğretin. Sonra biz ugrasiyoruz. Ya da direkt terk ediyoruz, arkamizdan zirliyorlar.

"Ağa oğlum paşa oglum" diyip kendini bir halt zannetmesini sağlamayın. Erkek evlat bir tek sizde yok, erkek olmanın bir üstün tarafı da yok. Buna uygun davranın.

Eşinizin de ütüsunu yapmayın asla.

Ben elimden geldiğince öğretiyorum ama eşim çok kızıyor bir de çocukları tembihliyor aman oğlum anneniz size ütü falan yaptırmaya kalkışırsa sakın yapmayın diye. Ütüsünü yapmayacağım ama sonu nereye varacak bilmiyorum

İşte bu yüzden erkek çocuklarına annelerine yardım etmeyi kendi işlerini yapmayı ayakları üzerinde durmayı öğretmek gerek. Yarın öbür gün size bir seye olsa evde ütü yapılmayacak mı yada bu çocuklar üniversiteye gidip tek başına yaşamak zorunda kalsalar ben karı gibi ütü yapamam deyip öyle mi gezecekler. Ben kendi oğluma her şeyi öğretecegim bunuda bana fazladan iş çıkmasın diye değil kendi işlerini yapmabilme becerisi kazansınlar diye yapacagım. Aynen böyle söyleyin eşinize

Allah esinize akil fikir ihsan etsin.
Bu nedir ya? Resmen rezillik!!!
Bi utu icin doverim falan demis bi de.
Allah evlatlarinizdan yuzunuzu guldursun.

Annem prensip olarak utu yapmiyor.
Hic yaptigini bilmem.
Bizim evde utuyu babam yapardi.
Sonra bize ogretti kucukten.
Elimiz utu tutmayi ogrenecek yasa gelince bize devretti.
Anneme cok laf soyledigimi hatirliyorum.
Ne bicim kadinsin, nasil utu yapmazsin diye.
Annemle hic anlasamam, tam bir babasinin kizi da olunca tabbi...
Ama ne zaman universiteye gectim, isimi kendim yapmaya basladim o zaman kafama dank etti
Erkek kardeslerimin de babamin da utusunu ben de yapmiyorum
Annem zaten hic yapmadi bu zamana kadar
Kendileri yapiyorlar, yapmak zorundalar, sıkıyorsa yapmasınlar!!!
Hiç de acimiyorum valla, kendi giyecegi kiyafeti utulemekten aciz insanlar topluma karismasin bi zahmet.

Karı gibi ütü yapmak ne demekmiş?
Bu benzetmelere hastayim zaten
Kiz gibi erkek deyince kötü
Erkek gibi kiz deyince iyi bi sey

Soyumuz tükense de bi görseler dünya nasil bi yer,sonra Sivasli bilim adamlari kadin üretsin(kardeş payi misali)

Cocuklariniza ogretin tabiki her seyi bilsinler,kadinlar erkeklere hizmetci olsun diye mi dogdu.

İzninizle kocanizin kafasina terlik firlatma kampanyasi düzenlemek istiyorum.Hadi kadinlar,böyle kocalara terlik firlatma eylemi yapalim da akillarini baslarina cagirma operasyonu sonuc versin.Pes:KK12:

benimde iki oglum var.cok meraklilar mutfak isine felan.beraber pogaca yapariz kek yapariz.bayilirlar.ne alaka erkek olmakla?bir ara oglum 5 yaslarinda kapida ayakkabilarini ceviyordu.esim birak oglum der gibi oldu.esime bir bakis attim ve sonrasinda karismamasini ve ilerde olacaklari anlattim.simdi hic karismaz hatta oglum anneni dinle der.benim esimde mecbur kalmadikca yapmaz.ben mesgulsem yapar ama cocuklara karismaz.esinizle konusun cocugunuz iyiligini icin oldugunu.hep sizinle yasamayacagini basinin caresine bakmayi ogrenmesi gerektigini,ögrencilik doneminde cok faydasi olacagini felan.evlendikten sonra esine yardimi olsun derseniz isin icinden cikamazsiniz sanirim.esinizin bunu anlayabilecegini dusunmuyorum.malesef kaliplasmistir beyninde bazi düşünceler yetistirmeden dolayi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X