• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kafalı adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hödük heriff:sinirli::sinirli:

Sakın yapma ütü falan hatta hiç bir şey yapma bir kaç gün aklı başına gelsin çocukları tenbihlemek nedir yaa 10 yaşında oğluma bana yardım etmesini sağlıyorum mutfakta yardımcı oluyor sofrayı kurmaya yatağını odasını toplamayı bugün yarın yanlız yaşaman gerekebilir evlendiğinde eşine yardımcı olacaksın diyorum oda seve seve yapıyor .

Hayır hiç de böyle bir adam değil normalde derken geri kafalı değil mi diyorsunuz yoksa küfür edip dövmez mi? Bal gibi de yurdum hödüğü bunun gibilerle kimse evlenmese de üreyemeseler keşke...

Sanki asil mesele utu degil gibi. 2 gundur beni elestiriyor sert erkek modeli ciziyor demissiniz. Durup dururken niye bu degisiklilik?

Bugün fındık kabuğunu doldurmayacak bir sebepten eşimle kavga ettik ve bayağı büyüdü. İki tane oğlum var, sabah konuşup, gülüyorduk eşim dedi ki artık ütün hiç bitmeyecek benimkinin üstüne çocukların ki de eklendi. Ben de güldüm büyüyünce onlara ütü yapmayı öğreteceğim dedim ki demez olaydım ne hakaretler ne küfürler anlatamam. Karı gibi ütü yapamazlarmış hepsi benim görevimmiş zaten ben de ütü yapmayı doğru düzgün beceremiyormuşum ben de bağırdım madem beceremiyorum bir daha asla ütünü yapmayacağım o zaman dedim. Hele bir yapma görüşürüz dedi. Ben de ne yapacaksın dövecekmisin dedim. Evet valla döverim diyo. Hayır hiç böyle biri değil normalde, birden ne oldu bu adama anlamıyorum. İki gündür sürekli beni eleştiriyor, küçümsüyor, sert erkek çabaları falan. Sabahtan beri ağlıyorum şimdi de aman değmez Allah a havale ediyorum dedim ama ben de o ütüyü yapmayacağım
eşim ütüsünü kendi yapar bende gunluk kıyafetlerımı utulerım ama bana herhangı bır konuda boyle dese sen mı yapıyorsun sankı der guler gecerım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X